reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

@KatiNails oo Martin też brałam pod uwagę :) ogólniecto ja to z tych co lubią imiona które mało co się powtarzają, są takie "niespotykane" a zarazem nie jakoś wymyślnie przesadzone :)
@AniaS35 oo Jasiu :) kiedyś chciałam tak po tacie dać :D
Kochana ja mam Aleksa (nie Aleksandra, ani Aleksego ani Alexa). Takze wiem co to znaczy słabość do oryginalnych imion [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@KatiNails haha to ktoś mnie rozumie ja mam Kornelię niby nic takiego ale co ruga jejrówieśniczka ma albo Zosia albo Julka i niby ładne imiona ale nie mogłabym mieć 5 z rzędu Julki czy Zosi :) a z Nelą już się nie raz spotkałam z komentarzem typu "oo jakie niespotykane" albo "oo jakie nietypowe ale ładne" haha a mi się wydawało że to nic takiego imię jak imię :)

@KatiNails haha to ktoś mnie rozumie ja mam Kornelię niby nic takiego ale co ruga jejrówieśniczka ma albo Zosia albo Julka i niby ładne imiona ale nie mogłabym mieć 5 z rzędu Julki czy Zosi :) a z Nelą już się nie raz spotkałam z komentarzem typu "oo jakie niespotykane" albo "oo jakie nietypowe ale ładne" haha a mi się wydawało że to nic takiego imię jak imię :)
O to ja mialam swego czasu parcie na Nelliel, albo w skrócie Nell. Ale to za czasów oglądania anime.

O to ja mialam swego czasu parcie na Nelliel, albo w skrócie Nell. Ale to za czasów oglądania anime.

Mi się zawsze Kornelia podobało i zawsze tak chciałam ale kiedyś właśnie z narzeczonym się dogadać z imieniem nie mogliśmy i on mi specjalnie powiedział, że Kornelia to jak dla pani spod latarni więc odpuściłam potem jak już w ciąży byłam to się zdecydować nie mogliśmy to w końcu mówię dobra będą imiona jakie chcesz :D a on mi na to " no to Kacper albo Kornelia " więc zdębiałam jak tą Nelę usłyszałam haha a Kacpra powiedziałam że się zgodzę ale jak będzie Kasper :D

Jeśli chodzi o dziecięce to ja aliexpress. Zamówiłam już takie śliczne skarpetki jak na zdjęciu niżej :)
Jak wyjdzie test pozytywny to włożę test z tymi skarpetkami do pudełeczka i zrobię romantyczną kolację i wtedy mojemu D. Wręcze :)
W tamtym cyklu mówił że nie będę w ciąży, a teraz jest pewien [emoji23]
Tym bardziej że zaczynam mieć objawy chociaż wiem sama ze na nie za wcześnie [emoji23][emoji23][emoji23]
1510417927-2364a17cf2269fc2-aaaaaa.jpeg

Hejka!
Super pomysł z tym powiadomieniem o ciąży. A wiesz, że identyczne są w rossmanie? Są dwa rodzaje, na jednych I Love dad, a na drugich I Love mum ;) śliczne są :)

Hejka!
Super pomysł z tym powiadomieniem o ciąży. A wiesz, że identyczne są w rossmanie? Są dwa rodzaje, na jednych I Love dad, a na drugich I Love mum ;) śliczne są :)
Tylko pewnie cenowo [emoji23] za te dałam dokładnie 3.50 zł [emoji23] a że nie muszę mieć na już to nie muszę dopłacać [emoji23][emoji7] ja to z tych co wcześniej mają wsuzsko zaplanowane od a do z :D

reklama
Tylko pewnie cenowo [emoji23] za te dałam dokładnie 3.50 zł [emoji23] a że nie muszę mieć na już to nie muszę dopłacać [emoji23][emoji7] ja to z tych co wcześniej mają wsuzsko zaplanowane od a do z :D

8.99 :) to różnica jest ;) trzymam kciuki za Ciebie [emoji110] [emoji110]

Do góry