reklama
Natyyy
Aktywna w BB
Powiem Ci, że ja też miałam cichą nadzieję, ale cóż walczymy dalej Znam to jak mam kiepskie samopoczucie to też nie mam ochoty na <3. A gdzie pracujesz?Ooo bylas moja nadzieja na kreseczki ja dzis zasiedziałam sie w pracy, lubię ja ale jest wymagająca i mysle, czy aby na pewno daje sobie rade :| wiec kijowe dzis samopoczucie, brzuch pulsuje na ovu, ale nie mam sily na ♥ wiec dzis kicha
Może jutro odżyje
@AniaS35 będziemy razem testowaly?
@judytka777 nie pisalas na Staraczkach 2017? Bo kojarzę nick, tylko nie jestem pewna...
@Migdalove super, ze decyzja podjęta! Ja żałuję, ze nie zaczelam staran w maju, gdy juz bym pewna chęci na bobo...
1
174974
Gość
Ja ogólnie bym testowała 10.11, bo to nigdy nic nie wiadomo co w tym cyklu wyszło. Ale jutro będę u ginekologa więc już powinien rozwiać wątpliwości. Chociaż różnie bywa.
judytka777
Fanka BB :)
Tak jestem na staraczkach 2017 tylko zamknietym[emoji4]ja ogólnie az tak dużo nie pisze ale lubię czytać was dziewczyny[emoji4]miło mi że mnie kojarzysz[emoji4]Ooo bylas moja nadzieja na kreseczki ja dzis zasiedziałam sie w pracy, lubię ja ale jest wymagająca i mysle, czy aby na pewno daje sobie rade :| wiec kijowe dzis samopoczucie, brzuch pulsuje na ovu, ale nie mam sily na [emoji813] wiec dzis kicha
Może jutro odżyje [emoji14]
@AniaS35 będziemy razem testowaly?
@judytka777 nie pisalas na Staraczkach 2017? Bo kojarzę nick, tylko nie jestem pewna...
@Migdalove super, ze decyzja podjęta! Ja żałuję, ze nie zaczelam staran w maju, gdy juz bym pewna chęci na bobo...
Powiem wam ze zmęczona jestem zajmując się małym Jasiem[emoji23]już chyba Stara jestem i się szybko męczę [emoji21]ciekawe czy to zachęci mnie jeszcze bardziej do dzidziusia czy będę miała dość[emoji23][emoji23]
Ja za tydzień do ginekologa wkoncu ide[emoji1]
@Dagaa11 ty bierzesz costangus?lekarz Ci zalecił czy sama zaczęłaś?ja myślę żeby zacząć to brac[emoji20]zapytam gina o to może.pisałaś też o witaminach które zażywasz.dobre są?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dagaa11
Tak kochana jutro na 17, stressss ale jak narazie wiecej plamien nie bylo dzisiaj w ciagu dniaNatyyy przykro miNatasza a w jakiej branży pracujesz? daga jutro lekarz?koniecznie daj znać
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
judytka777
Kciuki za jutro kochana!![emoji110][emoji110][emoji110]daj znacTak kochana jutro na 17, stressss ale jak narazie wiecej plamien nie bylo dzisiaj w ciagu dnia
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
AniaS35
@nata$za88 testujemy we 3 ty ja i @Dagaa11