reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

My znowu robimy sobie wieczór z horrorem. ;) Tym razem wcześniej wspomniany Silent Hill. Jutro jednak nie jedziemy na targi młodej pary do Gdańska. Pojedziemy tylko na jakąś randkę do restauracji czy coś takiego a jak nie będzie wiało to jeszcze na spacer wzdłuż Nogatu.
Życzę wam przyjemnej nocy kochane! :p

reklama
Aaa uwielbiam tematy o imionach :D ja mam duzo takich, ktore mi sie podobaja. Weronika, Klaudia, Iza, Julita, ale najbardziej choruje na Irmine :) a z męskich Fabian, Hubert, Oskar i jeszcze kilka innych :)

@Migdalove Ja nie lubię horrorów, ale życzę Wam udanego seansu ;) U nas pierwszy wybór padł właśnie na Barlette, ale zrezygnowałam z niego tuż przed zakupem.

Też bym chciała weselicho przeżyć jeszcze raz! Było cudownie, mimo tylu rzeczy, które nam nie wypalily. Miałam w ten dzień tyle spokoju w sobie, że z perspektywy czasu myślę , że jakby na mnie dziś spadło tyle nieszczęść, to bym była mega zrezygnowana. Obiecalismy sobie powtórkę na 25-lecie :D Tylko juz bez wpadek i z jak największym gronem obecnych.

I u nas były problemy z wyborem imienia.. ja chciałam Jurka, Floriana, Fryderyka, Augusta, Lucjana, no a mężowi nic z tych nie pasowało.. cud, że jakoś wybraliśmy. @encirclede a wczoraj sobie o Remigiuszu pomyślałam ;) Dla dziewczynki będzie wojna, mąż sobie Łucje wymyślił, a w najbliższym otoczeniu już jest taka dziewczynka, więc dla mnie nie przejdzie.

Ale tu testowania na koniec miesiąca no no.. :) Oby same pozytywy &&

Dobrej nocki :)

No i po seansie. Powiem Wam, że też nie przepadałam za horrorami. Jako nastolatka próbowałam oglądać Silent Hill i po zobaczeniu pierwszych 'potworków' zrezygnowałam, potem mi się śniło to po nocach. Mój narzeczony bardzo lubi horrory, lubi adrenalinę, bać się na filmach, jak już nie było co oglądać to włączyliśmy jeden horror a była to Obecność. Przekonałam się, że horrory nie muszą być obrzydliwe (tak jak piła i inne tego typu filmy) żeby były straszne. Mój narzeczony właśnie gustuje w horrorach, które mają jakąś ciekawą fabułę, często o opętaniach tak jak w dwóch częściach obecności. Dużo psychologii w tych filmach i zaczęło mi się to podobać. Jak dzisiaj obejrzałam Silent Hill byłam pod wrażeniem jeśli chodzi o scenografię i muzykę, po prostu majstersztyk. Na początku trochę banalne te 'straszne postacie' ale później już ich coraz mniej, ale koniec filmu dobił mnie tak, że o mało się nie popłakałam, mój narzeczony z resztą też. ;) Powoli robię się skarbnicą filmów, setki obejrzanych filmów. Kinomaniacy z nas. :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja oglądałam tylko z ojcem mojego syna. Wcześniej i później nie [emoji23] ale mój D też nie lubi horrorów. On z kolei pasja do wojska. Zawodowym żołnierzem nie był ale miał kontrakt który zerwał dla mnie i syna bo wolał zostać z nami :) niż jechać na półroczne prawie szkolenie :) więc on wszystkie filmy właśnie wojenne :) ja z kolei romanse [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak wogole to dzień dobry z niedzielę :)
Dziś jedziemy do teściów na kawę, przeprowadzają się i mój Damian będzie rozkręcał swoją szafę, musimy ją zabrać do siebie. Będę musiała łóżko kosmetyczne wynieść do piwnicy, żeby się zmieściła :/ dobrze że teraz sezon zimowy i mało kto pedicure chce

Witam się i ja w niedziele :) ja właśnie kawkę z rana pije i nadrabiam zaległości
U nas tez przez cała ciąże nie mogliśmy się zdecydować na imię, dla dziewczynki było ustalone a ze okazało się ze chłopak to mieliśmy dwa i do końca nie mogliśmy się zdecydować. A teraz narazie się nie zastanawiam zacznę jak już fasolka zawita u mnie w brzuszku
. @Dagaa11 owocnych starań ;) my tez już oficjalnie zaczęliśmy starania ale właśnie mąż mi na 5 dni ucieka w delegacje i nue wiem czy coś z tego wyjdzie w tym miesiącu :/
Miłej niedzieli dziewczynki ;)

Kochane dajcie pomysł na obiad :)
Ale coś nie takiego niecodziennego :) bo mi się już pomysły kończą a mam dość w kółko schabowego, kurczaka, ziemniaków, ryżu, surówek [emoji23]

reklama
Dzień dobry[emoji4]
@KatiNails witaj[emoji4]życzę Ci powodzenia[emoji110][emoji110]
Ja dziś właśnie schabowy robie[emoji23]moj syn uwielbia więc robię to dla niego[emoji4]
Jeśli chodZi o imiona to dla chłopca miałabym dylemat bo nam już Szymona i Oskara.ja liczę na córeczkę[emoji7]chciałabym Lenke bardzo albo Oliwie[emoji7]moje marzenie
No to pod koniec miesiąca dużo testowania nas czeka.trzymam mocno kciuki za was dziewczyny.
Udanej i miłej niedzieli kochane

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry