reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Witam dziewczyny, czy mogę się przyłączyć? Zaczynam starania od grudnia (takie poważne) od tego miesiąca zaczęłam od witamin dla mnie i dla m, no i oczywiście zdrowsze odżywianie i ruch. Mam już 7 letnią córkę ( o którą się staraliśmy ponad 2 lata), ale ostatnio wzięłam na ręce moją malutką bratanicę i stwierdziłam że chcę jeszcze jedną dzidzię. A jak nie teraz to kiedy? W końcu mam 30 na karku, a starania mogą trwać dłużej...

reklama
Dziewczynki jak Wy dajecie radę ja dziś 20 dc i już świruje nie wiem jak wytrzymam ten tydzień co kolwiwc ma być to niech już będzie najgorsza jest ta nie pewność :(
Z niecierpliwością czekam aż któraś z Was pokaże nam piękne dwie kreseczki i przesle nam trochę ciążowych fluidkow ;)
Wiesz co, to chyba normalne :p gdybyn byla cierpliwa to nie zrobilabym tego wczorajszego testu :D zaluje ze go zrobilam strasznie, ale mam nauczke na kolejne cykle :)

Trzymam kciuki kochana żeby @ nie przyszła! Jutro rano testujesz? [emoji8]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzikuje kciuki sie przydaja baaardzo :*. Mysle ze jesli małpa nie zawita, to jutro zatestuje. :p

Ja też jestem strasznie niecierpliwa. Też już nie mogę się doczekać testowania i codziennie odliczam dni. Nawet szkoła i praca nie odciągają mnie od całkowitego nie myślenia o dzidzi :( ja testuje 5.12 to jeszcze tyyyyle czasu nie wiem jak dam rade

Ja tez odliczam ale dni po owu wloka mi się niemiłosiernie. Tez bym chciała wytrzymać do 5.12 ale jak wytrzymam do 1.12 to i tak będę z siebie dumna. Ostatnio to testowanie zaczęłam od 24 dc a za każdym razem sobie obiecuje ze tym razem to już na luzie będzie, ze zatestuje dopiero jak nie dostanę @. Ciekawe ile tym razem wytrzymam

@Dagaa11 i tak jesteś wyjątkowo cierpliwa mam wrażenie ze jesteś taka oaza spokoju
Życzę Ci żeby @ nie zawitała a jutro z rana przekażesz nam super wieści

Dziewczyny jestem już po wizycie. Pęcherzyk z lewego jajnika pięknie pękł i dostałam luteine pod język na 10dni. Teraz czekać tylko na wykonanie testu :) najgorsza część to oczekiwanie od owu do @

jaki był duży?ten mój o który pytałaś miał 9x9

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry