reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Zrobiłam teraz i wyszła taka co ledwo ja widać. No ale może za dużo piłam

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@KatiNails Moze się myślę a.ja.na tym twoim teście dopatrzylam sie takiej drugiej ledwo widocznej cienkiej kreseczki moze to moje zwidy albo to zaciek ciezo ze zdjęcia wypatrzec na.100%

Moze się myślę a.ja.na tym twoim teście dopatrzylam sie takiej drugiej ledwo widocznej cienkiej kreseczki moze to moje zwidy albo to zaciek ciezo ze zdjęcia wypatrzec na.100%
Czyli jeszcze nie oszalałam. Nic to był 25mlU. Poczekam jeszcze do niedzieli / poniedziałku i zrobię czulszy.
Póki jej nie widzę to się nie napalam.
Równie dobrze może być tak widać tylko miejsce w którym powinna pojawić się kreska.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mówisz o tej na czarnym tle- też widzę

1510922404-59825211b00c275f-aaaaaa.jpeg
Mówimy o tym teście
Działamy działamy ale czy się uda zobaczymy. Wczoraj podczas stosunku strasznie bolały mnie jajniki, ogromny dyskomfort zero przyjemności.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@KatiNails kochana a ja żeby sobie nie wmawiać bóg wie czego "jak chciałam się dopatrzeć drugie kreski" to zawsze robiłam zdjęcie testu w negatywie, wtedy najlepiej coś dostrzec.

s49myv.png

Ale mówisz, że do @ jeszcze 4 dni tak? Przez te 4 dni wszystko może się zmienić szczególnie jeśli ciąża jest młodsza :*

reklama
może i faktycznie :)
Chociaż mi też takie coś wyszło na negatywnym teście, koleżanka z innego forum mówi, że generalnie na testach tak są jakieś wypuklenia itp itd w których ma się znaleźć kreska więc to może być to. ale poczekaj do dnia @ i wtedy powinno już być bardziej widać ;)
Kcuki :)

Do góry