reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

M.a.r.t.a strasznie mi przykro z powodu Twojej straty.Po poronieniu samoistnym mnie tez mowili ze po 3 miesiacach ale potem znalazlam lekarza ktory zachecal mnie do dzialania po pierwszej @ od poronienia.Po zabiegach czekalam 3 mies.

reklama
Witam, wczoraj poroniłam w 9 tyg .. na szczęście samo się pięknie oczyściło i za trzy cykle możemy się starać znów... Jestem mamą niespełna siedmioletniego Stasia który od trzech tyg ma złamaną rękę w łokciu ...
Witaj w Naszym gronie. Wyrazy wspolczucia z powodu poronienia. :( temat złamań jest chyba na czasie;)

Marta witaj. Przykro mi z powodu straty. Moja prawie 7 latka wczoraj skrecila nogę na szczęście nie mocno

Czy któraś z Was też straciła ciążę ? Jak sobie radzilyscie?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

M.a.r.t.a duzo kobitek na bb niestety jest po przejsciach.Ja mam 6 Anioleczkow.Bylo ciezko sie uporac z tym wszystkim a tym ciezej bylo im starsza ciaza.Najgorzej odbily mi sie na psychice te ktore zakonczyly sie w drugim trymestrze bo czlowiek byl juz pewny ze najgorszy czas ma za soba

Dziewczyny moja @ jeszcze nie przylazla. Chyba nie możliwe żeby test o czułości 10 nic nie wykazał a była by ciąża?

M.a.r.t.a duzo kobitek na bb niestety jest po przejsciach.Ja mam 6 Anioleczkow.Bylo ciezko sie uporac z tym wszystkim a tym ciezej bylo im starsza ciaza.Najgorzej odbily mi sie na psychice te ktore zakonczyly sie w drugim trymestrze bo czlowiek byl juz pewny ze najgorszy czas ma za soba
Wspolczuje Ci, nie chce nawet sobie wyobrazac co czułaś:(

Dziewczyny moja @ jeszcze nie przylazla. Chyba nie możliwe żeby test o czułości 10 nic nie wykazał a była by ciąża?
No raczej by pokazał czy cos jest.

reklama
Też czekam niecierpliwie ale bywa i tak. Mam nadzieję że rok 2018, najpóźniej 2020 (jak to brzmi  kosmiczne) będzie owocny. Teraz nie powinnam owocowac ale kto to wie. Nigdy nie wiadomo kiedy będzie cudny pąk.

Czy mierzenie temperatury podczas wstawania do dziecka jest miarodajne to zależy od organizmu. Osobiście nigdy cyklu mi nie zakłócać nie zdołało i tak jest do tej pory. Jeśli mogę pomóc w wykresie to chętnie. Sama prowadzę cykle od 10 lat.

Do góry