reklama
encirclede
Fanka BB :)
Boże ale żeście się rozpisały przez tego mojego szoguna nie mam czasu w ogóle odpisać co już nadrobie to trzeba za nią latać i zapominam co miałam odpisać haha a jak na nowo wejdę to miliony nowych wpisów
encirclede
@nata$za88 u mnie pierwsze objawy ciąży to siateczka żyłek na piersiach, ból sutków i zmęczenie były
Mamamia90
Ja tez mnóstwo objawów zawsze mam przed @ i jest to strasznie męczące bo człowiek się nie potrzebnie nakręca a potem wielkie rozczarowanie w zeszłym miesiącu to nawet 2 kreskę widziałam co prawda po kilku godzinach (wiem ze wtedy już jest test nie wiarygodny ale głupota nie zna granic ) a @ przyszła idealnie w terminie
AniaS35
Nie oglądałam ale chętnie obejrzę@AniaS35 i @Migdalove ogladalyscie może film pt. Ghadi?
Bardzo fajny, nie żadne amerykańskie kino. Są smutne momenty, ale też i bardzo śmieszne. Mnie się bardzo podobał, może i Wam przypadnie do gustu Szczerze polecam
Tyle tego mam do ogladania ze nie musze sie martwic nudą na.kolejne.dni. :-)
@wisienka94 jak wrażenia po filmie?bo jak.dla mnie bomba :-)
@KatiNails jakie rezygnuje no ej trzymamy sie razem i nie poddajemy sie a nagroda bedzie wielka !
mamunia86
Z tymi objawami to różnie bywa.
U mnie ciemne otoczki brodawek zrobiły się jeszcze ciemniejsze, senność a reszta to jak na okres.
Ogarniamy PMS dziewczyny. Pamietajcie, że to może być objaw ciąży.
Ja mam 8 dni do okresu. Cycki bolą, eh.
U mnie ciemne otoczki brodawek zrobiły się jeszcze ciemniejsze, senność a reszta to jak na okres.
Ogarniamy PMS dziewczyny. Pamietajcie, że to może być objaw ciąży.
Ja mam 8 dni do okresu. Cycki bolą, eh.
adiika
Mnie przed ciążą też piersi bolały i to niemiłosiernie już od razu po owulacji, a teraz po ciąży mnie w ogóle nie bolą. To możliwe, że dlatego, że karmię? Albo coś jest nie tak :/
Czytam właśnie na forum jak wmawialam sobie, że moje objawy to 100% na @. W ogóle nie brałam pod uwagę ciąży xd Test zrobiłam w końcu tydzień po terminie, bo tak długo jeszcze mi się nie spozniala i w piersiach czułam dziwne mrowienie, do tego urosły mi bardzo szybko o dwa rozmiary. A w ogóle miałam lekkie różowe plamienie w 24 dc, gdzie nigdy mi się takie coś nie zdarzyło i jakoś potrafiłam sobie to wytłumaczyć, że to nie implantacyjne.. o głupia ja
Ja się zastanawiałam czy iść na te Listy do m. Na dwóch poprzednich częściach byłam w kinie, 1-ka jak dla mnie bardzo dobra, chyba dzięki reżyserowi, 2-ka już słabsza :/ Myślę, że 3 jeszcze gorsza, znowu inny reżyser. Tyle negatywnych opinii w necie, że raczej odpuszczę.
Kolorowych Idę spać
Czytam właśnie na forum jak wmawialam sobie, że moje objawy to 100% na @. W ogóle nie brałam pod uwagę ciąży xd Test zrobiłam w końcu tydzień po terminie, bo tak długo jeszcze mi się nie spozniala i w piersiach czułam dziwne mrowienie, do tego urosły mi bardzo szybko o dwa rozmiary. A w ogóle miałam lekkie różowe plamienie w 24 dc, gdzie nigdy mi się takie coś nie zdarzyło i jakoś potrafiłam sobie to wytłumaczyć, że to nie implantacyjne.. o głupia ja
Ja się zastanawiałam czy iść na te Listy do m. Na dwóch poprzednich częściach byłam w kinie, 1-ka jak dla mnie bardzo dobra, chyba dzięki reżyserowi, 2-ka już słabsza :/ Myślę, że 3 jeszcze gorsza, znowu inny reżyser. Tyle negatywnych opinii w necie, że raczej odpuszczę.
Kolorowych Idę spać
reklama
wisienka94
Super! To działajcie ja też już robie testy owu a dziś 9dc ale nie chce przeoczyć po tym cloA jednak nadchodzi [emoji16][emoji16][emoji16]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom