Stokrotenka23
Fanka BB :)
Cześć Kochane !
Zioła chyba zaczynają działać bo juz mi od rana niedobrze a to dopiero 3 dzień z ziolkami. ..
Wczoraj miałam warzywka (zdjęcie wcześniej wkleilam ) a na kolacje pizze [emoji7]
Zajmiesz się tym ? Ja jestem tylko na telefonie na babyboom [emoji9]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
1. Balsamujesz i natluszczasz skórę ? Może to być przyczyną właśnie tego swędzeniaHej.
A ja niestety źle znoszę słońce,mam chyba jakieś uczulenie czy coś,bo wystarczy 15 minut i już mnie zaczyna skóra swędzieć,masakra. A przecież do sklepu muszę raz dziennie iść...ehh...
Zioła Ojca Sroki nr 3 - słyszałam,że są świetne i wiele dziewczyn po nich zaszło w ciążę. Jak się o drugie dziecko staraliśmy -długo,bo aż 2,5 roku- to właśnie chciałam kupować, tzn. zamawiać z Polski,ale w końcu zaszłam bez nich.
Dużo dobrego słyszałam też o niepokalanku,chociaż on bardziej pomocny jest w wyregulowaniu cyklu,ale mogę się mylić,nie chcę wprowadzać w błąd.
Zioła chyba zaczynają działać bo juz mi od rana niedobrze a to dopiero 3 dzień z ziolkami. ..
A są tu jakieś grupy zamknięte ? Możecie mnie wtajemniczyc? Bo jestem od niedawna na babyboomHej mam pytanko, widzisz dalej posty w tej zamkniętej grupie?
Bo kurcze dziene , ze w niej jesteś.
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 22t1d [emoji594]
A u mnie dziś 20 dc, ten cykl spisałam na straty,dlatego chciałabym zacząć od kolejnego. Liczę,że @ pojawi się 7/8.06 ,choć może być różnie,bo moje cykle bywają nieregularne.
Co macie dzisiaj na obiad? U mnie lazania z warzywami, córka pewnie nie tknie,ale ja z synem na pewno zjemy ze smakiem. A z kolei mój P. uważa,że obiad bez mięsa ,to nie obiad - wyjątek,to makaron ze szpinakiem. A córka moja w ogóle dzisiaj tak przegięła,że szlaban będzie miała na kilka dni na wychodzenie z domu...
O matko,jeszcze raz muszę dziś iść do sklepu...zapomniałam pieczywa.
Wczoraj miałam warzywka (zdjęcie wcześniej wkleilam ) a na kolacje pizze [emoji7]
Tabelka jest świetnym pomysłem [emoji6]Dziewczyny,a co myślicie o jakiejś tabelce może w tym wątku? Czy to jednak za wcześnie? W sumie nowa tu jestem,ale tak sobie pomyślałam... Wiecie, wiek,który cykl starań,ilość dzieci,miejsce zamieszkania,ewentualnie imię..no nie wiem jak się na to zapatrujecie.
Jeśli pomysł jest głupi, to też dajcie znać.
Zajmiesz się tym ? Ja jestem tylko na telefonie na babyboom [emoji9]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka