E
Estta
Gość
Ja mam juz napady goraca i brzuch mnie pobolewa...jak nic na @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko że ja ze swojej strony całkowicie odpuszczam starania chyba że mój stary teraz przejmie pałeczkę . Bo ja mam dość mówienia płodne mam dziś musi być seks. Z przymusu, bez przyjemności, bo trzeba. A i tak nic z tego nie wychodzi@KatiNails przykro mi kochana tule Cię bardzo bardzo mocno [emoji173]️
Wiesz czasem lepiej podejść do starań na luzie właśnie tak jak mowisz bedzie co ma byc wiem ze nie jest to proste a tym bardziej udzielajac sie na forum bo mimo wszystko wciaz sie mysli o tych staraniach odlicza dni do owulacji pozniej do terminu nastepnej @
Ja też czuję się okresowo także nie zostaniesz sama walczymy dalej i nie poddajemy się moze dostaniemy wspaniały prezent pod choinke w postaci 2 kreseczek kochana
Wiem ze czujesz teraz złość i czujesz sie z tym źle ale zobaczysz że za pare dni zmienisz nastawienie i znów pozytwnie na to wszystko spojrzysz ... taka jest nasza reakcja ..jestesmy źle na caly świat zadajemy tysiace pytan sobie czasem nawet Bogu dlaczego nam nie wychodzi czemu inne zachodzą w ciążę a my mamy z tym problem wiem co czujesz kiedy staralam sie 12 cykli o córkę nie raz popadalam w jakis szał bylam rozgoryczona wściekła i zrezygnowana ale teraz z perspektywy czasu wiem że nic to moje denerwowanie sie nie dalo bo mimo wszystko doczekalam sie swojego szczęścia i jestem zdania ze drugiego też sie doczekam tylko musze zdawać sobie sprawe ze to nie jest tak juz ,szybko, teraz ......uwierz mi że warto podejść do tego tematu "posiadania dzidziusia"spokojnie i na luzie nie wywierac na.sobie presji nie myśleć tylko o tym czy sie uda czy sie nie uda lepiej byc mile zaskoczonym niz nie mile rozczarowanym . . .Tylko że ja ze swojej strony całkowicie odpuszczam starania chyba że mój stary teraz przejmie pałeczkę . Bo ja mam dość mówienia płodne mam dziś musi być seks. Z przymusu, bez przyjemności, bo trzeba. A i tak nic z tego nie wychodzi
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie chyba najlepszy w tym wszystkim jest okres po owulacji kiedy kazdego dnia potrafimy nie raz zauważyć cos nowego kobiecy mózg jest "niesamowity"Witam się [emoji16]
Nie ma to jak bardzo szybkie objawy ciążowe już w 19dc . Ogromna chęć na jedzenie cały czas jestem głodna . A drugi objaw to swędzi mnie brzuch. No to zaczynam.... [emoji23][emoji23]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Może masz rację, ale nas trochę czas ciśnie. Jeśli w aktualnym cyklu się nie uda bądź max w styczniu (czyli termin max na grudzień) będziemy zawieszać broń. Do okresu znów żeby termin uszedł najszybciej maj, najpóźniej wrzesień.Wiem ze czujesz teraz złość i czujesz sie z tym źle ale zobaczysz że za pare dni zmienisz nastawienie i znów pozytwnie na to wszystko spojrzysz ... taka jest nasza reakcja ..jestesmy źle na caly świat zadajemy tysiace pytan sobie czasem nawet Bogu dlaczego nam nie wychodzi czemu inne zachodzą w ciążę a my mamy z tym problem wiem co czujesz kiedy staralam sie 12 cykli o córkę nie raz popadalam w jakis szał bylam rozgoryczona wściekła i zrezygnowana ale teraz z perspektywy czasu wiem że nic to moje denerwowanie sie nie dalo bo mimo wszystko doczekalam sie swojego szczęścia i jestem zdania ze drugiego też sie doczekam tylko musze zdawać sobie sprawe ze to nie jest tak juz ,szybko, teraz ......uwierz mi że warto podejść do tego tematu "posiadania dzidziusia"spokojnie i na luzie nie wywierac na.sobie presji nie myśleć tylko o tym czy sie uda czy sie nie uda lepiej byc mile zaskoczonym niz nie mile rozczarowanym . . .
Wiem ze kazda z nas jest inna ,kazda inaczej do tego podchodzi ale spróbuj wziąść to wszystko na barki z myślą że "kiedys na pewno sie uda i. TOBIE" jestes młoda ,zdrowa kobieta wszystko przed Tobą ....
Ja w chwilach zalamania myślę np. O tych wszystkich kobietach ktore staraja sie latami o swoje pierwsze dziecko i tak dzielnie walczą z roznymi dolegliwosciami naprawde mi to pomaga bo potrafie docenic szczescie jakie ja sama juz dostalam 9lat temu i to ze nic nie stoi na przeszkodzie by liedys zostac mama po raz drugi.
Rozumiem .Może masz rację, ale nas trochę czas ciśnie. Jeśli w aktualnym cyklu się nie uda bądź max w styczniu (czyli termin max na grudzień) będziemy zawieszać broń. Do okresu znów żeby termin uszedł najszybciej maj, najpóźniej wrzesień.
Praca D nas trochę ogranicza.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom