reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Ja też myślę o tym filmie, lubimy komedie, ale takie ze smakiem, nie te amerykańskie gdzie pokazanie cycków, czy gadanie o seksie jest tematem śmiesznym. Dwie części listów obejrzane, no wiadomo. :D
My też dwie części obejrzane. Jedna w kinie druga ostatnio leciała w tv :) no my za często nie chodzimy do kina. Ja wole w domku oglądać ale poświęcam się dla męża bo on lubi. Dla mnie w kinie jest po prostu za głośno hehe. Nie wiem czy mam takie wrażliwe uczy czy co czy syndrom starej babki mi sie udziela :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja na razie robię testy owu a potem ciążowe mam 5 to poszaleje[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi właśnie przyszły testy owu. 50szt plus 5 testów ciążowych ale mam jeszcze 5 z zeszłego zamówienia także też będe mogła poszalec bliżej @

Ja dziś doła złapałam. Czuję że ten cykl będzie stracony :(
Skurcze jak na @ coraz mocniejsze a do terminu @ jeszcze 6 dni...

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A jak w tym cyklu nie wyjdzie to ja odpuszczam :( bo znów zaczyna się nerwowka jak wtedy gdy rok czasu się starałam o syna

Ja dziś doła złapałam. Czuję że ten cykl będzie stracony :(
Skurcze jak na @ coraz mocniejsze a do terminu @ jeszcze 6 dni...

Halo halo! Nie ma smutania ! Trzeba być pozytywnie nastawionym. A może te skurcze to nie na @ tylko na ciąże? Z tego co wiem to można w ciązy takie bóle odczuwać. Dopóki nie ma @ jest nadzieja ! A jakieś inne objawy?

Halo halo! Nie ma smutania ! Trzeba być pozytywnie nastawionym. A może te skurcze to nie na @ tylko na ciąże? Z tego co wiem to można w ciązy takie bóle odczuwać. Dopóki nie ma @ jest nadzieja ! A jakieś inne objawy?

Ból jednej piersi zawsze mam. W tym cyklu i drugą czuję. Ale i tak mam wrażenie że nic z tego...
U mnie najgorsze co może być to ta nerwowka. Bo przez nią się nakręcam i szukam sobie objawów. :(

Ból jednej piersi zawsze mam. W tym cyklu i drugą czuję. Ale i tak mam wrażenie że nic z tego...
U mnie najgorsze co może być to ta nerwowka. Bo przez nią się nakręcam i szukam sobie objawów. :(

Oo no to jakiś objaw dodatkowy jak bolą dwie a nie tylko jedna :) 6 dni to nie jest już tak długo. Trzymam && za piękne grube dwie krechy [emoji10]

@AniaS35 i @Migdalove ogladalyscie może film pt. Ghadi?
Bardzo fajny, nie żadne amerykańskie kino. Są smutne momenty, ale też i bardzo śmieszne. Mnie się bardzo podobał, może i Wam przypadnie do gustu ;) Szczerze polecam :)

reklama
@AniaS35 i @Migdalove ogladalyscie może film pt. Ghadi?
Bardzo fajny, nie żadne amerykańskie kino. Są smutne momenty, ale też i bardzo śmieszne. Mnie się bardzo podobał, może i Wam przypadnie do gustu ;) Szczerze polecam :)
Nie widziałam, pozniej poczytam o tym filmie. :)

Coś ze mną nie tak, uderzyłam się w małego palca u nogi i zaczęłam przez to płakać jak dziecko. Taka zła chodzę i smutna jakaś...

Do góry