reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Trzymam &&&& za wizytę wtorkową niech przyniesie tobie dobre wiadomości .
Jak dlugie masz cykle? Jeśli 28 to chyba owu w 11dc to nic dziwnego chociaż ja tam nie znam sie na tym za bardzo hehe
@Dagaa11 ,@KatiNails jak tam u Was dziewczyny jakiś cień nadzieji jest może.??
U mnie dziś 25dc i poki co nie czuje sie ani małpowo a tym bardziej ciążowo więc przypuszczam ze w czwartek rozpoczne kolejny juz 3cs chociaż no cuda się zdarzają wiec warto w nie wierzyć...milej niedzieli kochane !
No okolo 29 ostatnio ale myślałam że jeśli owu jest 11dc to 14 dni później powinien być termin @ czyli 25dc. Tylko że na ulotce Clostilbelgytu właśnie było napisane ze owu może wystąpić między 11 a 15dc. We wtorek jeśli gin potwierdzi że pękły to zapytam kiedy testować i zmienie w tabelce najwyżej :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@KatiNails ja Twoim teście jeszcze nic nie widzę, ale ze mnie taka ślepota, że nieraz jak dziewczyny wrzucały na forum testy to nic nie widziałam, inne dziewczyny widziały i ciąża była, we wtorek powtarzasz test?
@wisienka94
Link do: Lista.xlsx
ja dodałam zakładkę ulubione do tej strony
Powtórzę jeszcze @ nie będzie.
Niby dziś 12dpo. Więc zarodek ma ostatnia szanse na zagnieżdżenie, ale w cuda nie wierzę [emoji14]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Powtórzę jeszcze @ nie będzie.
Niby dziś 12dpo. Więc zarodek ma ostatnia szanse na zagnieżdżenie, ale w cuda nie wierzę [emoji14]

To trzymamy &&& żeby się jednak zagnieździł. Jedz ananasa jak tu ktoś już wspominał. Ponoć jest dobry na zagnieżdzenie. Ja wczoraj kupiłam, obrałam i pokroiłam w plasterki i będę codziennie zajadać po plasterku :)

To trzymamy &&& żeby się jednak zagnieździł. Jedz ananasa jak tu ktoś już wspominał. Ponoć jest dobry na zagnieżdzenie. Ja wczoraj kupiłam, obrałam i pokroiłam w plasterki i będę codziennie zajadać po plasterku :)

Problem w tym że nie lubię [emoji14]
No chyba że w salatce [emoji14]
Ale ostatnio ja robiłam to teraz mój stary będzie nosem kręcił [emoji14]

Problem w tym że nie lubię [emoji14]
No chyba że w salatce [emoji14]
Ale ostatnio ja robiłam to teraz mój stary będzie nosem kręcił [emoji14]

A sok ananasowy z marwita? To są jednodniowe soczki i myśle że dobra alternatywa. Dla mnie jest akurat za słodki wole sobie świezego zjeść

1511082638-15e78945f4536868-aaaaaa.jpeg

No i teraz nie wiem co myśleć to jest pozytywny owulacyjny ? Myślałam ze owu już była ale wczoraj kreska była chyba jaśniejsza

reklama
U mnie szyjka macicy znacznie opadła. Więc lipa

Ja dziś próbowałam sprawdzić ale to był mój pierwszy raz. Wydaje mi się że jest miękka ale czy nisko czy wysoko to nie mam pojęcie bo nie mam porównania

Do góry