reklama
encirclede
Fanka BB :)
Dzień dobry
@KatiNails matko ja to już też nie wiem co na obiady robić i myślę ciągle nad jutrzejszym
My dzisiaj do moich rodziców ruszamy na obiad
Taka ładna pogoda dzisiaj, że aż wściekła jestem że wczoraj takiej nie było :/
@KatiNails matko ja to już też nie wiem co na obiady robić i myślę ciągle nad jutrzejszym
Mój D zażyczył sobie jednak domowego burgera.Dzień dobry
Właśnie biorę się za ciasto na duże bułki z sezamem
Do tego będzie sałata, pomidor, ogórek kiszony, cebula czerwona, ser prażony, kotlet wołowy, ser prażony i prażona cebulką z domowej roboty sosem czosnkowym postoje trochę w garach ale też mam smaka na fast food a domowy najlepszy
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
adiika
Fanka BB :)
Dobry
Ja z filmów to przygodowe, komedie, thrillery i od czasu do czasu komedie romantyczne My też dużo oglądamy. Ponad wszystko uwielbiamy Piratów i Hobbita
@KatiNails a makarony lubicie? Może jakaś zapiekanka? Z canelloni lub rurek? Albo karkówka w sosie, zrazy, naleśniki z warzywami, papryki lub cukinie nadziewane mięsem mielonym
Miłej niedzieli U nas słonecznie ale zimno i wietrznie. Tylko 4 stopnie
Ja z filmów to przygodowe, komedie, thrillery i od czasu do czasu komedie romantyczne My też dużo oglądamy. Ponad wszystko uwielbiamy Piratów i Hobbita
@KatiNails a makarony lubicie? Może jakaś zapiekanka? Z canelloni lub rurek? Albo karkówka w sosie, zrazy, naleśniki z warzywami, papryki lub cukinie nadziewane mięsem mielonym
Miłej niedzieli U nas słonecznie ale zimno i wietrznie. Tylko 4 stopnie
1
174974
Gość
Witajcie! Ja właśnie niedawno się obudziłam, mój kochany lubi tak sobie pospać i nigdy z łóżka nie chce mnie wcześniej puścić.
Co do obiadu to ja jak już mi się znudzą jakieś zwykłe obiady to robię np. Caponatę z tego przepisu Link do: Caponata. Albo zupę krem z brokułów.
Kochane dajcie pomysł na obiad
Ale coś nie takiego niecodziennego bo mi się już pomysły kończą a mam dość w kółko schabowego, kurczaka, ziemniaków, ryżu, surówek [emoji23]
Co do obiadu to ja jak już mi się znudzą jakieś zwykłe obiady to robię np. Caponatę z tego przepisu Link do: Caponata. Albo zupę krem z brokułów.
Krem z brokuła albo dyni albo buraka jest bardzo często :*Witajcie! Ja właśnie niedawno się obudziłam, mój kochany lubi tak sobie pospać i nigdy z łóżka nie chce mnie wcześniej puścić.
1
174974
Gość
A jak z caponatą, ciekawy przepis?Krem z brokuła albo dyni albo buraka jest bardzo często :*
Fajny i chętnie bym zjadłam ale synciu tego nie zjeA jak z caponatą, ciekawy przepis?
reklama
Najdłużej upiec bułki i zrobić kotlety z serem prażonymU nas często gęsto są wrapy, a burgery też uwielbiamy, tylko, że rzadko je jemy, bo pracochłonne. Dobrze, że tym najczęściej zajmuje się mąż
Czasami kupuję gotowe bułki ale to nie to samo