wisienka94
Fanka BB :)
Ojej tule. [emoji10] . Może inny ginekolog znajdzie jakieś rozwiązanie. Nie podoba mi się to, że niektorzy lekarze lekceważa naszą cheć starania o dzidzie!Hej dziewczyny.chwilę się nie odzywalam ale musialam dojść do siebie ponieważ okazało się ze mam ubytek na bliznie po cc.jednym słowem mówiąc mam dziure w macicy [emoji24][emoji24]nie wiem za dużo bo ginekolog za bardzo mi nie opowiadala o tym.pokazala na usg jak to wyglada i tyle.wiadomo napewno ze z tego mam plamienie po okresie bo w tej dziurze gromadzi się krew i ona schodzi po jakimś czasie po miesiaczce.jest to niebezpieczne jak się zajdzie w ciaze jeśli wogole się w nia zajdzie bo może tak być ze wogole nie będę już w ciąży[emoji17][emoji17]jestem załamana...
Jeśli nawet się uda to będzie to ciaza wysokiego ryzyka.musze isc na konsultacje do innego lekarza jeszcze[emoji21]zobaczę co on powie czy czeka mnie operacja czy ubytek nie jest aż taki wielki.
Dziewczyny powiem wam ze nie dochodzi to jeszcze do mnie[emoji17]najgorsze jest to ze doktorka tak zlekcewazyla to i jakoś az tak nie widzi problemu a on jest i to duzy.wkurzylam się bo wie ze się staram a tak olala ten temat.idę do innego się skonsultować.boje sie ze nie spelnie juz swojego marzenia o dzieciatku[emoji24]sorki za tak się rozpisalam buzki
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom