reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

@AniaS35 wrocilam :) mam problem z dostepem do internetu w ostatnim czasie.
Bylam u ginekologa i na usg brzucha po tym jak mnie ostatnio tak zwijalo z bolu. Zero torbieli, cale szczescie :) no i w zasadzie wszystko gra i nie wiadomo skad te bole. Tylko jakas infekcja intymna mnie dopadla i mam jeszcze 4 globulki 'do wlozenia' wiec na razie zadnych przytulanek.
Strasznie duzo stron naprodukowalyscie, chwile zejdzie zanim ogarne co i kto i jak :D
Super, że nie ma żadnych torbieli ani innych zmian niepokojących. :) Trochę do nadrobienia masz, będzie na pewno coraz więcej nas na tym wątku, 2018 już niedługo. :)

reklama
Hej dziewczyny[emoji4]ja padam na twarz[emoji47]wróciłam z aerobiku właśnie.wykapalam się,oglądam na dobre i na zle[emoji4]i pije piwko żeby zakwasow nie było [emoji6]
@Inka91 super ze wszystko "tam" dobrze.a z infekcja raz dwa sobie poradzisz[emoji4]
My od dziś działamy juz[emoji4]ale na luzie systematycznie[emoji23]
@Dagaa11 ale pisałaś że gin mówił że owulacja się zbliża?ja bym się tym sugerowała A nie testami.różnie testy pokazują.A mierzysz temperaturę?
Stosunkowo miłego wieczorku zycze[emoji6][emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Migdalove im nas wiecej tym lepiej :) to Ty pisalas o usg tarczycy? Jak to wyglada? Wyciagam szyje i do dziela? :D
@judytka777 piwo przeciw zakwasom? Serio dziala? :D
U mnie wyglądało to tak, po usg 'dowcipnym' lekarz poprosił mnie abym położyła się na kozetce na płasko, wziął mi rękę położył tak abym przytrzymała sobie kołnierz bluzki i robił usg drugą końcówką taka jak przez powłoki brzuszne. Tak też jest ten zimny żel. :D

Ciekawe. Czyli taka niedoczynnosc np mozna stwierdzic tylko po takim usg czy robi sie jeszcze jakieś dodatkowe badania?

@Migdalove im nas wiecej tym lepiej :) to Ty pisalas o usg tarczycy? Jak to wyglada? Wyciagam szyje i do dziela? :D
@judytka777 piwo przeciw zakwasom? Serio dziala? :D
Na mnie działa[emoji4]ale staram się nie pić po każdym aerobiku bo bym do AA musiała się zapisać [emoji23][emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No u koniecznie muszę iść do jakiegoś ortopedy, ból kolana robi się coraz mocniejszy. Strzela niczym rewolwer ... Co dopiero byłoby chodzić z takim kolanem w zaawansowanej ciąży, a tak naprawdę dwoma bo oba są uszkodzone ale lewe uśpione... Trzeba zrobić porządek ze swoim zdrowiem przez zajściem w ciążę.
Ja biore duphaston i lecę spać raczej. Padam na twarz, jutro jeszcze do miasta autobusem na zakupy bo auto jak już pisałam siadło a zanim pompa nam przyjdzie to lodówka będzie pusta. :D

Do góry