reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Cześć Kochane !

Hej. :)
A ja niestety źle znoszę słońce,mam chyba jakieś uczulenie czy coś,bo wystarczy 15 minut i już mnie zaczyna skóra swędzieć,masakra.:no: A przecież do sklepu muszę raz dziennie iść...ehh...
Zioła Ojca Sroki nr 3 - słyszałam,że są świetne i wiele dziewczyn po nich zaszło w ciążę.:cool2: Jak się o drugie dziecko staraliśmy -długo,bo aż 2,5 roku- to właśnie chciałam kupować, tzn. zamawiać z Polski,ale w końcu zaszłam bez nich. :D
Dużo dobrego słyszałam też o niepokalanku,chociaż on bardziej pomocny jest w wyregulowaniu cyklu,ale mogę się mylić,nie chcę wprowadzać w błąd.:zawstydzona/y:
1. Balsamujesz i natluszczasz skórę ? Może to być przyczyną właśnie tego swędzenia
Zioła chyba zaczynają działać bo juz mi od rana niedobrze a to dopiero 3 dzień z ziolkami. ..

Hej mam pytanko, widzisz dalej posty w tej zamkniętej grupie?
Bo kurcze dziene , ze w niej jesteś.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 22t1d [emoji594]
A są tu jakieś grupy zamknięte ? Możecie mnie wtajemniczyc? Bo jestem od niedawna na babyboom

A u mnie dziś 20 dc, ten cykl spisałam na straty,dlatego chciałabym zacząć od kolejnego. :) Liczę,że @ pojawi się 7/8.06 ,choć może być różnie,bo moje cykle bywają nieregularne.:sorry2:
Co macie dzisiaj na obiad? :D U mnie lazania z warzywami, córka pewnie nie tknie,ale ja z synem na pewno zjemy ze smakiem. A z kolei mój P. uważa,że obiad bez mięsa ,to nie obiad - wyjątek,to makaron ze szpinakiem. :eek: A córka moja w ogóle dzisiaj tak przegięła,że szlaban będzie miała na kilka dni na wychodzenie z domu...:angry::wściekła/y:
O matko,jeszcze raz muszę dziś iść do sklepu...zapomniałam pieczywa. :hmm:

Wczoraj miałam warzywka (zdjęcie wcześniej wkleilam ) a na kolacje pizze [emoji7]
Dziewczyny,a co myślicie o jakiejś tabelce może w tym wątku? Czy to jednak za wcześnie? :zawstydzona/y: W sumie nowa tu jestem,ale tak sobie pomyślałam...:laugh2: Wiecie, wiek,który cykl starań,ilość dzieci,miejsce zamieszkania,ewentualnie imię..no nie wiem jak się na to zapatrujecie.
Jeśli pomysł jest głupi, to też dajcie znać. :-) :)
Tabelka jest świetnym pomysłem [emoji6]
Zajmiesz się tym ? Ja jestem tylko na telefonie na babyboom [emoji9]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Kinga [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]

Hmm taabelka to wcale nie glupi pomysl ;)

Stokrotenka tak można utworzyć grupę zamknięta, wtedy nie wszyscy mają do niej dostęp. Ja też tylko na tel☺

Kinga [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22] a liczylam na piekne dwie.
Ale glowka w gore w nastepnym cyklu sie uda [emoji182][emoji182][emoji182]

Hej. Witam w wietrzny dzien:) u mnie taka susza panije ze ledwo okna pomylam a dzisiaj juz siwe:( syn przeziebiony jak na razie tylko katar:/ @ wredna wczoraj sie zjawila i daje mi do wiwatu.
@kinga30 a jaki termin @ masz?

Bedzie ta tabelka?:)

Hej. Witam w wietrzny dzien:) u mnie taka susza panije ze ledwo okna pomylam a dzisiaj juz siwe:( syn przeziebiony jak na razie tylko katar:/ @ wredna wczoraj sie zjawila i daje mi do wiwatu.
@kinga30 a jaki termin @ masz?

Bedzie ta tabelka?:)
Liczyłam, że dostane pomiędzy 30 maja a 1 czerwca bo tak mam co 28-30 dni dzisiaj jak narazie jeszcze nie ma, ale może jutro przyjdzie

reklama
Do góry