reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

@Migdalove pytam bo właśnie w poniedziałek będę dzwoniła się rejestrować ! :) może się spotkamy w przychodni w takim razie jak się uda zarejestrować na ten sam dzień haha :)
Ps ja nie ale moja córka to niedoszły byk. A że jej się pospieszyło to baran jest :D ja jestem waga :)

reklama
Dagus ja myślę ze bardziej prwdopodobne jest to ze jutro bedziesz czekala na @@@ ktora nie przyjdzie jeszcze przez dlugi dlugi czas &&&&& kochana ❤️BARDZO Bardzo!❤❤️bardzo mocno trzymam za Ciebie !

Aniu jak poranek? Mam nadzieje, ze wredna sie nie pojawiła?
Chociaż znam Cię tylko wirtualnie, to wiem, że jesteś tak pozytywną i dobrą osobą, wczorajsze słowa tak mi humor znowu poprawiły, że nawet jak wredna przyjdzie to myśle, że jakoś sie z tym pogodze :p

W każdym razie u mnie 31 dc, małpy brak dalej. :)

@Migdalove pytam bo właśnie w poniedziałek będę dzwoniła się rejestrować ! :) może się spotkamy w przychodni w takim razie jak się uda zarejestrować na ten sam dzień haha :)
Ps ja nie ale moja córka to niedoszły byk. A że jej się pospieszyło to baran jest :D ja jestem waga :)
Było by super. :D Oby godzina była mniej więcej podobna jeszcze [emoji14]

Dziewczynki jak Wy dajecie radę ja dziś 20 dc i już świruje nie wiem jak wytrzymam ten tydzień co kolwiwc ma być to niech już będzie najgorsza jest ta nie pewność :(
Z niecierpliwością czekam aż któraś z Was pokaże nam piękne dwie kreseczki i przesle nam trochę ciążowych fluidkow ;)

Dziewczynki jak Wy dajecie radę ja dziś 20 dc i już świruje nie wiem jak wytrzymam ten tydzień co kolwiwc ma być to niech już będzie najgorsza jest ta nie pewność :(
Z niecierpliwością czekam aż któraś z Was pokaże nam piękne dwie kreseczki i przesle nam trochę ciążowych fluidkow ;)
Ja też jestem strasznie niecierpliwa. Też już nie mogę się doczekać testowania i codziennie odliczam dni. Nawet szkoła i praca nie odciągają mnie od całkowitego nie myślenia o dzidzi :( ja testuje 5.12 to jeszcze tyyyyle czasu nie wiem jak dam rade

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Aniu jak poranek? Mam nadzieje, ze wredna sie nie pojawiła?
Chociaż znam Cię tylko wirtualnie, to wiem, że jesteś tak pozytywną i dobrą osobą, wczorajsze słowa tak mi humor znowu poprawiły, że nawet jak wredna przyjdzie to myśle, że jakoś sie z tym pogodze [emoji14]

W każdym razie u mnie 31 dc, małpy brak dalej. :)
Trzymam kciuki kochana żeby @ nie przyszła! Jutro rano testujesz? [emoji8]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry