reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Wisienko, ja nie mówię absolutnie, że lekarz się mylił ale powiedzmy sobie szczerze, nie wielu jest ginekologow znajacych cykl kobiety poza tym co widzą na usg a tych umiacych doczytać wykresy płodności jest garstka. Tego nie uczą na uczelni. To jest ponadprogramowe i trzeba nieco wysiłku. Oni zwyczajnie w to "nie wierzą" i patrzą na kobiety obserwujace sie jak na dewotki na uslugach katolickiego kleru lub idiotki.
Osobiscie jestem tego przykladem kiedy poszłam do lekarza z historią cyklu z trzech lat i bardzo opóźniona owulacją z powodu tarczycy, planowaniem ciąży i obciążeniem wczesniejszym. Jak byk na wykresie były objawy domniemanej niedoczynności ale zbył mnie. Wyśmiał, po co się w to bawię. Poszukałam gin naprotech i nauczyciela npr'u. Inna gadka, od razu nos w wykresy, badania zlecone, ustawione wszystko ładnie. Od razu inaczej ciało funkcjonowało.

Tak LUF to jest zespół chorobowy chyba i właśnie do nietypowych cykli jest zaliczany. Faza futealna trwa minimum 10 dni. Wszystko co w II fazie jest krótsze jest zazwyczaj nietypowe nawet gdy jest prawidlowy cykl, ponieważ zaplodnione jajeczko może nie być w stanie się zagniezdzic.

Esta, dobra wiadomość! Będą może dwa bobasy.

Dobranoc

Ostatnia edycja:
Dobre ranko dziołuszki ....
U mnie dzis słonecznie ale zimno az -4 °
Jak tam wieczór minął my z moim M wykupilismy sobie pakiet na premium w CDA i tak co wieczór oglądamy jakieś filmy może jakieś fajne byście mi poleciły??? preferuje horrory i komedie :-)
:D:p

@Estta no to teraz trzymam &&& za pozytywne wieści za kilka dni :-)

Jak wasze.samopoczucie.dziewczynki ?któraś może ma juz jakieś objawy nawet te "urojone"heheh :D:p

Cześć :)
Ja dziś zajęcia do 13. Ja jak narazie czekam na objawy owu narazie 8dc więc jeszcze troche pewnie poczekam. Miłego dnia :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć :)
Ja dziś zajęcia do 13. Ja jak narazie czekam na objawy owu narazie 8dc więc jeszcze troche pewnie poczekam. Miłego dnia :)

A jak.dlugie masz.cykle? No ja juz po owulacji 7 dzien takze dla mnie to ta dłuższa część cyklu ktora sie tak bardzo dluzy no ale jakos jeszcze ten tydzien mam nadzieje wytrzymam cierpliwie i nie zwariuje

A jak.dlugie masz.cykle? No ja juz po owulacji 7 dzien takze dla mnie to ta dłuższa część cyklu ktora sie tak bardzo dluzy no ale jakos jeszcze ten tydzien mam nadzieje wytrzymam cierpliwie i nie zwariuje
Ostatnio po braniu luteiny około 28/29 więc mam nadzieję że teraz też tak będzie ale jestem na clo więc wszystko może się zdarzyć :)

reklama
Do góry