reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Witam się [emoji16]
Nie ma to jak bardzo szybkie objawy ciążowe już w 19dc . Ogromna chęć na jedzenie cały czas jestem głodna . A drugi objaw to swędzi mnie brzuch. No to zaczynam.... [emoji23][emoji23]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już zaczynam plamić. Mój D w pracy i tylko mu napisałam że znów się nie udało , że ja odpuszczam, nie liczę płodnych itp itd. nie będę mu mówić kiedy się mamy kochać. Nie będę tego robić z przymusu bo trzeba bo płodne. Co ma być to będzie. To nie na moje nerwy...

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@KatiNails przykro mi kochana tule Cię bardzo bardzo mocno ❤️
Wiesz czasem lepiej podejść do starań na luzie właśnie tak jak mowisz bedzie co ma byc wiem ze nie jest to proste a tym bardziej udzielajac sie na forum bo mimo wszystko wciaz sie mysli o tych staraniach odlicza dni do owulacji pozniej do terminu nastepnej @
Ja też czuję się okresowo także nie zostaniesz sama walczymy dalej i nie poddajemy się moze dostaniemy wspaniały prezent pod choinke w postaci 2 kreseczek kochana

@KatiNails przykro mi kochana tule Cię bardzo bardzo mocno [emoji173]️
Wiesz czasem lepiej podejść do starań na luzie właśnie tak jak mowisz bedzie co ma byc wiem ze nie jest to proste a tym bardziej udzielajac sie na forum bo mimo wszystko wciaz sie mysli o tych staraniach odlicza dni do owulacji pozniej do terminu nastepnej @
Ja też czuję się okresowo także nie zostaniesz sama walczymy dalej i nie poddajemy się moze dostaniemy wspaniały prezent pod choinke w postaci 2 kreseczek kochana
Tylko że ja ze swojej strony całkowicie odpuszczam starania :( chyba że mój stary teraz przejmie pałeczkę . Bo ja mam dość mówienia płodne mam dziś musi być seks. Z przymusu, bez przyjemności, bo trzeba. :( A i tak nic z tego nie wychodzi

Tylko że ja ze swojej strony całkowicie odpuszczam starania :( chyba że mój stary teraz przejmie pałeczkę . Bo ja mam dość mówienia płodne mam dziś musi być seks. Z przymusu, bez przyjemności, bo trzeba. :( A i tak nic z tego nie wychodzi

Wiem ze czujesz teraz złość i czujesz sie z tym źle ale zobaczysz że za pare dni zmienisz nastawienie i znów pozytwnie na to wszystko spojrzysz ... taka jest nasza reakcja ..jestesmy źle na caly świat zadajemy tysiace pytan sobie czasem nawet Bogu dlaczego nam nie wychodzi czemu inne zachodzą w ciążę a my mamy z tym problem wiem co czujesz kiedy staralam sie 12 cykli o córkę nie raz popadalam w jakis szał bylam rozgoryczona wściekła i zrezygnowana ale teraz z perspektywy czasu wiem że nic to moje denerwowanie sie nie dalo bo mimo wszystko doczekalam sie swojego szczęścia i jestem zdania ze drugiego też sie doczekam tylko musze zdawać sobie sprawe ze to nie jest tak juz ,szybko, teraz ......uwierz mi że warto podejść do tego tematu "posiadania dzidziusia"spokojnie i na luzie nie wywierac na.sobie presji nie myśleć tylko o tym czy sie uda czy sie nie uda lepiej byc mile zaskoczonym niz nie mile rozczarowanym . . .
Wiem ze kazda z nas jest inna ,kazda inaczej do tego podchodzi ale spróbuj wziąść to wszystko na barki z myślą że "kiedys na pewno sie uda i. TOBIE" jestes młoda ,zdrowa kobieta wszystko przed Tobą ....
Ja w chwilach zalamania myślę np. O tych wszystkich kobietach ktore staraja sie latami o swoje pierwsze dziecko i tak dzielnie walczą z roznymi dolegliwosciami naprawde mi to pomaga bo potrafie docenic szczescie jakie ja sama juz dostalam 9lat temu i to ze nic nie stoi na przeszkodzie by liedys zostac mama po raz drugi.

