reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Zrobiłam teraz i wyszła taka co ledwo ja widać. No ale może za dużo piłam

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@KatiNails Moze się myślę a.ja.na tym twoim teście dopatrzylam sie takiej drugiej ledwo widocznej cienkiej kreseczki moze to moje zwidy albo to zaciek ciezo ze zdjęcia wypatrzec na.100%

Moze się myślę a.ja.na tym twoim teście dopatrzylam sie takiej drugiej ledwo widocznej cienkiej kreseczki moze to moje zwidy albo to zaciek ciezo ze zdjęcia wypatrzec na.100%
Czyli jeszcze nie oszalałam. Nic to był 25mlU. Poczekam jeszcze do niedzieli / poniedziałku i zrobię czulszy.
Póki jej nie widzę to się nie napalam.
Równie dobrze może być tak widać tylko miejsce w którym powinna pojawić się kreska.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mówisz o tej na czarnym tle- też widzę

1510922404-59825211b00c275f-aaaaaa.jpeg
Mówimy o tym teście
Działamy działamy ale czy się uda zobaczymy. Wczoraj podczas stosunku strasznie bolały mnie jajniki, ogromny dyskomfort zero przyjemności.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@KatiNails kochana a ja żeby sobie nie wmawiać bóg wie czego "jak chciałam się dopatrzeć drugie kreski" to zawsze robiłam zdjęcie testu w negatywie, wtedy najlepiej coś dostrzec.

s49myv.png

Ale mówisz, że do @ jeszcze 4 dni tak? Przez te 4 dni wszystko może się zmienić szczególnie jeśli ciąża jest młodsza :*

reklama
może i faktycznie :)
Chociaż mi też takie coś wyszło na negatywnym teście, koleżanka z innego forum mówi, że generalnie na testach tak są jakieś wypuklenia itp itd w których ma się znaleźć kreska więc to może być to. ale poczekaj do dnia @ i wtedy powinno już być bardziej widać ;)
Kcuki :)

Do góry