reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

@judytka777 no widzisz skoro ty watpisz to chociaż ja bede miała ta wiare za Ciebie ! &&&& trzymam i nie puszczam kochana...
A napalona to może aż tak nie.jestem tylko chyba zdesperowana mocnym pragnieniem dzidziusia tylko ze MÓJ ukochany tego nie wie :p:D:D :)
@mamunia86 trojeczka dzieciaków to już spore wyzwania ale powiem.ci ze ja tez zawsze marzylam o takiej gromadzce tyle ze moj M za dlugo sie zastanawia nad moja propozycją po pare lat czekam na odpowiedzieć kiedy zapytam"kochanie może bysmy tak powiększyli nasza rodzine" :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
@Dagaa11
IMG_20171031_090016.png

:D:D:D:p:p:p

Załączniki

• IMG_20171031_090016.png
    IMG_20171031_090016.png
    43,5 KB · Wyświetleń: 235
@judytka777 no widzisz skoro ty watpisz to chociaż ja bede miała ta wiare za Ciebie ! &&&& trzymam i nie puszczam kochana...
A napalona to może aż tak nie.jestem tylko chyba zdesperowana mocnym pragnieniem dzidziusia tylko ze MÓJ ukochany tego nie wie :p:D:D :)
@mamunia86 trojeczka dzieciaków to już spore wyzwania ale powiem.ci ze ja tez zawsze marzylam o takiej gromadzce tyle ze moj M za dlugo sie zastanawia nad moja propozycją po pare lat czekam na odpowiedzieć kiedy zapytam"kochanie może bysmy tak powiększyli nasza rodzine" :laugh2::laugh2::laugh2:
No wlasnie moj wie że ja bardzo chce i jak przychodzę do niego to on wie czego ja chce[emoji23][emoji23]mówi co masz dni płodne?[emoji23]Ja mam bardzo niskie libido[emoji21]także jak już przychodzę to on wie że nie podarmo[emoji23]dzięki za kciuki

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie moj wie że ja bardzo chce i jak przychodzę do niego to on wie czego ja chce[emoji23][emoji23]mówi co masz dni płodne?[emoji23]Ja mam bardzo niskie libido[emoji21]także jak już przychodzę to on wie że nie podarmo[emoji23]dzięki za kciuki

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Skąd ja to znam :-D tyle że mój się nie domyśla skąd takie moje napady "szaleństwa"i może lepiej ze nie ma pojęcia o co tak naprawdę chodzi hahaha ....
Pozatym od kiedy się staramy to sobie żartuje że dlatego nic nie wyszło bo słabo się starałam i nastepnym razem mam sie poprawić więc sam prowokuje mnie troszke do tego bym mu pokazała na co mnie stać :D:p no to teraz zobaczy na co :D:p

Hej :)

Ale już Was tu dużo, ekstra :)

@Dagaa11 przykro mi, że straciłaś dzieciątko, myślałam o Tobie.
@Migdalove Kochana aplikowałaś może tu Link do: Praca w Poczta Polska Spółka Akcyjna: Pracownik Obsługi Klienta | Malbork, pomorskie ? Mam pytanie jeszcze odnośnie Błaszczyka, czy mogłabyś mi podać numer i czy długo czekałaś na wizytę na NFZ, bo u tego mojego najbliższa wizyta dopiero za miesiąc i to prywatnie... :/ Jak tam ćwiczenia? :) Ja się przyznaję, że wzięłam się za siebie, ale tylko ćwiczenia, bo jakoś z jedzenia nie potrafię zrezygnować xD Dziś już 26 dzień :)

I faktycznie zimowo się u nas zrobiło brrrr. Niestety ta aura nie sprzyja zdrowiu, u mnie wczoraj synek gorączkował, dziś miał stan podgorączkowy, nie wiem czy się coś z tego nie rozwinie :/

Gratuluję dotychczasowych pozytywnych testów i trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny :)
Dziękuję kochana za info, widziałam już to ale niestety średnie to minimum a ja jestem w trakcie robienia średniego. Chociaż wysyłam CV nawet jak jest takie wymaganie ale wiesz jak to jest, cisza, zero telefonów. @encirclede już podała Ci numer do doktorka i dokładnie tak jak pisała o dziwo długo nie czekałam, teraz za tydzień idę ponownie na kontrol. A co do ćwiczeń, mam zamiar rozbudować trening tylko martwię się, że się zniechęce. :D

Witam się już ładnie z wami! Dzień dobry! Mam dzisiaj chyba jakiś lepszy dzień, obudziłam się wyspana, co jest dziwne. :D popijam kawkę i czekam na mojego kochanego aż przyjedzie na śniadanko do domu. Fajnie, że prace dorwał w tej samej wsi gdzie mieszkamy. :) Zjemy śniadanko on kończy przerwę ja też zaczynam wtedy pracę ale w domu. :D Kociaki dokazują trzeba po nich non stop sprzątać, za tydzień będą miały miesiąc, więc na początku grudnia będą na wydanie może któraś z Pomorskiego chce kociaka? :D Ja się zastanawiam czy zostawimy jednego przydał by się kocur, póki co mamy dwie kotki szylkretowe. A urodził nam się właśnie wyjątkowy kociak bo samiec szylkretowy, ogólnie Tricolorowe mogą być tylko kotki ale jeśli jest taki wyjątek jak u nas to znaczy, że doszło do mutacji i nasz kociak ma żeńskie geny, a co za tym idzie będzie bezpłodny. Ale już nie gadam o tych kotach! :D
Pisałyście o objawach nadchodzącej miesiączki, miałam podobnie jak @encirclede, nie wiedziałam kiedy będę mieć miesiączkę, bo torbiel blokowała owulacje i cykl się przedłużał. Przed braniem tabletek moje objawy były straszne, bo już od ok. 15 dnia cyklu miałam objawy na miesiączkę, ostre PMS, okropny ból piersi(wręcz puchły, że nie dało się ich dotknąć) , co najgorsze - gazy, ból brzucha raczej występował w dzień miesiączki. To tak ogólnie, te objawy które najbardziej mi dokuczały. Ciekawe kiedy dostanę teraz @, bo już cykl bez tabletek anty.

@adiika 720557777 to jest numer do Błaszczyka :) a na nfz czeka się zazwyczaj 2-tygodnie chociaż @Migdalove ostatnio czekała 8 dni tylko :)
A co Ty z okolic Malborka? :)

Dziękuję :) A który to Błaszczyk, bo wiem, że jest ich dwóch i gdzie dokładnie przyjmuje? Tak, ja z okolic, rodziłam w Malborku :)
Czekamy na pozytyw od Ciebie :)

@adiika czesc kochana, milo ze jestes. Co u Ciebie?

U mnie w porządku, chociaż chciałabym być już na swoim i w przyszłym roku zacząć się na spokojnie starać, bo coś czuję, że nie zachowam tego odstępu 3 lata jak chciałam między dziećmi. Syn jeszcze nie chodzi, a zaraz będzie miał rok i 4 miesiące, jak nie raczkuje, to muszę go nosić, bo ryk straszny. A współczuję Ci, że córcia zaczęła dokazywać.. pewnie uczy się od dzieci :(

Dziękuję kochana za info, widziałam już to ale niestety średnie to minimum a ja jestem w trakcie robienia średniego. Chociaż wysyłam CV nawet jak jest takie wymaganie ale wiesz jak to jest, cisza, zero telefonów. @encirclede już podała Ci numer do doktorka i dokładnie tak jak pisała o dziwo długo nie czekałam, teraz za tydzień idę ponownie na kontrol. A co do ćwiczeń, mam zamiar rozbudować trening tylko martwię się, że się zniechęce. :D

Ach, kurczę, może się uda z tą pracą :) W Alfa Clubie też kogoś często szukali. Ja się też boję, że odpuszczę i potem znowu ciężko wrócić do ćwiczeń, a i tak ćwiczę między 24:00 a 2:00 w nocy, to jedyny czas dla mnie, bo cały dom śpi ;) Dobrze, że narzeczony ma pracę na miejscu :) Ja też straszna kociarą byłam, bo po ciąży niestety zaczęłam ich unikać.

@judytka777 kawa zawsze stawia na nogi, od czasu do czasu do niej jakieś ciastko i tak można zaczynać dzień xD Wyczytałam ostatnio, że najlepiej kawę wypić o 10:00 i naukowcy uważają, że najmocniej pobudza kawa wypita 2-3 godziny po przebudzeniu :)

Dziś słoneczko ładne, tylko zimno ciągle. Ja z planów to jedynie prasowanie i jakieś małe ogarnianie, no i na wieczór ćwiczenia.

reklama
Dziękuję :) A który to Błaszczyk, bo wiem, że jest ich dwóch i gdzie dokładnie przyjmuje? Tak, ja z okolic, rodziłam w Malborku :)
Czekamy na pozytyw od Ciebie :)

U mnie w porządku, chociaż chciałabym być już na swoim i w przyszłym roku zacząć się na spokojnie starać, bo coś czuję, że nie zachowam tego odstępu 3 lata jak chciałam między dziećmi. Syn jeszcze nie chodzi, a zaraz będzie miał rok i 4 miesiące, jak nie raczkuje, to muszę go nosić, bo ryk straszny. A współczuję Ci, że córcia zaczęła dokazywać.. pewnie uczy się od dzieci :(

Ach, kurczę, może się uda z tą pracą :) W Alfa Clubie też kogoś często szukali. Ja się też boję, że odpuszczę i potem znowu ciężko wrócić do ćwiczeń, a i tak ćwiczę między 24:00 a 2:00 w nocy, to jedyny czas dla mnie, bo cały dom śpi ;) Dobrze, że narzeczony ma pracę na miejscu :) Ja też straszna kociarą byłam, bo po ciąży niestety zaczęłam ich unikać.

@judytka777 kawa zawsze stawia na nogi, od czasu do czasu do niej jakieś ciastko i tak można zaczynać dzień xD Wyczytałam ostatnio, że najlepiej kawę wypić o 10:00 i naukowcy uważają, że najmocniej pobudza kawa wypita 2-3 godziny po przebudzeniu :)

Dziś słoneczko ładne, tylko zimno ciągle. Ja z planów to jedynie prasowanie i jakieś małe ogarnianie, no i na wieczór ćwiczenia.
Bogdan Błaszczyk przyjmuje na Kotarbińskiego 1, Piotra unikaj on przyjmuje na dworcu. ;p

Do góry