reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

może i faktycznie :)
Chociaż mi też takie coś wyszło na negatywnym teście, koleżanka z innego forum mówi, że generalnie na testach tak są jakieś wypuklenia itp itd w których ma się znaleźć kreska więc to może być to. ale poczekaj do dnia @ i wtedy powinno już być bardziej widać ;)
Kcuki :)
Dlatego się jeszcze staram nie napalac i będę test powtarzać :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Judytko, jestem w szoku, co Ty piszesz! Nawet nie wiedzialam, że coś takiego może się wydarzyć a niejedno już widziałam.
Przykro mi, że takie sprawy mają miejsce w przychodniach lekarskich ale mam świadomość tego, że jest to nagminne i wydarza się.
Walcz o siebie, zdrowe, marzenia i plany. Trzymam kciuki za trafienie na dobre lekarza.

Nati, powodzenia, czekamy na rozwoj sytuacji.

@KatiNails ja tez trzymam mocne &&&& za piękne dwie kreseczki
@wisienka94 super wieści No to teraz do dzieła trzeba odrobić prace domowe :)
A u mnie dziś 12dc No i wreszcie słaba druga kreska na teście ovu wiec mam nadzieje ze ovu się zbliża :)

Dzięki dziewczyny.Czuje się fatalnie.
Najgorzej to niewiem czy jak zajde to czy donoszę ta ciążę[emoji17]myślałam ze moj mąż zrezygnuje z naszych planów bo powiedział że niechce mojego życia i dziecka ryzykować[emoji17]ale powiedział mi ze będziemy walczyć o nasze marzenie.kochany jest mój maz[emoji5]pójdę do innego i zobaczymy co powie.mam nadzieję ze będę mogła mieć dziecko jeszcze[emoji24]to moje marzenie...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Mamamia90 nie dziękuję co by nie zapeszyć :*
Chcę któraś kiszonego?? :D
Wsuwam trzeciego [emoji23] stary patrzy na mnie jak na głupia [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] a jak one pachną....
I najlepsze to ja przeciwniczka cukru nie licząc ziołomiodu wiecie co kupiłam w Biedronce??? Dwie tabliczki czekoladowej milki [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] będzie na pocieszenie jak @ przyjdzie [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
1510945241-8cdb3593e694a82c-aaaaaa.jpeg

reklama
Cześć
@judytka777 bardzo mi przykro, ale nie poddawaj się, idź do innego lekarza i zobaczysz co powie a ja trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze :)
@KatiNails trzymam kciuki za 2 kreski
Byłam dziś powtórzyć badania po 6 tygodniach brania euthuroxu i właśnie odczytałam wyniki i trochę się załamałam, ale też nie wiem co przez nie rozumieć
TSH -3,66( pod koniec września było 4,76)
Ft4 -1,45 przy normie 0,93-1,71
Anty TPO- <9 przy normie 0-34
Anty TG- 670 przy normie 0-115 czyli strasznie podwyższone :(:(:(

Do góry