Blondasek85
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłam wczoraj. Też mam takie zdanie@adiika ja byłam na Listach do M 3 i pomimo negatywnych opinii w internecie mi się podobało. Taki świąteczny, spokojny film, pokazujący co w życiu ważneByły momenty,że można się było wzruszyć
![]()
Witaj! Widzę, że chyba jesteś u nas nowa.Dziewczyny u mnie dziś 25 dc. Moje cykle mają zawsze 27 dni więc okresu dostanę w niedzielę. Testów nie wykonuje nigdy bo niestety zawsze na kilka dni przed czuję zbliżający się okres więc nawet nie mam po co. Staramy się już jakieś 2,5 roku, raz się udało 1,5 roku temu niestety w 9 tyg. ciąża obumarła. No ale próbujemy dalej i czekamy cierpliwie na swoją kolej do pełni szczęścia.
Witam Cię [emoji3] wiem co czujesz ja w sierpniu przechodziłam zabieg[emoji22][emoji22]Dziewczyny u mnie dziś 25 dc. Moje cykle mają zawsze 27 dni więc okresu dostanę w niedzielę. Testów nie wykonuje nigdy bo niestety zawsze na kilka dni przed czuję zbliżający się okres więc nawet nie mam po co. Staramy się już jakieś 2,5 roku, raz się udało 1,5 roku temu niestety w 9 tyg. ciąża obumarła. No ale próbujemy dalej i czekamy cierpliwie na swoją kolej do pełni szczęścia.