reklama
Od kilku dni podbrzusze mnie a to kluje, a to.ciagnie, albo bol delikatny taki jak na @ piersi niby nie bola, ale lewa jak dotykam z boku to takoe wrazenie jakbym siniaka miala. Okropne wzdecia:/ lekkie zawroty glowy. No i juz przeszlo tydzien bedzie jak dwa razy dziennie jem grysik niebywale poza tym dziwny sluz. Przed okresem zawsze sucho, a dzis np co chwile cos ze mnie wycieka (wybacz doslownosc)
Poza tym wszystkim to takie dziwne przeswiadczenie mam, ze to jednak to choc pewnie sie myle oczywiście
Poza tym wszystkim to takie dziwne przeswiadczenie mam, ze to jednak to choc pewnie sie myle oczywiście
AniaS35
Fanka BB :)
Owszem kochana dotrzymam ci towarzystwa w sumie to chyba na.tym wątku mamy tylko siebie hahahah i jeszcze termin @ mamy w tym samym czasie wiec.chcąc nie.chcąc ... jestesmy na.siebie skazane hehehObys miala racje martwie sie tylko, ze moze jeszcze nic w tescie nie wyjsc i niepotrzebnie bede sie stresowac jutro. Ale chyba jednak zrobie czyli rozumiem, ze bedziemy testowac razem?
Jutro bedziemy wspolnie.wypatrywac dwoch kresek i nawet jak ich nie bedzie mozemy pomarzyc ze sa.i je.widzimy tak.jak.ja.mojego cienia dzis haha
reklama
AniaS35
Fanka BB :)
Heh az tyle.szczescia.to ja nie.mam :-) :-) :-)Twoj dzisiejszy cien widoczny golym okiem, jutro to ja Ci bede oficjalnie gratulowac