Witam się [emoji16]
Nie ma to jak bardzo szybkie objawy ciążowe już w 19dc . Ogromna chęć na jedzenie cały czas jestem głodna . A drugi objaw to swędzi mnie brzuch. No to zaczynam.... [emoji23][emoji23]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie chyba najlepszy w tym wszystkim jest okres po owulacji kiedy kazdego dnia potrafimy nie raz zauważyć cos nowego kobiecy mózg jest "niesamowity":D:D
Trzymam &&&& za || kreseczki niech u ciebie te szybkie ,exspresowe objawy będą jednak wynikiem tego ze moze juz cos tam sie dzieje chociaż ja tak szczerze mam tak ze jak cos zauwazam u siebie po owu nowego to staram sie o tym nie myśleć wtedy jakos dzien @@@ jest dla mnie bardziej znośny ...:);) a juz lada dzień bede musiala sie znów z tą moja "krwawą koleżanką" przywitać :D:p

Wiem ze czujesz teraz złość i czujesz sie z tym źle ale zobaczysz że za pare dni zmienisz nastawienie i znów pozytwnie na to wszystko spojrzysz ... taka jest nasza reakcja ..jestesmy źle na caly świat zadajemy tysiace pytan sobie czasem nawet Bogu dlaczego nam nie wychodzi czemu inne zachodzą w ciążę a my mamy z tym problem wiem co czujesz kiedy staralam sie 12 cykli o córkę nie raz popadalam w jakis szał bylam rozgoryczona wściekła i zrezygnowana ale teraz z perspektywy czasu wiem że nic to moje denerwowanie sie nie dalo bo mimo wszystko doczekalam sie swojego szczęścia i jestem zdania ze drugiego też sie doczekam tylko musze zdawać sobie sprawe ze to nie jest tak juz ,szybko, teraz ......uwierz mi że warto podejść do tego tematu "posiadania dzidziusia"spokojnie i na luzie nie wywierac na.sobie presji nie myśleć tylko o tym czy sie uda czy sie nie uda lepiej byc mile zaskoczonym niz nie mile rozczarowanym . . .
Wiem ze kazda z nas jest inna ,kazda inaczej do tego podchodzi ale spróbuj wziąść to wszystko na barki z myślą że "kiedys na pewno sie uda i. TOBIE" jestes młoda ,zdrowa kobieta wszystko przed Tobą ....
Ja w chwilach zalamania myślę np. O tych wszystkich kobietach ktore staraja sie latami o swoje pierwsze dziecko i tak dzielnie walczą z roznymi dolegliwosciami naprawde mi to pomaga bo potrafie docenic szczescie jakie ja sama juz dostalam 9lat temu i to ze nic nie stoi na przeszkodzie by liedys zostac mama po raz drugi.
Może masz rację, ale nas trochę czas ciśnie. Jeśli w aktualnym cyklu się nie uda bądź max w styczniu (czyli termin max na grudzień) będziemy zawieszać broń. Do okresu znów żeby termin uszedł najszybciej maj, najpóźniej wrzesień.
Praca D nas trochę ogranicza.

reklama
Może masz rację, ale nas trochę czas ciśnie. Jeśli w aktualnym cyklu się nie uda bądź max w styczniu (czyli termin max na grudzień) będziemy zawieszać broń. Do okresu znów żeby termin uszedł najszybciej maj, najpóźniej wrzesień.
Praca D nas trochę ogranicza.

Rozumiem .
Wiec życzę ci z calego serduszka abys dwie kreseczki zobaczyla w świątecznym nastroju

Do góry