Hej dziewczyny, mnie też nie było chwilę, bo już zwątpiłam... dalej czekam na skok albo na @. Już sama nie wiem. Pewnie w tym cyklu też nie będzie owu. Dopóki nie podjęliśmy decyzji o staraniach, wszystko było ok, ładne wykresy, już prawie idealna II faza. A teraz jak na złość. A może to po prostu jeszcze nie jest nasz czas. Eh, może przynajmniej z testów coś wyjdzie, zamówiłam, chociaż teraz czytam że z allegro nie polecacie...
reklama
Blondasek85
Fanka BB :)
@nata$za88 Ja mam dziś niestety 2 dzień okresu :/ No ale nic, za tydzień jestem umówiona po raz pierwszy do ginekolog z kliniki leczenia niepłodności i mam nadzieję, że odpowiednio mnie poprowadzi i coś pomoże. Nie mogę się doczekać tej wizyty szczerze mówiąc.
hej hej tak nfotmacyjnie-wlasnie dostałam okres:/
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro...
Ale nowy cykl nowa szansa [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
1
174974
Gość
Dziewczyny przykro mi z waszych negatywów. Trzymam kciuki za kolejny cykl. [emoji8]
wisienka94
Fanka BB :)
Dziewczyny trzymam kciuki za nastepny cykl!!!&&&&&&. U mnie dzisiaj 13dc a nagle wyszedł mi piękny pozytywny test owulacyjny. Jeśli pecherzyk miał w piątek 21mm to już pewnie jest za duży żeby coś z tego miało być
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny zabije mojego starego...
Mówię mu że zrobiłam test, negatywny, więc na pewno @ przyjdzie jutro najpóźniej w środę jeśli będzie dzień obsuwy, a ON uparcie twierdzi, że jestem w ciąży.... No zabije bo tylko niepotrzebnie robi nadzieję, a wiem że okres przyjdzie..
Najlepsze to że byłam u sąsiadki i ona też twierdzi że jestem w ciąży... Ze widzi, że jej przy kawie i trójce dzieci na stojąco usypiam i wogole widać... Dlaczego Ci ludzie uparcie robią nadzieję ? Sama się nie nakręcam, to inni mnie tak nakręcają.. a bo jej test pozytywny wyszedł dopiero tydzień po terminie @ w drugiej ciąży, a ona widzi że się zmieniłam.
Najgorzej że w pierwszej ciąży też kolega z koleżanką powiedzieli że jestem w ciąży i ok mieli rację ale test wyszedł mi od razu pozytywny..
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mówię mu że zrobiłam test, negatywny, więc na pewno @ przyjdzie jutro najpóźniej w środę jeśli będzie dzień obsuwy, a ON uparcie twierdzi, że jestem w ciąży.... No zabije bo tylko niepotrzebnie robi nadzieję, a wiem że okres przyjdzie..
Najlepsze to że byłam u sąsiadki i ona też twierdzi że jestem w ciąży... Ze widzi, że jej przy kawie i trójce dzieci na stojąco usypiam i wogole widać... Dlaczego Ci ludzie uparcie robią nadzieję ? Sama się nie nakręcam, to inni mnie tak nakręcają.. a bo jej test pozytywny wyszedł dopiero tydzień po terminie @ w drugiej ciąży, a ona widzi że się zmieniłam.
Najgorzej że w pierwszej ciąży też kolega z koleżanką powiedzieli że jestem w ciąży i ok mieli rację ale test wyszedł mi od razu pozytywny..
reklama
Dziewczyny trzymam kciuki za nastepny cykl!!!&&&&&&. U mnie dzisiaj 13dc a nagle wyszedł mi piękny pozytywny test owulacyjny. Jeśli pecherzyk miał w piątek 21mm to już pewnie jest za duży żeby coś z tego miało być
U mnie tez pęcherzyk był duży i wg gina nie było szans żeby pękł. I teraz mam niemal trzymiesięczniaka [emoji7]
To nie matematyka, działaj nie licz! Będzie dobrze![emoji1307]
Dziewczyny zabije mojego starego...
Mi przez @ wychodziły negatywy, w dzień @cien cienia, dopiero tydz po @byla słaba kreseczka [emoji3]
Także nigdy nie mów nigdy [emoji1307][emoji1307][emoji1307]