reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Hej ja juz u Jasia[emoji4]
U mnie mgła okropna.
@Dagaa11 dziękuję za informację i trzymam mocno kciuki za lekarza.daj znac[emoji4]
@AniaS35 życzę Ci żeby reszta dnia była lepsza niż poranek[emoji4]
@Migdalove daj znać co tam u lekarza.idziesz w jakiejś konkretnej sprawie?ja mam za tydzien w poniedzialek[emoji4]A dziś dentysta mnie czeka[emoji47]
Miłego dnia

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Idę upewnić się czy wszystko jest ok, czy zmiana na jajniku nie pojawiła się z powrotem. Oby było wszystko w porządku. Stresuję się nieziemsko. Jeszcze do tego od niewyspania jest mi niedobrze i ogólnie źle się czuję. :/

reklama
Idę upewnić się czy wszystko jest ok, czy zmiana na jajniku nie pojawiła się z powrotem. Oby było wszystko w porządku. Stresuję się nieziemsko. Jeszcze do tego od niewyspania jest mi niedobrze i ogólnie źle się czuję. :/
@Migdalove bedzie dobrze &&&& za ciebie tez kochana fajnie ze jednak bedzie nas wiecej starajacych się juz teraz :D:)

Dzieki dziewczyny, dzisiaj mam zly dzien, posprzeczalam sie z moim i tak strasznie sie boje, ze cos nie tak wyjdzie na badaniu. Mam zle przeczucia :(

Dzieki dziewczyny, dzisiaj mam zly dzien, posprzeczalam sie z moim i tak strasznie sie boje, ze cos nie tak wyjdzie na badaniu. Mam zle przeczucia :(
Ej kochana proszę Cię nie smuć się i nie zakładaj z góry że cos musi być nie tak... bedzie.dobrze i koniec kropka wierze w to i z calego serca ci tego życzę ! :-*

@encirclede kochana jak ja się cieszę, że w końcu poszłam do dr. Bogdana Błaszczyka! Nie rozumiem dlaczego go omijałam, być może myślałam, że przyjmuje tylko prywatnie. Jego podejście do pacjentki po prostu super, było dokładnie jak opisywała moja mama, kiedy była ze mną w ciąży. :)
@AniaS35 W końcu rzetelnie ktoś podszedł do mojej sytuacji. Po badaniu USG narządów rozrodczych stwierdził, że nadal nie jest jak być powinno a dokładnie nie mam w ogóle drugiej fazy cyklu a to już 26dc. Po tym zrobił mi badanie USG tarczycy (miałam pierwszy raz robione w życiu, chociaż były w dzieciństwie podejrzenia niedoczynności). Jeszcze po dokładniejszym wywiadzie moich niepożądanych objawów okazało się, że mam słabiutką tarczycę, stąd te moje zaburzenia. Przepisał mi Euthyrox i Duphaston, przez miesiąc mam brać Euthyrox, zobaczymy jak mój organizm na ten lek reaguje. Do tego najważniejsza będzie moja dieta a dokładnie bezwzględnie mam nie jeść : pieczywa, wyrobów mlecznych, makaronów, smażonego i słodyczy. Za słodyczami i smażonym płakać nie będę, ale reszta... :no2: :D Dam radę, oby tylko pomogło, żeby wszystko wróciło do normalności. Teraz czeka mnie szukanie fajnych przepisów żeby nie było nudno. :)

@Dagaa11 Trzymam cały czas kciuki za wizytę. <3

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
@Migdalove jak ja się cieszę :) teraz będzie już na pewno dobrze. Jesteś pod stałą i dobrą opieką :)
Bałam się że Ci nie podpasuje lekarz i zaczniesz mnie wyzywać kogo ja Ci poleciłam haha :)

Ja już 5 dzień nie biorę starych tabletek, nadal czekam na okres, dziś 32dc chyba pójdę do doktora na wywołanie. No i odkąd tamtych tabletek nie biorę schudłam już 2kg prawie !! :)

Do góry