reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

A ja odebrałam wyniki. Łudziłam się że po ciąży hormony się uregulują i nie będzie problemu z drugim maluszkiem. Ale już na wstępie jest problem z tarczycą.. tsh 4,10
Z takimi wynikami to mogę pomarzyć o maluszku ..
O kurcze, współczuję. Myślę, że lekarz Ci pomoże i na pewno niedługi będziecie mogli mieć dzieciątko. :)

reklama
@Migdalove Ja ostatnio bylam w.kinie ale z.córka byłyśmy na."Listy do M" uwielbiam ten film :Dale tsk naprawde.wole na.kanapie w domku jest gdzie nogi wyłożyć i mozna sie poprzytulac a wrazie.jakby cos.sie wiecej zachcialo to tylko chwilowa pauza i dalej hehe:D:p wiecej swobody to i wiecej mozliwosci :p
Koteczki slodziutkie też mam.swojego przytulasa przychodzi rano a.wychodzi po poludniu na.noc zostaje w.piwnicy ale to taki typowy dachowiec :D
A co do tej twojej @@@'to niech juz w końcu nie leci w balona tylko albo wpada albo wypada.na 9 miesięcy tak pozatym po.co ci ona :D:)
@encirclede :-( :( wszystko bedzie dobrze tarczyce podobno szybko sie zbija biorąc.odpowoednie.dawki tabletek wiec badz.kochana.dobrej mysli :-*

@Ewarut a która z Nas ich nie ma :p:D
Nie lubię tych "urojonych objawów"człowiek tylko sie.nakręca po to by za.chwilę spać.z chmurek na.ziemie i to jakąs strasznie kamienistą ... :-( :(
Niech mnie w tym miesiacu takiego typu objawy unikna a bede.szczęśliwa nawet jak znów powitam nowy cykl z moja.ulubiona kochaną @-ką ;):)

Witam:) może troszkę za wcześnie na taki temat ale już sama nie mogę doczekać się kolejnych starań, dlatego pomyślałam że jest tu jeszcze kilka mam, które muszą chwilkę poczekać na kolejnego albo pierwszego dzidziusia :)
My planujemy starania rozpocząć od stycznia, czekamy aż nasz pierwszy synek będzie troszkę większy i bardziej samodzielny. Aktualnie ma 7 miesięcy :)
ja również dołączę :)

@Migdalove Ja ostatnio bylam w.kinie ale z.córka byłyśmy na."Listy do M" uwielbiam ten film :Dale tsk naprawde.wole na.kanapie w domku jest gdzie nogi wyłożyć i mozna sie poprzytulac a wrazie.jakby cos.sie wiecej zachcialo to tylko chwilowa pauza i dalej hehe:D:p wiecej swobody to i wiecej mozliwosci [emoji14]
Koteczki slodziutkie też mam.swojego przytulasa przychodzi rano a.wychodzi po poludniu na.noc zostaje w.piwnicy ale to taki typowy dachowiec :D
A co do tej twojej @@@'to niech juz w końcu nie leci w balona tylko albo wpada albo wypada.na 9 miesięcy tak pozatym po.co ci ona :D:)
@encirclede :-( :( wszystko bedzie dobrze tarczyce podobno szybko sie zbija biorąc.odpowoednie.dawki tabletek wiec badz.kochana.dobrej mysli :-*
My dzisiaj właśnie idziemy do kina na listy do M 3 :) dla relaksu.. lubię takie luźne filmy :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

My dzisiaj właśnie idziemy do kina na listy do M 3 :) dla relaksu.. lubię takie luźne filmy :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też myślę o tym filmie, lubimy komedie, ale takie ze smakiem, nie te amerykańskie gdzie pokazanie cycków, czy gadanie o seksie jest tematem śmiesznym. Dwie części listów obejrzane, no wiadomo. :D

reklama
@Ewarut a która z Nas ich nie ma :p:D
Nie lubię tych "urojonych objawów"człowiek tylko sie.nakręca po to by za.chwilę spać.z chmurek na.ziemie i to jakąs strasznie kamienistą ... :-( :(
Niech mnie w tym miesiacu takiego typu objawy unikna a bede.szczęśliwa nawet jak znów powitam nowy cykl z moja.ulubiona kochaną @-ką ;):)
Ja na razie robię testy owu a potem ciążowe mam 5 to poszaleje[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry