reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

@tola_tola zależy jak zalecił Ci lekarz, a jak sama chcesz brać to zależy w jakim celu je bierzesz, w ulotce jest fajnie opisane. :)
@Dagaa11 jak tak pamiętam, z poprzednich postów to chyba jesteś farmaceutką, mam rację? :)

reklama
nie mówił mi nic o porze dnia.ulotke zaraz będę czytac bo wzięłam do pracy specjalnie

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

nie mówił mi nic o porze dnia.ulotke zaraz będę czytac bo wzięłam do pracy specjalnie

Tak to już jest czasem z tymi lekarzami, ulotka chyba powinna rozwiać twoje wątpliwości. :) Tak czy inaczej o wiele lepszy duphaston niż luteina pod język :)

Mam jakiegoś lenia dzisiaj, może to ta pogoda... Na szczęście mój T. wróci za pół godziny z pracy, będzie zawsze raźniej. Być może moje samopoczucie jest spowodowane PMSem, jeszcze cztery cykle temu było o wiele gorzej. Mam nadzieję, że odstawiłam tabletki anty te napięcie przedmiesiączkowe nie będzie tak okrutne jak wtedy. :(

A jak dzis test Daga?kreska ciemnieje?
Ciemnieje :) od dzisiaj juz dzialamy na maxa :D
Dagaa duzo tego;)widać że farmaceutka:)* tymi plamieniami się nie przejmuj na pewno wszystko jest ok.dobrZe że masz tego lekarza to wszystko Ci tam wytlumaczy.nic się nie stresuj na zapas.ja wczoraj kupiłam ten duphaston i za 2opakowania wydałam prawie 80zl nieźle..nie wiedziałam że aż tyle to kosztuje ale mam nadzieję że pomoże.bo mi się wydaje ostatnio że moje cykle są bezowulacyjne naczytałam się że jak się ma co 23 dni to są problemy z owulacja do tego jeszcze robiłam sobie test owulacyjny teoretycznie już jeden dzień po owulacji podkreślam teoretycznie bo wiadomo że różnie z tym bywa i wogole nie było nawet cienia kreski

Postaraj sie nastepbym razem znalezc tansza apteke, u mnie opakowanie kosztuje 26 zl :)
Daaga pytanko mam o której godzinie mam przyjmować ten lek najlepiej

A bierzesz go po owulacji? Jesli tak to tak samo jak ja, przyjmowalam codziennie wieczorem przez 10 dni.
@Migdalove tak, dobrze pamietasz :)

Ciemnieje :) od dzisiaj juz dzialamy na maxa :D

Postaraj sie nastepbym razem znalezc tansza apteke, u mnie opakowanie kosztuje 26 zl :)

A bierzesz go po owulacji? Jesli tak to tak samo jak ja, przyjmowalam codziennie wieczorem przez 10 dni.
@Migdalove tak, dobrze pamietasz :)
To super mieć kogoś w tym fachu na forum. :)
U nas w mieście uznają jedną aptekę za super tanią, kolejki nieziemskie. Na przeciwko jest inna apteka gdzie fakt ceny są droższe, ale są to grosze może max o kilka złotych. Mi nigdy nie chce się tracić czasu za parę groszy. No i okazało się, że Ovarin w tej droższej aptece okazał się tańszy. :D

To super mieć kogoś w tym fachu na forum. :)
U nas w mieście uznają jedną aptekę za super tanią, kolejki nieziemskie. Na przeciwko jest inna apteka gdzie fakt ceny są droższe, ale są to grosze może max o kilka złotych. Mi nigdy nie chce się tracić czasu za parę groszy. No i okazało się, że Ovarin w tej droższej aptece okazał się tańszy. :D
Polecam sie :D lubie swoja prace wiec jak tylmo bede w stanie to zawsze chetnie pomoge :) no bo leki pelnoplatne kazda apteka moze swoja cene sobie ustalic, wiec czasami warto zerknac

@Dagaa11 kciuki za udane działania w tym miesiącu :)

@Migdalove o tak ! zawsze jak idę coś kupić to lecę do dr. Maxa bo jak patrzę na Gemini i te kolejki to śmiać mi się chcę, ja pójdę, zdążę kupić ( czasem postać chwilę bo ktoś jest przede mną ) wyjdę a kolejka w Gemini w ogóle nie tknięta :D Zresztą stoją tam jakby bóg wie ile taniej miało być a tam tak jak mówisz +/- 20 groszy różnicy :)

dobra od dzisiaj będę na bieżąco co tu u was słychać bo narzeczony ma popołudniówki, a że pogoda za oknem do spacerów nie zachęca to z młodą w domu siedzimy :D

reklama
Do góry