reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

No na pewno posiadanie dziecka to nie lada wyzwanie ale to wlasnie one koloruja nasz swiat który staje sie piekniekszy no i umacniaja rodzine :-)

reklama
Od kilku dni podbrzusze mnie a to kluje, a to.ciagnie, albo bol delikatny taki jak na @ piersi niby nie bola, ale lewa jak dotykam z boku to takoe wrazenie jakbym siniaka miala. Okropne wzdecia:/ lekkie zawroty glowy. No i juz przeszlo tydzien bedzie jak dwa razy dziennie jem grysik :D niebywale :D poza tym dziwny sluz. Przed okresem zawsze sucho, a dzis np co chwile cos ze mnie wycieka (wybacz doslownosc)
Poza tym wszystkim to takie dziwne przeswiadczenie mam, ze to jednak to:) choc pewnie sie myle oczywiście:)

Obys miala racje :D martwie sie tylko, ze moze jeszcze nic w tescie nie wyjsc i niepotrzebnie bede sie stresowac jutro. Ale chyba jednak zrobie :D czyli rozumiem, ze bedziemy testowac razem?

Obys miala racje :D martwie sie tylko, ze moze jeszcze nic w tescie nie wyjsc i niepotrzebnie bede sie stresowac jutro. Ale chyba jednak zrobie :D czyli rozumiem, ze bedziemy testowac razem?
Owszem kochana dotrzymam ci towarzystwa w sumie to chyba na.tym wątku mamy tylko siebie hahahah i jeszcze termin @ mamy w tym samym czasie wiec.chcąc nie.chcąc ... jestesmy na.siebie skazane heheh
Jutro bedziemy wspolnie.wypatrywac dwoch kresek i nawet jak ich nie bedzie mozemy pomarzyc ze sa.i je.widzimy tak.jak.ja.mojego cienia dzis haha

reklama
Do góry