reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

My właśnie jesteśmy zdecydowani przez jakby test na żywo. :) Super firma i do tego polska, więc z gwarancją nie byłoby problemu. :)
Tak dlatego u nas Barletta wygrała. Polski producent, zwrotny, lekki, ładny wygląd :) różne kolory, bardzo dużo dodatków. Przy Aleksie p
5 różnych wózków przerobiłam. W tym Quinny Buzz. Pięknie wygląda ale tak awaryjny że więcej na oczy nie chce ich widzieć.. za tą cenę to powinien być 2x lepszy a jest tragedia

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak dlatego u nas Barletta wygrała. Polski producent, zwrotny, lekki, ładny wygląd :) różne kolory, bardzo dużo dodatków. Przy Aleksie p
5 różnych wózków przerobiłam. W tym Quinny Buzz. Pięknie wygląda ale tak awaryjny że więcej na oczy nie chce ich widzieć.. za tą cenę to powinien być 2x lepszy a jest tragedia

No mi akurat strasznie się nie podoba, szkoda właśnie, że często cena nie odzwierciedla jakości produktu. Kiedyś byłam za Riko Brano, ale jak zobaczyłam Adamexy to szybko o nim zapomniałam. :D

@KatiNails witaj :)
Powodzenia w staraniach :)
Ps u mnie bardzo podobnie ze ślubami, w kwietniu bierzemy cywilny i będzie obiad dla 20 osób bo będzie to połączenie roczku córci z naszym ślubem a wtedy 3-4 lata i kościelny z weselem na większą ilość osób :)

@Migdalove to prawda Antosiów teraz wszędzie dużo :) Ja to mam problem jeśli chodzi o imię dla drugiej córki, bo żadne dla dziewczynki mi się nie podoba, a jedyne które mnie urzekło nosi już moja pierworodna :)
W razie synka to mam 100 pomysłów na minutę tyle mi się imion podoba, ale tak najbardziej celuję w Seweryna, Milana albo Remigiusza :D

Co do wózków my dla córy odkupiliśmy od szwagierki Camarelo Carera. Powiem wam bardzo fajny wózek, spacerówka trochę duża niczym dla ponad rocznego dzieciaczka :D Ale super się prowadzi i łatwy w czyszczeniu :)

@KatiNails witaj :)
Powodzenia w staraniach :)
Ps u mnie bardzo podobnie ze ślubami, w kwietniu bierzemy cywilny i będzie obiad dla 20 osób bo będzie to połączenie roczku córci z naszym ślubem a wtedy 3-4 lata i kościelny z weselem na większą ilość osób :)

@Migdalove to prawda Antosiów teraz wszędzie dużo :) Ja to mam problem jeśli chodzi o imię dla drugiej córki, bo żadne dla dziewczynki mi się nie podoba, a jedyne które mnie urzekło nosi już moja pierworodna :)
W razie synka to mam 100 pomysłów na minutę tyle mi się imion podoba, ale tak najbardziej celuję w Seweryna, Milana albo Remigiusza :D
Znajoma ma syna Martina a drugiego właśnie Milana :)

@Dagaa11 kochana super że owulacja w końcu się ujawniła teraz tylko popracuj nad produkcja "tego malego szczęścia" :D
@Migdalove ogladanie rzeczy dla dzidzi chyba jest normalne dla nas starajacych sie ja od kiedy sie staram.wszedzie zauwazam maluszki ,kobiety w ciazy ,bodziki,wozeczki,łóżeczka itp takie chyba to naturalne dla nas staraczek
witam w naszym gronie nową koleżankę @KatiNails i trzymam &&&&& za.owocny cykl niech moc bedzie z Nami wszystkimi i szczęście niech nas nawiedzi i nie opuszcza a wredne.@@@@ niech sobie idą precz na.pare miesiecy ...

Imiona ja tez juz w.sumie.mam wybrane synus na pewno bylby Jan a.coreczka Amelia :-)
Sąsiadka ma Jasia [emoji7] dlatego ja już nie dam [emoji23] tym bardziej że my blisko i starsze dzieci mamy w tym samym wieku więc dużo czasu razem z dziećmi wspólnie spędzamy

reklama
Do góry