reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

natasza spoko wiem o czym piszesz i co masz na myśli.bardziej ogólnie możesz napisać np handel,biurowa itd ale jeśli nie chcesz to oczywiście szanuje

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja też sobie cenię anonimowość mam świadomość że jednak to co się pisze w necie zostaje.kazdy to moze przeczytać.moja koleżanka opisywała na forum różne rzeczy relacje w domu itd była na grupie mam z konkretnego roku i miesiąca okazało się że teściowa ja codziennie podczytywala no jakoś tam ja znalazła.a że była dosyć wylewna i na teściową też różne rzeczy pisała to była między nimi nieciekawa sytuacja później.mega lipa:/

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak jestem na staraczkach 2017 tylko zamknietym[emoji4]ja ogólnie az tak dużo nie pisze ale lubię czytać was dziewczyny[emoji4]miło mi że mnie kojarzysz[emoji4]

Powiem wam ze zmęczona jestem zajmując się małym Jasiem[emoji23]już chyba Stara jestem i się szybko męczę [emoji21]ciekawe czy to zachęci mnie jeszcze bardziej do dzidziusia czy będę miała dość[emoji23][emoji23]
Ja za tydzień do ginekologa wkoncu ide[emoji1]
@Dagaa11 ty bierzesz costangus?lekarz Ci zalecił czy sama zaczęłaś?ja myślę żeby zacząć to brac[emoji20]zapytam gina o to może.pisałaś też o witaminach które zażywasz.dobre są?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Castagnus zalecil lekarz na obnizenie prolaktyny i wyregulowanie cyklow, bierze sie go przez 90 dni, ja zaczelam wlasnie drugie opakowanie. Dodatkowo biore femibion 1- posiada metylowana forme kwasu foliowego=lepiej przyswajalna. Biore tez: wiesiolek do pozytywnego testu owulacyjnego, ktory ma za zadanie poprawic jakosc sluzu, witamine b6 i b12, ktore ogolnie "wspomagaja" plodnosc i niby maja polepszyc wydzielanie hormonow :)

Dziewczyny, ja lecę już spać. Życzę wam miłego wieczoru. Jutro na 9:50 muszę być u ginekologa, więc trzeba się trochę wyspać. :) Dobrej nocy! ♥

@Dagaa11 trzymam &&& za wizyte i oczywiście za starania tez trzymam.&&& za Nas wszystkie ktore juz teraz sie starają :);)u mnie.dzis.dziołuszki paskudny dzień zycze wam by chociaz u was byl ten poranek lepszy :-)

reklama
Hej ja juz u Jasia[emoji4]
U mnie mgła okropna.
@Dagaa11 dziękuję za informację i trzymam mocno kciuki za lekarza.daj znac[emoji4]
@AniaS35 życzę Ci żeby reszta dnia była lepsza niż poranek[emoji4]
@Migdalove daj znać co tam u lekarza.idziesz w jakiejś konkretnej sprawie?ja mam za tydzien w poniedzialek[emoji4]A dziś dentysta mnie czeka[emoji47]
Miłego dnia

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry