reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Dobrego piąteczku dziewczynki. :D;)
@Inka91 kochana proszę Cię nie myśl za wiele o złych rzeczach wiem ze sama tez pewnie bym wzięła i szukała w necie informacji ale zdaje sobie sprawę z tego ze nie wszystko napisane w internecie musi byc prawdą czlowiek tylko niepogrzebnie sie nakręca tymi wszystkimi informacjami kochana . . . Ja za ciebie tez trzymam &&& i myślami jestem z toba ale moje myśli sa raczej pozytywne wierze ze będzie dobrze ! [emoji173][emoji173]️
U mnie 1 dzien nowego cyklu ale @@@ jeszcze nie ma od wczoraj także no nie wiem moze cykl mi sie wydłuży juz kiedys tak mialam ze byl 31dni chociaz przez ostatnie pol roku regularnie 28dni ...brzuch pobolewa i jajniki od 3 dni wczoraj juz rano bylam pewna ze lada moment @@@ sie zjawi a tu dupa o_Ojak ja nie lubie na coś czekać ...
Pozdrawiam.Was Bardzo serdecznie kochane !!
A test robiłaś? :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny :) dziś mam wizyte kontrolna sprawdzającą czy pękł pęcherzyk z lewego jajnika :) mam nadzieje że tak ;) skoczyła mi pięknie temperatura do 36.96. Mam nadzieje że progesteron u mnie na odpowiednim poziomie bo lekarz jak narazie nie kazał brać luteiny. Zobaczyny co dzisiaj powie. Miłego dnia moje kochane [emoji8] [emoji8]

Wisienka oby pękł trzymam mocno kciuki za Ciebie!!!!!a jak nie pęknie to co wtedy dalej się z tym robi?

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Wisienka oby pękł trzymam mocno kciuki za Ciebie!!!!!a jak nie pęknie to co wtedy dalej się z tym robi?

To wtedy albo się sam wchłania albo z tego powstaje torbiel. Wiem że napewno pękł pęcherzyk z tego prawego jajnika bo był płyn i endometrium wyglądało poowulacyjnie :) także bapewno jedna szansa jest. Jeśli pękł z lewego to podwójna szansa. A to skutek tego Clostilbelgytu że w dwóch jajnikach miałam po pęcherzyku dominującym i mogą być bliźniaki. No mam nadzieje że chociaż jeden zaskoczy :)

Hej dziewczyny! :) Ostatnio narobiłyście mi takiego smaka na chlebek ze smalczykiem i ogóraskiem...Tak więc mam własnej roboty smalczyk ze skwareczkami, cebulką i przyprawami, mniam! :)
Po za tym u mnie na razie wszystko ok, zapowiada się normalny cykl. :)

no trzymam mocno kciuki.tez mam właśnie niedługo wizytę i zobaczymy czy peknie

@wisienka94 hehe wiesz nie przyznałam sie ale robilam test i wyszedl bardzo dziwnie dlatego nawet sie tu nie pokazywałam z nim bo dziwny taki jakiś nie.do ogarniecia a ja tez nie chce sie nakręcac .
&&&& za.wizyte :-)
@tola_tola wątpię że sie udało brzuch i jajniki bolą juz od paru dni więc poki co chyba.jednak to zwiastuny @@@@
@Migdalove nie rób znowu smaka na ogórasy :-) :-) :-)

reklama
@wisienka94 hehe wiesz nie przyznałam sie ale robilam test i wyszedl bardzo dziwnie dlatego nawet sie tu nie pokazywałam z nim bo dziwny taki jakiś nie.do ogarniecia a ja tez nie chce sie nakręcac .
&&&& za.wizyte :-)
@tola_tola wątpię że sie udało brzuch i jajniki bolą juz od paru dni więc poki co chyba.jednak to zwiastuny @@@@
@Migdalove nie rób znowu smaka na ogórasy :-) :-) :-)
Pokaż test to ocenimy czy dziwny [emoji8]

Do góry