reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Oby jak najszybciej :-) A ile ten mały dzisiejszy potworek ma? Pewnie nie lubi poniedziałków i dlatego rożki pokazał dzieciaczek :-)
Ja czuję się bardzo dobrze, objawy mnie omijają. Jedynie brak okresu i lekko nabrzmiale cały czas piersi. Mdłości nie mam. Jedynie ciągle uczucie ciężaru jak coś zjem i okropnie odbija mi się ale lekarz mówił że to nie przez ciążę więc będę musiała w końcu iść do rodzinnego, wcześniej miałam tylko bardzo często te uczucie ciężkości po zjedzeniu a teraz doszło odbijanie się które czasami jest tak męczące ze mało niewymiotuje. A tak po za tym to ciągła senność, problemy ze snem i wzdęcia :-) więc lekko przechodzę przez pierwszy trymestr :-)

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej :)

Ale już Was tu dużo, ekstra :)

@Dagaa11 przykro mi, że straciłaś dzieciątko, myślałam o Tobie.
@Migdalove Kochana aplikowałaś może tu Link do: Praca w Poczta Polska Spółka Akcyjna: Pracownik Obsługi Klienta | Malbork, pomorskie ? Mam pytanie jeszcze odnośnie Błaszczyka, czy mogłabyś mi podać numer i czy długo czekałaś na wizytę na NFZ, bo u tego mojego najbliższa wizyta dopiero za miesiąc i to prywatnie... :/ Jak tam ćwiczenia? :) Ja się przyznaję, że wzięłam się za siebie, ale tylko ćwiczenia, bo jakoś z jedzenia nie potrafię zrezygnować xD Dziś już 26 dzień :)

I faktycznie zimowo się u nas zrobiło brrrr. Niestety ta aura nie sprzyja zdrowiu, u mnie wczoraj synek gorączkował, dziś miał stan podgorączkowy, nie wiem czy się coś z tego nie rozwinie :/

Gratuluję dotychczasowych pozytywnych testów i trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny :)

Akurat wczoraj cała dzieciarnia wstała lewą nogą wiec od rana któryś o coś brzeczał przed wyjsciem do szkoły i przedszkola. Kumulacja była jednak po zajeciach i po mojej pracy i myślałam, że wyjdę z siebie. Na szczęście taki dzień i nas to rzadkość ale jal już jest to naprawdę wariatkowo i nerwowo i nas.

Dobrze, że lekko przechodzisz te początki. To dobrze wplywa na samopoczucie na zaś.

Popijam kawe i do pracy.

@adiika 720557777 to jest numer do Błaszczyka :) a na nfz czeka się zazwyczaj 2-tygodnie chociaż @Migdalove ostatnio czekała 8 dni tylko :)
A co Ty z okolic Malborka? :)
Robiłaś test?

Dzień dobry[emoji4]jak zwykle pije kawe[emoji477]jakie plany na dziś?ja mam wieczorem aerobik wkoncu się zapisałam bo na wakacjach była przerwa.dupka urosła więc trzeba się ruszyc[emoji6]
Miłego dnia

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@dzień dobry kochane...
@judytka777 znów sama kawe pijesz i nie poczekalas na Nas :p:D jak samopoczucie ?jakieś "podejrzane"objawy już może są ?wiesz ze ja tam wierze w ten twoj "lichutki cykl":D:)
U mnie dzis 6dc w sumie od wczoraj już coś tam "tego" mąż zdziwiony co ja taka jestem "napalona":p:D niecodzienne zjawisko wiec się biednemu nie dziwie że taki zaskoczony chociaż widać że wcale mu to nie przeszkadza :D:)
@encirclede no właśnie jak tam test bedziesz robić?
@Dagaa11 kochana teraz to już nie masz wyjścia i nie próbuj mi tu marudzić kiedyś bo wszystkie widzialysmy czarno na bialym co napisalas w poprzednim poście a ja tego dopilnuje już by tak bylo ni hu hu :D:D

@dzień dobry kochane...
@judytka777 znów sama kawe pijesz i nie poczekalas na Nas :p:D jak samopoczucie ?jakieś "podejrzane"objawy już może są ?wiesz ze ja tam wierze w ten twoj "lichutki cykl":D:)
U mnie dzis 6dc w sumie od wczoraj już coś tam "tego" mąż zdziwiony co ja taka jestem "napalona":p:D niecodzienne zjawisko wiec się biednemu nie dziwie że taki zaskoczony chociaż widać że wcale mu to nie przeszkadza :D:)
@encirclede no właśnie jak tam test bedziesz robić?
@Dagaa11 kochana teraz to już nie masz wyjścia i nie próbuj mi tu marudzić kiedyś bo wszystkie widzialysmy czarno na bialym co napisalas w poprzednim poście a ja tego dopilnuje już by tak bylo ni hu hu :D:D
Kurczę musimy się umawiać na konkretną godzinę na ta kawe[emoji23]
Samopoczucie dobrze dziękuję że pytasz[emoji4]objawów nie mam żadnych A nawet można powiedzieć że piersi mnie nie bolą jak zwykle.zawsze tydzień półtora wcześniej mnie bolały.fajnie że wierzysz bo mi jakoś wiary brak[emoji53]
Mówisz że napalona jestes[emoji23]ja rzadko napalona jestem[emoji28]
@Dagaa11 jesteś bardzo silna i odważna.ja nie przeżyłam nigdy poronienia ale niewiem jakbym żyła po tym wszystkim[emoji17]jesteś super silna ze walczysz dalej o swoje marzenia[emoji11]
Dziś dzień lenia chyba będzie bo nic mi się nie chce.Miłego dnia

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry