reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Ja za to nie będę czekała tygodnia tak jak miałam czekać, jutro będę testowała.
Pojawiły mi się widoczne żyły jak w ciąży z córką..

Ironia losu by była prawdziwa.. Starać się 2 lata z mierzeniem temperatury, z obserwacją swojego ciała a tu wpaść 6 miesięcy po porodzie zabezpieczając się ...
A kiedy masz termin okresu?ja to znowu nie mam objawów przed @ jak zawsze.nie bolą mnie piersi[emoji4]tylko większe takie.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@judytka777 u mnie coś takie jak termin okresu generalnie nie istnieje. zarówno przed porodem miałam nieregularne cykle jak i teraz po porodzie.
Powiem tak ostatnimi czasy cykle po porodzie wahały się między 12 a 15 dc.
Ostatnio miałam 7 października lekkie krwawienie dzień później plamienie i koniec, nawet nie wiem czy mogę to miesiączką nazwać, raczej nie za bardzo.

@judytka777 u mnie coś takie jak termin okresu generalnie nie istnieje. zarówno przed porodem miałam nieregularne cykle jak i teraz po porodzie.
Powiem tak ostatnimi czasy cykle po porodzie wahały się między 12 a 15 dc.
Ostatnio miałam 7 października lekkie krwawienie dzień później plamienie i koniec, nawet nie wiem czy mogę to miesiączką nazwać, raczej nie za bardzo.
Jejku jak to mozliwe[emoji44]A lekarz co mówi?a robiłaś test już wcześniej?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@judytka777 Wiesz kochana biorę tabletki limetic czyli te dla kobiet kp. Lekarz mówił, że mogą wystąpić takie częste krwawienia przy nich. Pewnie bym nie panikowała gdyby nie fakt, że mam jakieś dziwne przeczucie ( tym bardziej, że był ostatnimi czasy taki okres, że byłam chora, wymiotowałam i ogólnie organizm był osłabiony ) i jest szansa, że tabletki zawiodły, no i właśnie te żyły na piersiach jak w ciąży z córką, wtedy to był mój pierwszy i długo długo jedyny objaw ciąży

@AniaS35 kochana jesteś cudowna! Taka pozytywna na maksa. Wlasnie takiego kopa w cztery litery dzisiaj potrzebowałam, DZIĘKUJĘ ❤I oficjalnie obiecuje, ze sie NIE PODDAM!

@mamunia86 dobrze Cię widzieć. Piszesz o problemach zdrowonych, mam nadzieje ze to nic poważnego i że wszystko się ułoży.
@judytka777 trzymam kciukasy, zeby wredna @ nie przyszla :)

@encirclede los lubi spłatać figle, zatestuj w takim razie i może coś się wyjaśni :)

Ja miałam dzisiaj ciezki dzien w pracy, peeełno ludzi, ale taki urok pracy :) przynajmniej dni szybko mijają. :)

encir, po porodzie najłatwiej zaciazyc szybciutko. Wiem co mówię :laugh2:
Testuj, testuj.

Daga, no niestety poważnego ale cóż takie to życie jest.
Ja też dziś młyn w pracy ale tak jak piszesz. Takie uroki pracy z ludźmi.

Mecenasowa, piękny dzidziuś! Cudownie widzieć takie zdjęcia!
Osobiście bardzo czesto wracam do tych chwil i oglądamy sobie zdjecia dzieci na usg. Pokszujemy im jak były w brzuchu.

@judytka777 poczekaj z testem ja.ostatnio robiłamprzed @@@ wyszedl jakis cień a oczywiscie @@@przyszla punkt.28dc o_O:)także musimy chyba nauczyć się cierpliwości kochane bo tylko ona popłaca.
@Dagaa11 nie poddasz się słońce bo ci na to nie pozwole :p:Djak już tu jesteś to nie ma że boli walczymy do skutku trzymam &&&& za ten cykl i za każdy nastepny też bede.trzymać a Ty masz tylko spełniać swoja powinność u boku swojego ukochanego i nie tracić wiary w. Powodzenie !:D:D;)
@Mecenasowa27 oby moje.starania tym razem trwały krócej bo z córka bylo az 14cykli ale opłacało się czekać więc na drugiego maluszka tez poczekam jak bedzie trzeba :);)
Czekanie jest trudne ale nagroda później jest wspaniała :-)

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Mecenasowa, piękny dzidziuś! Cudownie widzieć takie zdjęcia!
Osobiście bardzo czesto wracam do tych chwil i oglądamy sobie zdjecia dzieci na usg. Pokszujemy im jak były w brzuchu.
Dziękuję kochana ty też na pewno niedługo będziesz chwalic się dumnie z takiego małego cudu w swoim brzuszku :-) !

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Niedlugo to raczej nie ale jestem optymistycznie nastawiona...chociaż moja gawiedź dziś pokazała co potrafi i chwilowo mi się odechciało ...chwilowo :p:o:laugh2:

Jak się czujesz?

Do góry