reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Trzymam &&&& za wizytę wtorkową niech przyniesie tobie dobre wiadomości .
Jak dlugie masz cykle? Jeśli 28 to chyba owu w 11dc to nic dziwnego chociaż ja tam nie znam sie na tym za bardzo hehe
@Dagaa11 ,@KatiNails jak tam u Was dziewczyny jakiś cień nadzieji jest może.??
U mnie dziś 25dc i poki co nie czuje sie ani małpowo a tym bardziej ciążowo więc przypuszczam ze w czwartek rozpoczne kolejny juz 3cs chociaż no cuda się zdarzają wiec warto w nie wierzyć...milej niedzieli kochane !
Dzien dobry. Ja tez dzisiaj 25 dc. Niby 6-7 dni do małpy. Planuje testować w przyszla niedzieje jesli malpisko nie zawita. Tez nie czuje sie ani okresowo ani ciazowo. :(
Jesli w tym cyklu sie nie uda, to wiem, ze bede meeega rozczarowana, zalamana i w ogole, poniewaz mega duze nadzieje pokladalam w tym cyklu :(

reklama
@KatiNails jak sie długo na coś czeka to później bardziej sie to docenia kochana, ja o córkę tez 12cykli sie starałam wiec wiem co czujesz ... mimo wszystko życzę Tobie i sobie bysmy jak najkrócej musialy czekac na trudnoosiagalne 2 kreseczki
@Dagaa11 bedzie dobrze a jak bedzie źle to pamietaj ze masz.Nas tutaj mozesz sie wygadać ,wyżalic i na nowo uwierzyć ze moze nastepnym razem .... a ja pilnuje abys dotrzymala dane go slowa.kochana pamietaj o tym!
@nata$za88 czuje się tak jak inne dziewczyny nic mi na "ciążę"nie dolega hehhe takze no .... Myślę juz o kolejnym cyklu :D
IMG_20171031_090016.png

@Dagaa11 mam cie na.oku!:pno i jak bedziesz potrzebowała kolejnego kopa.to ten... wiesz heheh

Załączniki

• IMG_20171031_090016.png
    IMG_20171031_090016.png
    43,5 KB · Wyświetleń: 318
@AniaS35 kochana dziekuje za przypomnienie :) nie poddam sie, slowa dotrzymam :) tylko, ze tak jak pisalam, jak sie nie uda to przez kilka dni zal bedzie duzy, ale pozniej podniose korone z ziemi i pojde dalej :) :D

@AniaS35 kochana dziekuje za przypomnienie :) nie poddam sie, slowa dotrzymam :) tylko, ze tak jak pisalam, jak sie nie uda to przez kilka dni zal bedzie duzy, ale pozniej podniose korone z ziemi i pojde dalej :) :D
Daguś pójdę za Tobą z tą koroną i oddam ci ją gdy już bedziesz gotowa a póki co do twojej @@ jeszcze kupa czasu więc kochana nie trać nadzieji !!!!

@nata$za88 wiem co czujesz..jestem w tej samej sytuacji co Ty (nie mam dzieci)..ale i nam sie uda.
Kazdej z nas sie uda no pewnie że tak jak nie teraz to później czekajmy na ta chwile cierpliwie.kobietki chociaż wiem że nie.jest to w praktyce takie.łatwe .
U mnie śnieg dzioluszki i 26dc ale bardziej juz nastawiam sie na @@@@ bo w sumie nic mi nie dolega wiec.pewnie wrednota przyjdzie zadowolona :p:D jakos to przezyje upije sie przez wekend a od przyszlego poniedzialku juz bede "wykorzystywac mojego M" :D:D:p

Kazdej z nas sie uda no pewnie że tak jak nie teraz to później czekajmy na ta chwile cierpliwie.kobietki chociaż wiem że nie.jest to w praktyce takie.łatwe .
U mnie śnieg dzioluszki i 26dc ale bardziej juz nastawiam sie na @@@@ bo w sumie nic mi nie dolega wiec.pewnie wrednota przyjdzie zadowolona :p:D jakos to przezyje upije sie przez wekend a od przyszlego poniedzialku juz bede "wykorzystywac mojego M" :D:D:p
U nas coś popadało ale już przestało i ciapa jest :/ bo wszystko topnieje.
O 10 zaczynam pracę.
Dziś 28dc.
Czekam aż jutro @ przyjdzie

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry. Trochę byłam nie obecna w weekend, a to szkoła, z ukochanym tez trzeba w końcu pobyć, porozmawiać. Najgorsze, że się pokłóciliśmy wczoraj bo wyszło na jaw coś co bardzo chciał ukryć przede mną. Moje podejście jest takie, nigdy przed kimś czegoś nie ukrywam, nie kłamie, bo prędzej czy później prawda wyjdzie na jaw a wtedy krzywdzi się drugą osobę podwójnie... Oczywiście dogadaliśmy się bo inaczej sobie tego nie wyobrażam.

reklama
Do góry