reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Ja pomimo, że jestem wierząca, to z chęcią zrezygnowalabym ze składania sobie życzeń każdy z każdym. W domu rodzinnym mojego taty jedna osoba przy stole powiedziała ogólne życzenia, po czym każdy brał kawałek oplatka i go zjadal. Więc tak by mi bardziej pasowało :D
Ale trudno, jakoś przeżyje,jak zawsze xd

reklama
adiika uważam że to dobry pomysł ewentualnie jak ktoś chciałby coś dodać to powinien wstać powiedzieć nawet osobowo i tyle:)czasami te życzenia są mega sztuczne bo zdarza się że np u nas na wigilli jest dalsza rodzina albo rodzina żonglerka mojego brata dla mnie to w zasadzie obcy ludzie...

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

@tola_tola przykro mi, że test negatywny, ale jeszcze nic straconego ;)
Trzymam kciuki za testujące dziewczyny w najbliższym czasie.
A czy tylko ja tak mam, że nawet nie myślę o testowaniu przed terminem spodziewanej @? W ogóle to mam 28 lat, 10 lat w związku, 3 lata po ślubie a jeszcze nigdy nie robiłam testu ciążowego, baa ja nawet nie kupowałam jeszcze testu :D
@adiika mam tak samo, jestem wierząca, ale nie lubię tego momentu dzielenia się opłatkiem każdy z każdym, co roku życzę chyba tego samego danej osobie
U nas na razie sztuczna choinka, ale chcemy mieć kiedyś żywą.

Hej dziewczynki :)
Ja dzisiaj zbiegany dzień miałam. Ze sobą na badania, z młodą na szczepienie. Jeszcze potem samochód nam padł :/

CHOINKA sztuczna i leciwa. Ma 12 lat i mam do niej sentyment. Niestet gubi igly już i to najprawdopodobniej jej ostatnie święta i ozdoby.
Ubieramy ją na kilka dni przed wigilią i chowamy w ostatki.

WYKRESY w PSNNPR kurcze nic takiego nie znalazłam. Podkreslaja dwufazowosc cyklu. Jednofazowy brak owu dwu fazowy owulacja ale tak jak mówię te dwie metody się różnią nieco.

Ja ostatno też wsppminałam już święta. Jakoś wyjątkowo w tym roku do nich tęsknię.
Po jutrze zaczynam urlop. Odpocznę trochę, do fryzjera się wybieram. Muszę odsapnac do mlodociany był chory i stres nas dopadł.

reklama
CHOINKA sztuczna i leciwa. Ma 12 lat i mam do niej sentyment. Niestet gubi igly już i to najprawdopodobniej jej ostatnie święta i ozdoby.
Ubieramy ją na kilka dni przed wigilią i chowamy w ostatki.

WYKRESY w PSNNPR kurcze nic takiego nie znalazłam. Podkreslaja dwufazowosc cyklu. Jednofazowy brak owu dwu fazowy owulacja ale tak jak mówię te dwie metody się różnią nieco.

Ja ostatno też wsppminałam już święta. Jakoś wyjątkowo w tym roku do nich tęsknię.
Po jutrze zaczynam urlop. Odpocznę trochę, do fryzjera się wybieram. Muszę odsapnac do mlodociany był chory i stres nas dopadł.
To ja już nie wiem. Może mój ginekolog się myli? Nie wiem... a u was też tak długo trwa zanim lekarz znajdzie jajnik? Jak zawsze mam usg to gin musi się nieźle naszukać

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry