reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Ojj ja też wam zazdroszcze ale tego że macie to przed sobą! Ślub i wesele to chyba najpiękniejsze co mnie w życiu spotkało. Po weselu tydzień chodziłam taka smutna że już ta świetna zabawa się skończyła i że tak szybko to zleciało. Okres przygotowań do ślubu to też super czas. Ja uwielbiałam przeglądać na allegro czy innych stronkach wszystkie potrzebne rzeczy do ślubu. Jeśli chodzi o dziecięce to jeszcze nie przeglądam. Chyba poczekam do dwoch kreseczek żeby się za bardzo nie nakręcać.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Dodatkowo mamy wózek wybrany na allegro, sprawdzony w sklepie stacjonarnym czy nam odpowiada [emoji23] łóżeczko wybrane :) imiona praktycznie tez[emoji23] teraz tylko czekamy na 2 kreski
Ostatnio byłam u gina i niby wszystko ok, szybko ciążę nam przepowiada [emoji23] ale się okaże

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja to myślę, że czas oczekiwania na ślub jak i na poród jest tak samo ekscytujący, później już tylko wspomnienia. Dobrze, że poród można jeszcze nawet kilka razy przeżyć, ale ślubu już nie jak ma się tego jedynego. :D
Ale każdy poród też inny podejrzewam :)
Myślę że to co będę przeżywać podczas drugiej CC to będzie też co innego niż z synem za pierwszym razem :)

Ale dziś tu intensywnie :) Ja pokładam wielkie nadzieje w tym cyklu. Mam nadzieje że mi się uda i wam również!!!! W następny piątek się dowiem czy clo działa ale chociaż remont jest to będzie szybciej czas mi leciał

Trzymam kciuki za pozytywne testowanie! :*

Dzisiaj to jeszcze nic, wczoraj dałyście czadu tutaj. :D Jak włączyłam aplikacje to ciągle mi telefon dzwonił z powiadomieniami. :D Ale to super, że wątek nie milczy. :) Ja dzisiaj 1 dzień po terminie @, ale lekarz uprzedzał, że się przedłuży cykl. Następny chyba będzie intensywny. :D Może zaskoczę lekarza i zamiast na samą kontrolę tarczycy i jajnika przyjdę już z ciążą. Było by super! :D
A może już teraz się udało ? :d

Jeśli chodzi o dziecięce to ja aliexpress. Zamówiłam już takie śliczne skarpetki jak na zdjęciu niżej :)
Jak wyjdzie test pozytywny to włożę test z tymi skarpetkami do pudełeczka i zrobię romantyczną kolację i wtedy mojemu D. Wręcze :)
W tamtym cyklu mówił że nie będę w ciąży, a teraz jest pewien [emoji23]
Tym bardziej że zaczynam mieć objawy chociaż wiem sama ze na nie za wcześnie [emoji23][emoji23][emoji23]
1510417927-2364a17cf2269fc2-aaaaaa.jpeg

Przesłodkie! Ja też planuję jakoś 'inaczej' powiedzieć mojemu kochanemu jak już się uda. :)
Wózek też mamy prawie wybrany, nie możemy się zdecydować na model ale wiemy, że na pewno będzie Adamex'a . :) W szafie śpi sobie karuzela na łóżeczko, którą jakoś na początku roku wygrałam w jakimś konkursie z firmy Skip Hop o taką :
35df25124dbebd53f18d5bf4f3ee

Dodatkowo mamy wózek wybrany na allegro, sprawdzony w sklepie stacjonarnym czy nam odpowiada [emoji23] łóżeczko wybrane :) imiona praktycznie tez[emoji23] teraz tylko czekamy na 2 kreski
Ostatnio byłam u gina i niby wszystko ok, szybko ciążę nam przepowiada [emoji23] ale się okaże

wow:)w takim razie 3mam kciuki.oby tak było jak piszesz:)na alli dziś wielkie przeceny także posiedzę trochę przed laptopem i coś tam sobie pokupuje na poprawę humoru:)ja to teoretycznie mam mieć okres za 3 dni o chyba nadchodzi bo wszystko mnie wkurza i sama ze sobą nie mogę wytrzymać[emoji23][emoji23][emoji23]jakie chcecie imiona?

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli chodzi o dziecięce to ja aliexpress. Zamówiłam już takie śliczne skarpetki jak na zdjęciu niżej :)
Jak wyjdzie test pozytywny to włożę test z tymi skarpetkami do pudełeczka i zrobię romantyczną kolację i wtedy mojemu D. Wręcze :)
W tamtym cyklu mówił że nie będę w ciąży, a teraz jest pewien [emoji23]
Tym bardziej że zaczynam mieć objawy chociaż wiem sama ze na nie za wcześnie [emoji23][emoji23][emoji23]
1510417927-2364a17cf2269fc2-aaaaaa.jpeg

Ja testuję 6.12 więc wstane przed moim i zrobie jak wyjdzie pozytyw to włoże do buta od mikołaja :)

reklama
dziękuję za inspirację:)wisienka super pomysł:)jak i u mnie nadejdzie wreszcie ta super chwila to tez zrobię to w jakiś oryginalny sposób:)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry