reklama
AniaS35
Fanka BB :)
To jak.nie bedziesz w.nocy spac to w nocy se testa strzel najlepiej zaopatrz sie w wiecej :-) :-) :-)Grunt to pozytywne nastawienie ja zaraz wychodze po test, chyba ze stresu nie bede spac w nocy
Natyyy
Aktywna w BB
Hej dziewczyny
Rzadko się udzielam bo w sumie to nie mam za bardzo co pisać, ale czytam was codziennie,więc jestem na bieżąco.
Witam nowe staraczki
AniaS35 piękny cień cienia trzymam kciuki za kolejne testowanie.
Inka91 za Twoje testowanie również trzymam kciuki
Mi teraz spóźniała się 1 dzień @ i oczywiście zaczęłam się już zastanawiać, że może jednak się nie pojawi, nawet już miałam test w ręce do kupienia, ale go odłożyłam bo stwierdziłam, że jeszcze poczekam no i wróciłam do domu i dostałam @. Także ja jeśli kiedyś będę testować to pewnie odczekam kilka dni po spodziewanej @
Rzadko się udzielam bo w sumie to nie mam za bardzo co pisać, ale czytam was codziennie,więc jestem na bieżąco.
Witam nowe staraczki
AniaS35 piękny cień cienia trzymam kciuki za kolejne testowanie.
Inka91 za Twoje testowanie również trzymam kciuki
Mi teraz spóźniała się 1 dzień @ i oczywiście zaczęłam się już zastanawiać, że może jednak się nie pojawi, nawet już miałam test w ręce do kupienia, ale go odłożyłam bo stwierdziłam, że jeszcze poczekam no i wróciłam do domu i dostałam @. Także ja jeśli kiedyś będę testować to pewnie odczekam kilka dni po spodziewanej @
Po terminie @ zawsze bezpieczniej. Bo chyba lepiej nie wiedzieć jeśli jest biochemiczna, ale ja tez nie wytrzymałam i robiłam przed terminem@, i był negatyw, w dniu @ cień cienia a tydzień pózniej słaba kreseczka, dopiero tydz pózniej ładne kreseczki.
Trzyma dziewczyny kciuki za testy, niech bedą piękne kreseczki [emoji1307][emoji1307]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Trzyma dziewczyny kciuki za testy, niech bedą piękne kreseczki [emoji1307][emoji1307]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
AniaS35
Fanka BB :)
@Inka91 &&&&&& mocno mocno zaciskam kochana mimo że twierdzisz iż to nie najlepszy moment na.dzidziusia to ja ci tego bombelka życzę już teraz z calego serca :-* @Natyyy za ciebie też &&& może jednak przyłączyaz sie do naszego grona i zatestujesz z Nami jutro :-) :-) :-) @leeleeth tak tak wiem wiem ze bezpieczniej po @@@ale no rzadko która z Nas taka cierpliwa hahaha
Natyyy
Aktywna w BB
Hehe zapomniałam dopisać że ta spóźniająca sie @ to temat z przed 2 tygodni. Obecnie u mnie 14dc a kolejna spodziewana @ przypada na 6.11 także może wtedy kto wie Na razie biorę euthyrox na zbiecie tsh bo miałam podwyższone.Za 3 tygodnie mam powtórzyć badania i okaże się co dalej.@Natyyy testuj z nami, w grupie raźniej
Alez jestem ciekawa co nam to jutro wyjdzie byleby tylko w nocy @ nie przyszla
reklama