reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Hej mam pytanko, widzisz dalej posty w tej zamkniętej grupie?
Bo kurcze dziene , ze w niej jesteś.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 22t1d [emoji594]
Poznikaly mi, bo tak to nawet powiadomienia miałam jak pisalyscie, więc już chyba dobrze☺

reklama
Poznikaly mi, bo tak to nawet powiadomienia miałam jak pisalyscie, więc już chyba dobrze[emoji5]
Wyśle ci linka na priv , sprawdzisz czy działa?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

Wyśle ci linka na priv , sprawdzisz czy działa?

Już sprawdzilam, teraz jest ok☺

A u mnie dziś 20 dc, ten cykl spisałam na straty,dlatego chciałabym zacząć od kolejnego. :) Liczę,że @ pojawi się 7/8.06 ,choć może być różnie,bo moje cykle bywają nieregularne.:sorry2:
Co macie dzisiaj na obiad? :D U mnie lazania z warzywami, córka pewnie nie tknie,ale ja z synem na pewno zjemy ze smakiem. A z kolei mój P. uważa,że obiad bez mięsa ,to nie obiad - wyjątek,to makaron ze szpinakiem. :eek: A córka moja w ogóle dzisiaj tak przegięła,że szlaban będzie miała na kilka dni na wychodzenie z domu...:angry::wściekła/y:
O matko,jeszcze raz muszę dziś iść do sklepu...zapomniałam pieczywa. :hmm:

A u mnie dziś 20 dc, ten cykl spisałam na straty,dlatego chciałabym zacząć od kolejnego. :) Liczę,że @ pojawi się 7/8.06 ,choć może być różnie,bo moje cykle bywają nieregularne.:sorry2:
Co macie dzisiaj na obiad? :D U mnie lazania z warzywami, córka pewnie nie tknie,ale ja z synem na pewno zjemy ze smakiem. A z kolei mój P. uważa,że obiad bez mięsa ,to nie obiad - wyjątek,to makaron ze szpinakiem. :eek: A córka moja w ogóle dzisiaj tak przegięła,że szlaban będzie miała na kilka dni na wychodzenie z domu...:angry::wściekła/y:
O matko,jeszcze raz muszę dziś iść do sklepu...zapomniałam pieczywa. :hmm:
Aco mloda narozrabiala?:) mymamy dzisiajdwa obiady. Gulasz w sisuewlasnymz ziolkami i mielobe dla mlodego z kasza gryczans i pietruszka;)

No wkurzyła mnie, już któryś raz z rzędu to samo. Miałam dzisiaj o 14 termin w urzędzie,więc nie mogłam być w domu jak wróciła ze szkoły,dlatego kazałam jej iść do mojej przyrodniej siostry 2 piętra wyżej, zostać u niej i czekać na mnie. A ta co zrobiła? Rzuciła plecakiem, powiedziała,że idzie na dwór,nawet nie powiedziała gdzie i teraz ja muszę łazić po jej koleżankach i jej szukać.:wściekła/y: Wiem gdzie jest,ale ostatnio już miała karę za to,że się nie zameldowała ani nic...chyba przedłużę karę do tygodnia.
A to u was fajnie - 2 obiadki. W zasadzie mam porcję potrawki z kurczaka ,gdyby młoda nie chciała lazanii, ale za to,co odwaliła, to nie wiem czy ma prawo do fochów jedzeniowych.:realmad:

Hej :) Witam nowe staraczki :)

Leylah niestety nie było czasu podskoczyć nad morze, byłam w Gdańsku ale posiedzielismy na komunii i do domu.. żałuję bardzo, bo pogoda była piękna :) Mam nadzieje, że zdążymy jeszcze się wybrac przed zniwami i pogoda nam dopisze :)

Dziewczyny które zastanawiają się nad drugim lub kolejnym dzieckiem, napiszę Wam, że pomimo tego bólu warto mieć rodzeństwo dla dziecka. Mnie przekonała na łóżku jak rodzilam i miałam już mega bóle moja położna. Kiedy przychodziły skurcze zaczęłam się na głos zarzekac, że nigdy więcej już nie będę miała dzieci i ona wtedy się mnie spytała czy chcialabym by moje dziecko kiedyś zostało całkiem samo, bo tak po naszej śmierci będzie i zmieklam... od tamtej pory wiem, że chcę rodzeństwa dla synka. Przestałam myśleć o sobie i zaczęłam o jego przyszłości. Nawet widzę nasze święta kiedy wszyscy spotkamy się przy stole.. :) Jeśli nam się uda to chcę mieć jeszcze trójkę dzieci. Oby każde z nich mogło na sobie polegać ;) Dodam jeszcze, że zrobiło mi się żal tej położnej, bo ja mówiłam, jej że ja w czasach licealnych obiecałam sobie z koleżanką, że nie będziemy miały nigdy dzieci.. i teraz przyszło mi rodzic w bólach a w rozmowie wyszło, że ona nie ma dzieci, bo nie mogła zajść :(

Na obiad teściowa ma gołąbki :)

Hej :) Witam nowe staraczki :)

Leylah niestety nie było czasu podskoczyć nad morze, byłam w Gdańsku ale posiedzielismy na komunii i do domu.. żałuję bardzo, bo pogoda była piękna :) Mam nadzieje, że zdążymy jeszcze się wybrac przed zniwami i pogoda nam dopisze :)

Dziewczyny które zastanawiają się nad drugim lub kolejnym dzieckiem, napiszę Wam, że pomimo tego bólu warto mieć rodzeństwo dla dziecka. Mnie przekonała na łóżku jak rodzilam i miałam już mega bóle moja położna. Kiedy przychodziły skurcze zaczęłam się na głos zarzekac, że nigdy więcej już nie będę miała dzieci i ona wtedy się mnie spytała czy chcialabym by moje dziecko kiedyś zostało całkiem samo, bo tak po naszej śmierci będzie i zmieklam... od tamtej pory wiem, że chcę rodzeństwa dla synka. Przestałam myśleć o sobie i zaczęłam o jego przyszłości. Nawet widzę nasze święta kiedy wszyscy spotkamy się przy stole.. :) Jeśli nam się uda to chcę mieć jeszcze trójkę dzieci. Oby każde z nich mogło na sobie polegać ;) Dodam jeszcze, że zrobiło mi się żal tej położnej, bo ja mówiłam, jej że ja w czasach licealnych obiecałam sobie z koleżanką, że nie będziemy miały nigdy dzieci.. i teraz przyszło mi rodzic w bólach a w rozmowie wyszło, że ona nie ma dzieci, bo nie mogła zajść :(

Na obiad teściowa ma gołąbki :)
Mąż rolnik? Ja sie boje miec drugie bo nie czuje się spelnio a jako matka. :/

reklama
To moja córka na szczęście ma tylko skrecona torebke stawowa tydzień i powinno być dobrze ufff☺ Andżelika do mnie jeszcze nie przyszła ale wiem, że przyjdzie...adiika ja Ci powiem, że czasami z tym rodzeństwem, też się jest jak samo mam przykład w rodzinie gdzie rodzeństwo się tak pogryzlo, że nie mogą na siebie patrzeć. Ale ja mam siostrę 10 lat starszą i dogadujemy się. I jakoś sobie też nigdy nie wyobrazalam, żeby moja córka była sama i jak widzę jak za sobą są to aż się łezka w oku kręci ze szczęścia i mam nadzieję, że tak będzie zawsze☺

Do góry