reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Dobrego piąteczku dziewczynki. :D;)
@Inka91 kochana proszę Cię nie myśl za wiele o złych rzeczach wiem ze sama tez pewnie bym wzięła i szukała w necie informacji ale zdaje sobie sprawę z tego ze nie wszystko napisane w internecie musi byc prawdą czlowiek tylko niepogrzebnie sie nakręca tymi wszystkimi informacjami kochana . . . Ja za ciebie tez trzymam &&& i myślami jestem z toba ale moje myśli sa raczej pozytywne wierze ze będzie dobrze ! [emoji173][emoji173]️
U mnie 1 dzien nowego cyklu ale @@@ jeszcze nie ma od wczoraj także no nie wiem moze cykl mi sie wydłuży juz kiedys tak mialam ze byl 31dni chociaz przez ostatnie pol roku regularnie 28dni ...brzuch pobolewa i jajniki od 3 dni wczoraj juz rano bylam pewna ze lada moment @@@ sie zjawi a tu dupa o_Ojak ja nie lubie na coś czekać ...
Pozdrawiam.Was Bardzo serdecznie kochane !!
A test robiłaś? :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny :) dziś mam wizyte kontrolna sprawdzającą czy pękł pęcherzyk z lewego jajnika :) mam nadzieje że tak ;) skoczyła mi pięknie temperatura do 36.96. Mam nadzieje że progesteron u mnie na odpowiednim poziomie bo lekarz jak narazie nie kazał brać luteiny. Zobaczyny co dzisiaj powie. Miłego dnia moje kochane [emoji8] [emoji8]

Wisienka oby pękł trzymam mocno kciuki za Ciebie!!!!!a jak nie pęknie to co wtedy dalej się z tym robi?

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Wisienka oby pękł trzymam mocno kciuki za Ciebie!!!!!a jak nie pęknie to co wtedy dalej się z tym robi?

To wtedy albo się sam wchłania albo z tego powstaje torbiel. Wiem że napewno pękł pęcherzyk z tego prawego jajnika bo był płyn i endometrium wyglądało poowulacyjnie :) także bapewno jedna szansa jest. Jeśli pękł z lewego to podwójna szansa. A to skutek tego Clostilbelgytu że w dwóch jajnikach miałam po pęcherzyku dominującym i mogą być bliźniaki. No mam nadzieje że chociaż jeden zaskoczy :)

Hej dziewczyny! :) Ostatnio narobiłyście mi takiego smaka na chlebek ze smalczykiem i ogóraskiem...Tak więc mam własnej roboty smalczyk ze skwareczkami, cebulką i przyprawami, mniam! :)
Po za tym u mnie na razie wszystko ok, zapowiada się normalny cykl. :)

no trzymam mocno kciuki.tez mam właśnie niedługo wizytę i zobaczymy czy peknie

@wisienka94 hehe wiesz nie przyznałam sie ale robilam test i wyszedl bardzo dziwnie dlatego nawet sie tu nie pokazywałam z nim bo dziwny taki jakiś nie.do ogarniecia a ja tez nie chce sie nakręcac .
&&&& za.wizyte :-)
@tola_tola wątpię że sie udało brzuch i jajniki bolą juz od paru dni więc poki co chyba.jednak to zwiastuny @@@@
@Migdalove nie rób znowu smaka na ogórasy :-) :-) :-)

reklama
@wisienka94 hehe wiesz nie przyznałam sie ale robilam test i wyszedl bardzo dziwnie dlatego nawet sie tu nie pokazywałam z nim bo dziwny taki jakiś nie.do ogarniecia a ja tez nie chce sie nakręcac .
&&&& za.wizyte :-)
@tola_tola wątpię że sie udało brzuch i jajniki bolą juz od paru dni więc poki co chyba.jednak to zwiastuny @@@@
@Migdalove nie rób znowu smaka na ogórasy :-) :-) :-)
Pokaż test to ocenimy czy dziwny [emoji8]

Do góry