reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Boże ale żeście się rozpisały :) przez tego mojego szoguna nie mam czasu w ogóle odpisać co już nadrobie to trzeba za nią latać i zapominam co miałam odpisać haha a jak na nowo wejdę to miliony nowych wpisów

Ja tez mnóstwo objawów zawsze mam przed @ i jest to strasznie męczące bo człowiek się nie potrzebnie nakręca a potem wielkie rozczarowanie w zeszłym miesiącu to nawet 2 kreskę widziałam co prawda po kilku godzinach (wiem ze wtedy już jest test nie wiarygodny ale głupota nie zna granic ;) ) a @ przyszła idealnie w terminie

@AniaS35 i @Migdalove ogladalyscie może film pt. Ghadi?
Bardzo fajny, nie żadne amerykańskie kino. Są smutne momenty, ale też i bardzo śmieszne. Mnie się bardzo podobał, może i Wam przypadnie do gustu ;) Szczerze polecam :)
Nie oglądałam ale chętnie obejrzę
Tyle tego mam do ogladania ze nie musze sie martwic nudą na.kolejne.dni. :-)
@wisienka94 jak wrażenia po filmie?bo jak.dla mnie bomba :-)
@KatiNails jakie rezygnuje no ej trzymamy sie razem i nie poddajemy sie a nagroda bedzie wielka !

Z tymi objawami to różnie bywa.
U mnie ciemne otoczki brodawek zrobiły się jeszcze ciemniejsze, senność a reszta to jak na okres.

Ogarniamy PMS dziewczyny. Pamietajcie, że to może być objaw ciąży.

Ja mam 8 dni do okresu. Cycki bolą, eh.

Mnie przed ciążą też piersi bolały i to niemiłosiernie już od razu po owulacji, a teraz po ciąży mnie w ogóle nie bolą. To możliwe, że dlatego, że karmię? Albo coś jest nie tak :/

Czytam właśnie na forum jak wmawialam sobie, że moje objawy to 100% na @. W ogóle nie brałam pod uwagę ciąży xd Test zrobiłam w końcu tydzień po terminie, bo tak długo jeszcze mi się nie spozniala i w piersiach czułam dziwne mrowienie, do tego urosły mi bardzo szybko o dwa rozmiary. A w ogóle miałam lekkie różowe plamienie w 24 dc, gdzie nigdy mi się takie coś nie zdarzyło i jakoś potrafiłam sobie to wytłumaczyć, że to nie implantacyjne.. o głupia ja :D

Ja się zastanawiałam czy iść na te Listy do m. Na dwóch poprzednich częściach byłam w kinie, 1-ka jak dla mnie bardzo dobra, chyba dzięki reżyserowi, 2-ka już słabsza :/ Myślę, że 3 jeszcze gorsza, znowu inny reżyser. Tyle negatywnych opinii w necie, że raczej odpuszczę.

Kolorowych :) Idę spać :)

Witam Was w 15dc ovu jeszcze nie ma.ale jajniki szaleć zaczynają więc coś się zbliża.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

1510817025-669f3a645a5570f0-aaaaaa.jpeg
A jednak nadchodzi [emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry