reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Witajcie :)
Stokrotenka ślicznie dziękuję za rady odnośnie smarowania skóry,w sumie używam tylko balsamów typu Nivea,a i to dopiero,jak sobie przypomnę i mi się chce. :p
Co do tabelki,super,że jesteście za. :) W sumie chętnie się tym zajmę, oficjalnie od jutra dopiero,bo dzisiaj mam tyle na głowie,że aż dziwne,że znalazłam czas,żeby usiąść na chwilę przed kompem.:no: Do tego zachciało mi się dzisiaj sprzątania mieszkania, zmieniania pościeli itp., młodego muszę jeszcze uśpić,bo niedawno do domu wróciliśmy i jest marudny,bo bez drzemki jeszcze, obiad muszę na dziś rozmrozić...no masakrę dzisiaj mam,naprawdę.:szok:

Sa plusy i minusy tego wszystkiego, wroci do formy może znowu zacznie biegać
Biegać na pewno ale bez wchodzenia po wszystkich murkach i innych. Wolała bym, żeby nigdy nie musiała doświadczyć żadnych problemów z nogami tym bardziej, że ja miałam ich dużo i wiem co to znaczy. A jedno przewrocenie w dzieciństwie czasami może nam skomplikowac późniejsze życie

Biegać na pewno ale bez wchodzenia po wszystkich murkach i innych. Wolała bym, żeby nigdy nie musiała doświadczyć żadnych problemów z nogami tym bardziej, że ja miałam ich dużo i wiem co to znaczy. A jedno przewrocenie w dzieciństwie czasami może nam skomplikowac późniejsze życie
Tez prawda.

reklama
Witam, wczoraj poroniłam w 9 tyg .. na szczęście samo się pięknie oczyściło i za trzy cykle możemy się starać znów... Jestem mamą niespełna siedmioletniego Stasia który od trzech tyg ma złamaną rękę w łokciu ...

Do góry