reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
@Dagaa11 bardzo mi przykro :(
Czuje sie współwinna bo Cie namawiałam na ten test, a tylko humor Ci się zepsuł
Ale jeszcze jest czas na pozytyw, nie smutaj, może przełamiesz złą passę na forum.
U mnie dużo pracy, czasu mało, ale staranka rozpoczęte, nie ma co ryzykować, ze przegapimy obu :p
Kochana nie przejmuj sie, tak czy siak zrobilabym dzisiaj ten test :) moze faktycznie za wczesnie, jak @ nie przyjdzie to w niedziele powtorze :)

hej dawno się nie udzielałam ale ostatnio nie tryskam energia,czasem i humorem.zaraz Was nadrobię.mam nadzieję że same dobre informacje:)grudzień na pewno będzie szczęśliwy dla nas wielu:)czuję to w kościach.wrocilam z USG.torbiel dalej spory natomiast na jajniku bez torbiela dwa pęcherzyki.mam nadzieję że pękną.niedlugo idę na kolejne USG zeby to sprawdzić.jest nadzieja:)to tyle z dobrych nowin.

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Czytam Was na bieżąco dziewczyny, za wszystkie razem i każdą z osobna trzymam kciuki, wyczekuje z niecierpliwością wyników testowania.
I przy okazji tak strasznie sie boję, że może u mnie być źle :( w niedzielę lecę do Polski, w środę wizyta, ale pewnie tylko czysto ingormacykna, bo od dzis mam @ o pewnie nie zdazy sie skonczyc. Przeczytalam dość, by wiedzieć, ze jest niezaciekawie i najprawdopodobniej jakiś zabieg będzie mnie czekac. Pytanie tylko jak dużo trzeba będzie wyciąć... Mam takie czarne myśli, nie pomaga fakt, ze jestem panikara :( :(

reklama
Dobrego piąteczku dziewczynki. :D;)
@Inka91 kochana proszę Cię nie myśl za wiele o złych rzeczach wiem ze sama tez pewnie bym wzięła i szukała w necie informacji ale zdaje sobie sprawę z tego ze nie wszystko napisane w internecie musi byc prawdą czlowiek tylko niepogrzebnie sie nakręca tymi wszystkimi informacjami kochana . . . Ja za ciebie tez trzymam &&& i myślami jestem z toba ale moje myśli sa raczej pozytywne wierze ze będzie dobrze ! ❤❤️
U mnie 1 dzien nowego cyklu ale @@@ jeszcze nie ma od wczoraj także no nie wiem moze cykl mi sie wydłuży juz kiedys tak mialam ze byl 31dni chociaz przez ostatnie pol roku regularnie 28dni ...brzuch pobolewa i jajniki od 3 dni wczoraj juz rano bylam pewna ze lada moment @@@ sie zjawi a tu dupa o_Ojak ja nie lubie na coś czekać ...
Pozdrawiam.Was Bardzo serdecznie kochane !!

Do góry