reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Ja dziś próbowałam sprawdzić ale to był mój pierwszy raz. Wydaje mi się że jest miękka ale czy nisko czy wysoko to nie mam pojęcie bo nie mam porównania

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
No u mnie jeszcze przedwczoraj była miękka i wysoko. Teraz nisko i twarda :( plus ból brzucha :/ @ nadejdzie lada dzień

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Blondasek85 nie testujesz dziś?
@AniaS35 jak przeczucia co do tego cyklu?
A ja pierwszy raz poczułam zazdrość do ciężarówek, dwie moje siostry cioteczne w ciąży, też już chcę!
Ja też już był chciała :( ale teraz oczekuje @, potem2 tygodnie do owu i znów 2 tygodnie oczekiwania czy się udało czy nie... Już na samą myśl mi się płakać chce

reklama
To widzę, że czujemy to samo, najgorsze jest jednak, że ja nie mam dzieci, i pierwszy raz pomyślałam, co to będzie jeśli nam nie będzie się udawało tak co miesiąc :no2: jeszcze za wcześnie żeby popadać w panikę ale rozumiem teraz bardziej inne starające się po naście razy, nie wiem czy dałabym radę tak walczyć latami, skoro po jednym cyklu już przeżywam, głupia ja:realmad: trzeba uzbroić się w cierpliwość!
Teraz mam aktualnie 2cs. Z synem zaskoczyło dopiero w 13 cs... Dlatego teraz jak myślę że znów będzie to samo, a niby 2cs a @ nadchodzi to jest po prostu masakra... I coraz większy stres że znów będzie to samo...

Do góry