reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Oby jak najszybciej :-) A ile ten mały dzisiejszy potworek ma? Pewnie nie lubi poniedziałków i dlatego rożki pokazał dzieciaczek :-)
Ja czuję się bardzo dobrze, objawy mnie omijają. Jedynie brak okresu i lekko nabrzmiale cały czas piersi. Mdłości nie mam. Jedynie ciągle uczucie ciężaru jak coś zjem i okropnie odbija mi się ale lekarz mówił że to nie przez ciążę więc będę musiała w końcu iść do rodzinnego, wcześniej miałam tylko bardzo często te uczucie ciężkości po zjedzeniu a teraz doszło odbijanie się które czasami jest tak męczące ze mało niewymiotuje. A tak po za tym to ciągła senność, problemy ze snem i wzdęcia :-) więc lekko przechodzę przez pierwszy trymestr :-)

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej :)

Ale już Was tu dużo, ekstra :)

@Dagaa11 przykro mi, że straciłaś dzieciątko, myślałam o Tobie.
@Migdalove Kochana aplikowałaś może tu Link do: Praca w Poczta Polska Spółka Akcyjna: Pracownik Obsługi Klienta | Malbork, pomorskie ? Mam pytanie jeszcze odnośnie Błaszczyka, czy mogłabyś mi podać numer i czy długo czekałaś na wizytę na NFZ, bo u tego mojego najbliższa wizyta dopiero za miesiąc i to prywatnie... :/ Jak tam ćwiczenia? :) Ja się przyznaję, że wzięłam się za siebie, ale tylko ćwiczenia, bo jakoś z jedzenia nie potrafię zrezygnować xD Dziś już 26 dzień :)

I faktycznie zimowo się u nas zrobiło brrrr. Niestety ta aura nie sprzyja zdrowiu, u mnie wczoraj synek gorączkował, dziś miał stan podgorączkowy, nie wiem czy się coś z tego nie rozwinie :/

Gratuluję dotychczasowych pozytywnych testów i trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny :)

Akurat wczoraj cała dzieciarnia wstała lewą nogą wiec od rana któryś o coś brzeczał przed wyjsciem do szkoły i przedszkola. Kumulacja była jednak po zajeciach i po mojej pracy i myślałam, że wyjdę z siebie. Na szczęście taki dzień i nas to rzadkość ale jal już jest to naprawdę wariatkowo i nerwowo i nas.

Dobrze, że lekko przechodzisz te początki. To dobrze wplywa na samopoczucie na zaś.

Popijam kawe i do pracy.

@adiika 720557777 to jest numer do Błaszczyka :) a na nfz czeka się zazwyczaj 2-tygodnie chociaż @Migdalove ostatnio czekała 8 dni tylko :)
A co Ty z okolic Malborka? :)
Robiłaś test?

Dzień dobry[emoji4]jak zwykle pije kawe[emoji477]jakie plany na dziś?ja mam wieczorem aerobik wkoncu się zapisałam bo na wakacjach była przerwa.dupka urosła więc trzeba się ruszyc[emoji6]
Miłego dnia

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@dzień dobry kochane...
@judytka777 znów sama kawe pijesz i nie poczekalas na Nas :p:D jak samopoczucie ?jakieś "podejrzane"objawy już może są ?wiesz ze ja tam wierze w ten twoj "lichutki cykl":D:)
U mnie dzis 6dc w sumie od wczoraj już coś tam "tego" mąż zdziwiony co ja taka jestem "napalona":p:D niecodzienne zjawisko wiec się biednemu nie dziwie że taki zaskoczony chociaż widać że wcale mu to nie przeszkadza :D:)
@encirclede no właśnie jak tam test bedziesz robić?
@Dagaa11 kochana teraz to już nie masz wyjścia i nie próbuj mi tu marudzić kiedyś bo wszystkie widzialysmy czarno na bialym co napisalas w poprzednim poście a ja tego dopilnuje już by tak bylo ni hu hu :D:D

@dzień dobry kochane...
@judytka777 znów sama kawe pijesz i nie poczekalas na Nas :p:D jak samopoczucie ?jakieś "podejrzane"objawy już może są ?wiesz ze ja tam wierze w ten twoj "lichutki cykl":D:)
U mnie dzis 6dc w sumie od wczoraj już coś tam "tego" mąż zdziwiony co ja taka jestem "napalona":p:D niecodzienne zjawisko wiec się biednemu nie dziwie że taki zaskoczony chociaż widać że wcale mu to nie przeszkadza :D:)
@encirclede no właśnie jak tam test bedziesz robić?
@Dagaa11 kochana teraz to już nie masz wyjścia i nie próbuj mi tu marudzić kiedyś bo wszystkie widzialysmy czarno na bialym co napisalas w poprzednim poście a ja tego dopilnuje już by tak bylo ni hu hu :D:D
Kurczę musimy się umawiać na konkretną godzinę na ta kawe[emoji23]
Samopoczucie dobrze dziękuję że pytasz[emoji4]objawów nie mam żadnych A nawet można powiedzieć że piersi mnie nie bolą jak zwykle.zawsze tydzień półtora wcześniej mnie bolały.fajnie że wierzysz bo mi jakoś wiary brak[emoji53]
Mówisz że napalona jestes[emoji23]ja rzadko napalona jestem[emoji28]
@Dagaa11 jesteś bardzo silna i odważna.ja nie przeżyłam nigdy poronienia ale niewiem jakbym żyła po tym wszystkim[emoji17]jesteś super silna ze walczysz dalej o swoje marzenia[emoji11]
Dziś dzień lenia chyba będzie bo nic mi się nie chce.Miłego dnia

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry