reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

@Mecenasowa27 CUDOWNY okruszek wspaniały widok ..
@Dagaa11 cieszy mnie twoje.podejście mimo tego co przeżyłas i masz racje.musimy wierzyć ze kazda z.nas bedzie sie nie dlugo cieszyla wlasnym bąbelkiem a poki co niech nasze miłe koleżanki nas mile motywują swoimi skarbami. @Mecenasowa27 ,@leeleeth :-):D:)
@judytka777 mimo wszystko trzymam &&& za ten twój ubogi w starania.cykl.i pamietaj.ze z "malego" cos nie cos może powstać coś bardzo ❤️BARDZO wielkiego i tego wielkiego szczescia tobie życzę !!!

reklama
@Dagaa11 cieszy mnie twoje.podejście mimo tego co przeżyłas i masz racje.musimy wierzyć ze kazda z.nas bedzie sie nie dlugo cieszyla wlasnym bąbelkiem a poki co niech nasze miłe koleżanki nas mile motywują swoimi skarbami. @Mecenasowa27 ,@leeleeth :-):D:)
@judytka777 mimo wszystko trzymam &&& za ten twój ubogi w starania.cykl.i pamietaj.ze z "malego" cos nie cos może powstać coś bardzo [emoji173]️BARDZO wielkiego i tego wielkiego szczescia tobie życzę !!!
Dziękuję tobie również życzę szybkich 8owocnych starań byś wkrótce zobaczyła w swoim brzuszku takiego okruszka :-)

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

@judytka777 mimo wszystko trzymam &&& za ten twój ubogi w starania.cykl.i pamietaj.ze z "malego" cos nie cos może powstać coś bardzo [emoji173]️BARDZO wielkiego i tego wielkiego szczescia tobie życzę !!!
Dziękuję Ci bardzo że podnosisz mnie na duchu.bardzo miłe jest to co napisałaś[emoji4]

Korci mnie zeby zrobic test na dniach[emoji23]
Idę kawę sobie zrobię[emoji477]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@AniaS35 staram sie myslec dobrze, ale lapia mnie takie doly, ze czasami mam ochote usiasc i wyć... szczerze wierze, ze maksymalnie w 3 cykle uda sie zajsc, bo jak bedzie to trwalo dluzej, to nie wiem czy sie nie poddam...

Hej! U nas dzisiaj najpierw padał rzęsisty grad, że świata nie było widać, pozniej zaś śnieg. Pierwszy śnieg tej jesieni. A co do wiatru to spać w nocy nie mogłam, tak się bałam. Ale na szczęście nie było problemy z prądem. Dzisiaj 18 dzień cyklu, mam jakieś dziwne wrażenie, że pomimo antykoncepcji czy uważania i tak 'wpadniemy', ale nawet jak to nam poprzewraca plany do góry nogami to czuję, że i tak bym się cieszyła. Ale wiadomo, rozsądek mówi by poczekać aż ogarniemy ślub. :) Ostatnio mam okropne koszmary, pożary, kradzieże, szpitale... Sennik między innymi mówi, że większość z tych symboli sennych przyniosą szczęście. Ciekawe... :D

@judytka777 poczekaj z testem ja.ostatnio robiłamprzed @@@ wyszedl jakis cień a oczywiscie @@@przyszla punkt.28dc o_O:)także musimy chyba nauczyć się cierpliwości kochane bo tylko ona popłaca.
@Dagaa11 nie poddasz się słońce bo ci na to nie pozwole :p:Djak już tu jesteś to nie ma że boli walczymy do skutku trzymam &&&& za ten cykl i za każdy nastepny też bede.trzymać a Ty masz tylko spełniać swoja powinność u boku swojego ukochanego i nie tracić wiary w. Powodzenie !:D:D;)
@Mecenasowa27 oby moje.starania tym razem trwały krócej bo z córka bylo az 14cykli ale opłacało się czekać więc na drugiego maluszka tez poczekam jak bedzie trzeba :);)

Aniu, juz Ci odpowiadam na pytanie. Mamy 3 dzieci. Na razie czekamy niecierpliwie na kolejnego maluszka ale nie staramy się do odwołania i zobaczymy jak sprawy się potoczą ze względu na moje zdrowie. Tak bywa czasem.
Daga, bardzo mi przykro. Stratę dziecka ciężko przeżyć. Mam nadzieję, że szybko zajdziesz w ciąże i bedzie już bezproblemowa.
Cześć wszystkim nowym dziewczynkom. Powodzenia w straniach.

Zdecydowanie popieram wczesne macierzyństwo ale niestety wszystko ma swoje plusy i minusy jak wszystko.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja za to nie będę czekała tygodnia tak jak miałam czekać, jutro będę testowała.
Pojawiły mi się widoczne żyły jak w ciąży z córką..

Ironia losu by była prawdziwa.. Starać się 2 lata z mierzeniem temperatury, z obserwacją swojego ciała a tu wpaść 6 miesięcy po porodzie zabezpieczając się ...

Do góry