reklama
tola_tola
Fanka BB :)
ja też sobie cenię anonimowość mam świadomość że jednak to co się pisze w necie zostaje.kazdy to moze przeczytać.moja koleżanka opisywała na forum różne rzeczy relacje w domu itd była na grupie mam z konkretnego roku i miesiąca okazało się że teściowa ja codziennie podczytywala no jakoś tam ja znalazła.a że była dosyć wylewna i na teściową też różne rzeczy pisała to była między nimi nieciekawa sytuacja później.mega lipa:/
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Dagaa11
Castagnus zalecil lekarz na obnizenie prolaktyny i wyregulowanie cyklow, bierze sie go przez 90 dni, ja zaczelam wlasnie drugie opakowanie. Dodatkowo biore femibion 1- posiada metylowana forme kwasu foliowego=lepiej przyswajalna. Biore tez: wiesiolek do pozytywnego testu owulacyjnego, ktory ma za zadanie poprawic jakosc sluzu, witamine b6 i b12, ktore ogolnie "wspomagaja" plodnosc i niby maja polepszyc wydzielanie hormonowTak jestem na staraczkach 2017 tylko zamknietym[emoji4]ja ogólnie az tak dużo nie pisze ale lubię czytać was dziewczyny[emoji4]miło mi że mnie kojarzysz[emoji4]
Powiem wam ze zmęczona jestem zajmując się małym Jasiem[emoji23]już chyba Stara jestem i się szybko męczę [emoji21]ciekawe czy to zachęci mnie jeszcze bardziej do dzidziusia czy będę miała dość[emoji23][emoji23]
Ja za tydzień do ginekologa wkoncu ide[emoji1]
@Dagaa11 ty bierzesz costangus?lekarz Ci zalecił czy sama zaczęłaś?ja myślę żeby zacząć to brac[emoji20]zapytam gina o to może.pisałaś też o witaminach które zażywasz.dobre są?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
1
174974
Gość
Dziewczyny, ja lecę już spać. Życzę wam miłego wieczoru. Jutro na 9:50 muszę być u ginekologa, więc trzeba się trochę wyspać. Dobrej nocy! ♥
Dagaa11
Dziekujee :* przyda siedagaa no i super 3mam kciuki będę myśleć o Tobie o 17.00mam wtedy dentystę
reklama
judytka777
Hej ja juz u Jasia[emoji4]
U mnie mgła okropna.
@Dagaa11 dziękuję za informację i trzymam mocno kciuki za lekarza.daj znac[emoji4]
@AniaS35 życzę Ci żeby reszta dnia była lepsza niż poranek[emoji4]
@Migdalove daj znać co tam u lekarza.idziesz w jakiejś konkretnej sprawie?ja mam za tydzien w poniedzialek[emoji4]A dziś dentysta mnie czeka[emoji47]
Miłego dnia
U mnie mgła okropna.
@Dagaa11 dziękuję za informację i trzymam mocno kciuki za lekarza.daj znac[emoji4]
@AniaS35 życzę Ci żeby reszta dnia była lepsza niż poranek[emoji4]
@Migdalove daj znać co tam u lekarza.idziesz w jakiejś konkretnej sprawie?ja mam za tydzien w poniedzialek[emoji4]A dziś dentysta mnie czeka[emoji47]
Miłego dnia