reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

@AniaS35 wrocilam :) mam problem z dostepem do internetu w ostatnim czasie.
Bylam u ginekologa i na usg brzucha po tym jak mnie ostatnio tak zwijalo z bolu. Zero torbieli, cale szczescie :) no i w zasadzie wszystko gra i nie wiadomo skad te bole. Tylko jakas infekcja intymna mnie dopadla i mam jeszcze 4 globulki 'do wlozenia' wiec na razie zadnych przytulanek.
Strasznie duzo stron naprodukowalyscie, chwile zejdzie zanim ogarne co i kto i jak :D
Super, że nie ma żadnych torbieli ani innych zmian niepokojących. :) Trochę do nadrobienia masz, będzie na pewno coraz więcej nas na tym wątku, 2018 już niedługo. :)

reklama
Hej dziewczyny[emoji4]ja padam na twarz[emoji47]wróciłam z aerobiku właśnie.wykapalam się,oglądam na dobre i na zle[emoji4]i pije piwko żeby zakwasow nie było [emoji6]
@Inka91 super ze wszystko "tam" dobrze.a z infekcja raz dwa sobie poradzisz[emoji4]
My od dziś działamy juz[emoji4]ale na luzie systematycznie[emoji23]
@Dagaa11 ale pisałaś że gin mówił że owulacja się zbliża?ja bym się tym sugerowała A nie testami.różnie testy pokazują.A mierzysz temperaturę?
Stosunkowo miłego wieczorku zycze[emoji6][emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Migdalove im nas wiecej tym lepiej :) to Ty pisalas o usg tarczycy? Jak to wyglada? Wyciagam szyje i do dziela? :D
@judytka777 piwo przeciw zakwasom? Serio dziala? :D
U mnie wyglądało to tak, po usg 'dowcipnym' lekarz poprosił mnie abym położyła się na kozetce na płasko, wziął mi rękę położył tak abym przytrzymała sobie kołnierz bluzki i robił usg drugą końcówką taka jak przez powłoki brzuszne. Tak też jest ten zimny żel. :D

Ciekawe. Czyli taka niedoczynnosc np mozna stwierdzic tylko po takim usg czy robi sie jeszcze jakieś dodatkowe badania?

@Migdalove im nas wiecej tym lepiej :) to Ty pisalas o usg tarczycy? Jak to wyglada? Wyciagam szyje i do dziela? :D
@judytka777 piwo przeciw zakwasom? Serio dziala? :D
Na mnie działa[emoji4]ale staram się nie pić po każdym aerobiku bo bym do AA musiała się zapisać [emoji23][emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No u koniecznie muszę iść do jakiegoś ortopedy, ból kolana robi się coraz mocniejszy. Strzela niczym rewolwer ... Co dopiero byłoby chodzić z takim kolanem w zaawansowanej ciąży, a tak naprawdę dwoma bo oba są uszkodzone ale lewe uśpione... Trzeba zrobić porządek ze swoim zdrowiem przez zajściem w ciążę.
Ja biore duphaston i lecę spać raczej. Padam na twarz, jutro jeszcze do miasta autobusem na zakupy bo auto jak już pisałam siadło a zanim pompa nam przyjdzie to lodówka będzie pusta. :D

Do góry