reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Dobre ranko dziołuszki ....
U mnie dzis słonecznie ale zimno az -4 °
Jak tam wieczór minął my z moim M wykupilismy sobie pakiet na premium w CDA i tak co wieczór oglądamy jakieś filmy może jakieś fajne byście mi poleciły??? preferuje horrory i komedie :-)
:D:p
Ogladalas moze "zanim zasne" ? Polecam ;)

reklama
@AniaS35 To ja już Ci piszę listę tytułów, które oglądałam i polecam:
Obecność, Obecność 2, Silent Hill, Silent Hill: Apokalipsa, Rytuał, Słaby punkt, Ukojenie, Amityville, to takie które oglądałam niedawno. Później napiszę Ci resztę tytułów. :)

@Migdalove czyżbyś też byla taką kino-maniaczką jak ja heheh :p:D
Ja.uwielbiam takie kino domowe :);)
Dokładnie tak! Najlepiej się ogląda w zaciszu domowym. Ale planujemy z narzeczonym pójść w końcu do kina. [emoji23] No i jak pisałam już wcześniej, kiedyś sama nie lubiłam horrorów, bo mi się później wszystko śniło a były chłopak tylko z tego miał ubaw. Ale z narzeczonym to już inaczej, przekonał mnie do oglądania tego typu filmów i ciągle szukam nowości. Tak to lubię dramaty, romanse, dobre Sci-fi, thrillery. Samych takich typowych kryminałów to już nie bardzo, chyba że to coś z thrillerem. :D

Ale te moje kociaki dają popalić. :D Na zdjęciach słodkie ale w życiu to kawał diabłów. :D Mówię "nie gryź kabla", przestała i patrzy na mnie... Znowu gryzie. I tak w kółko. :D A to one:
1510739036-439c4ab1377e014c-aaaaaa.jpeg

Hej laski co tam u Was? Ja 21 dc, juz po owu, dzisiaj w nocy ostatnie planowane starania byly :p narazie mozna odpuscic :) tak 25-26-27 chce testowac, jeszcze nie wiem kiedy dokladnie. Tyle czeeeekaaaaniaaaaaa :p

U mnie 34dc, od dzisiaj cała tabletka Euthyroxu, jutro i pojutrze ostatni raz biorę duphaston. Może w końcu dostanę miesiączkę albo... [emoji23] nie no na pewno dostanę @. ;)

reklama
A ja odebrałam wyniki. Łudziłam się że po ciąży hormony się uregulują i nie będzie problemu z drugim maluszkiem. Ale już na wstępie jest problem z tarczycą.. tsh 4,10
Z takimi wynikami to mogę pomarzyć o maluszku ..

Do góry