reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Wiem... Sama ryczę w poduszkę bo już nie mam sił.
A jak to jest jak s dni płodne i zbliża się owu to można na pić się wina lub piwa czy to w czymś przeszkadza? Bo dziś mam depresję i muszę utopić smutki...

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi się wydaje że nie. Ja nawet nie widziałam z synem że w ciąży jestem bo odpuściłam. 10 listopada 2013 była u mnie kuzynka i spiłysmy się jak durne winem.
11 listopada leczyłam mega kaca.
13 listopada kolega z koleżanką w pracy zaczęło mnie męczyć że jestem jakaś dziwna i na pewno w ciąży a okres miałam dostać dopiero 14 listopada. No ale popołudniu jak wróciłam z pracy to dla świętego spokoju zrobiłam ten test i jakie było moje zdziwienie jak zobaczyłam dwie kreski... Syn całe szczęście zdrowy , w lipcu skończył 3 lata. Ale całą ciążę miałam wyrzuty sumienia. W sumie niepotrzebnie

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi się wydaje że nie. Ja nawet nie widziałam z synem że w ciąży jestem bo odpuściłam. 10 listopada 2013 była u mnie kuzynka i spiłysmy się jak durne winem.
11 listopada leczyłam mega kaca.
13 listopada kolega z koleżanką w pracy zaczęło mnie męczyć że jestem jakaś dziwna i na pewno w ciąży a okres miałam dostać dopiero 14 listopada. No ale popołudniu jak wróciłam z pracy to dla świętego spokoju zrobiłam ten test i jakie było moje zdziwienie jak zobaczyłam dwie kreski... Syn całe szczęście zdrowy , w lipcu skończył 3 lata. Ale całą ciążę miałam wyrzuty sumienia. W sumie niepotrzebnie

Ja tak w listopadzie 5 lat temu piłam na swoich urodzinach a już byłam w ciąży. Nic się małemu nie działo. A to chyba dziś jakieś piwko wcigne z M na smutki. Może plemniczki się zakręca i pójdą dobrą drogą.

Ja tak w listopadzie 5 lat temu piłam na swoich urodzinach a już byłam w ciąży. Nic się małemu nie działo. A to chyba dziś jakieś piwko wcigne z M na smutki. Może plemniczki się zakręca i pójdą dobrą drogą.

Powodzenia :*

A test ovu nie zbyt wyraźny. Zobaczymy i tak do wieczora muszę czekać z prztulankami

Mi najmocniejszy taki jak tu owu wyszedł na środkowym zdjęciu. 36h później na 100000% owu była
1510920798-1d62f02419b76cba-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry