reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

No na pewno posiadanie dziecka to nie lada wyzwanie ale to wlasnie one koloruja nasz swiat który staje sie piekniekszy no i umacniaja rodzine :-)

reklama
Od kilku dni podbrzusze mnie a to kluje, a to.ciagnie, albo bol delikatny taki jak na @ piersi niby nie bola, ale lewa jak dotykam z boku to takoe wrazenie jakbym siniaka miala. Okropne wzdecia:/ lekkie zawroty glowy. No i juz przeszlo tydzien bedzie jak dwa razy dziennie jem grysik :D niebywale :D poza tym dziwny sluz. Przed okresem zawsze sucho, a dzis np co chwile cos ze mnie wycieka (wybacz doslownosc)
Poza tym wszystkim to takie dziwne przeswiadczenie mam, ze to jednak to:) choc pewnie sie myle oczywiście:)

Obys miala racje :D martwie sie tylko, ze moze jeszcze nic w tescie nie wyjsc i niepotrzebnie bede sie stresowac jutro. Ale chyba jednak zrobie :D czyli rozumiem, ze bedziemy testowac razem?

Obys miala racje :D martwie sie tylko, ze moze jeszcze nic w tescie nie wyjsc i niepotrzebnie bede sie stresowac jutro. Ale chyba jednak zrobie :D czyli rozumiem, ze bedziemy testowac razem?
Owszem kochana dotrzymam ci towarzystwa w sumie to chyba na.tym wątku mamy tylko siebie hahahah i jeszcze termin @ mamy w tym samym czasie wiec.chcąc nie.chcąc ... jestesmy na.siebie skazane heheh
Jutro bedziemy wspolnie.wypatrywac dwoch kresek i nawet jak ich nie bedzie mozemy pomarzyc ze sa.i je.widzimy tak.jak.ja.mojego cienia dzis haha

reklama
Do góry