reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
@Dagaa11 bardzo mi przykro :(
Czuje sie współwinna bo Cie namawiałam na ten test, a tylko humor Ci się zepsuł
Ale jeszcze jest czas na pozytyw, nie smutaj, może przełamiesz złą passę na forum.
U mnie dużo pracy, czasu mało, ale staranka rozpoczęte, nie ma co ryzykować, ze przegapimy obu :p
Kochana nie przejmuj sie, tak czy siak zrobilabym dzisiaj ten test :) moze faktycznie za wczesnie, jak @ nie przyjdzie to w niedziele powtorze :)

hej dawno się nie udzielałam ale ostatnio nie tryskam energia,czasem i humorem.zaraz Was nadrobię.mam nadzieję że same dobre informacje:)grudzień na pewno będzie szczęśliwy dla nas wielu:)czuję to w kościach.wrocilam z USG.torbiel dalej spory natomiast na jajniku bez torbiela dwa pęcherzyki.mam nadzieję że pękną.niedlugo idę na kolejne USG zeby to sprawdzić.jest nadzieja:)to tyle z dobrych nowin.

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Czytam Was na bieżąco dziewczyny, za wszystkie razem i każdą z osobna trzymam kciuki, wyczekuje z niecierpliwością wyników testowania.
I przy okazji tak strasznie sie boję, że może u mnie być źle :( w niedzielę lecę do Polski, w środę wizyta, ale pewnie tylko czysto ingormacykna, bo od dzis mam @ o pewnie nie zdazy sie skonczyc. Przeczytalam dość, by wiedzieć, ze jest niezaciekawie i najprawdopodobniej jakiś zabieg będzie mnie czekac. Pytanie tylko jak dużo trzeba będzie wyciąć... Mam takie czarne myśli, nie pomaga fakt, ze jestem panikara :( :(

reklama
Dobrego piąteczku dziewczynki. :D;)
@Inka91 kochana proszę Cię nie myśl za wiele o złych rzeczach wiem ze sama tez pewnie bym wzięła i szukała w necie informacji ale zdaje sobie sprawę z tego ze nie wszystko napisane w internecie musi byc prawdą czlowiek tylko niepogrzebnie sie nakręca tymi wszystkimi informacjami kochana . . . Ja za ciebie tez trzymam &&& i myślami jestem z toba ale moje myśli sa raczej pozytywne wierze ze będzie dobrze ! ❤❤️
U mnie 1 dzien nowego cyklu ale @@@ jeszcze nie ma od wczoraj także no nie wiem moze cykl mi sie wydłuży juz kiedys tak mialam ze byl 31dni chociaz przez ostatnie pol roku regularnie 28dni ...brzuch pobolewa i jajniki od 3 dni wczoraj juz rano bylam pewna ze lada moment @@@ sie zjawi a tu dupa o_Ojak ja nie lubie na coś czekać ...
Pozdrawiam.Was Bardzo serdecznie kochane !!

Do góry