Hej
Witam nowe staraczki
Leylah niestety nie było czasu podskoczyć nad morze, byłam w Gdańsku ale posiedzielismy na komunii i do domu.. żałuję bardzo, bo pogoda była piękna
Mam nadzieje, że zdążymy jeszcze się wybrac przed zniwami i pogoda nam dopisze
Dziewczyny które zastanawiają się nad drugim lub kolejnym dzieckiem, napiszę Wam, że pomimo tego bólu warto mieć rodzeństwo dla dziecka. Mnie przekonała na łóżku jak rodzilam i miałam już mega bóle moja położna. Kiedy przychodziły skurcze zaczęłam się na głos zarzekac, że nigdy więcej już nie będę miała dzieci i ona wtedy się mnie spytała czy chcialabym by moje dziecko kiedyś zostało całkiem samo, bo tak po naszej śmierci będzie i zmieklam... od tamtej pory wiem, że chcę rodzeństwa dla synka. Przestałam myśleć o sobie i zaczęłam o jego przyszłości. Nawet widzę nasze święta kiedy wszyscy spotkamy się przy stole..
Jeśli nam się uda to chcę mieć jeszcze trójkę dzieci. Oby każde z nich mogło na sobie polegać
Dodam jeszcze, że zrobiło mi się żal tej położnej, bo ja mówiłam, jej że ja w czasach licealnych obiecałam sobie z koleżanką, że nie będziemy miały nigdy dzieci.. i teraz przyszło mi rodzic w bólach a w rozmowie wyszło, że ona nie ma dzieci, bo nie mogła zajść
Na obiad teściowa ma gołąbki