reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

reklama
Hej dziewczyny:)
Rzadko się udzielam bo w sumie to nie mam za bardzo co pisać, ale czytam was codziennie,więc jestem na bieżąco.
Witam nowe staraczki:)
AniaS35 piękny cień cienia :) trzymam kciuki za kolejne testowanie.
Inka91 za Twoje testowanie również trzymam kciuki :)
Mi teraz spóźniała się 1 dzień @ i oczywiście zaczęłam się już zastanawiać, że może jednak się nie pojawi, nawet już miałam test w ręce do kupienia, ale go odłożyłam bo stwierdziłam, że jeszcze poczekam no i wróciłam do domu i dostałam @. Także ja jeśli kiedyś będę testować to pewnie odczekam kilka dni po spodziewanej @

Po terminie @ zawsze bezpieczniej. Bo chyba lepiej nie wiedzieć jeśli jest biochemiczna, ale ja tez nie wytrzymałam i robiłam przed terminem@, i był negatyw, w dniu @ cień cienia a tydzień pózniej słaba kreseczka, dopiero tydz pózniej ładne kreseczki.

Trzyma dziewczyny kciuki za testy, niech bedą piękne kreseczki [emoji1307][emoji1307]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Inka91 &&&&&& mocno mocno zaciskam kochana mimo że twierdzisz iż to nie najlepszy moment na.dzidziusia to ja ci tego bombelka życzę już teraz z calego serca :-* @Natyyy za ciebie też &&& może jednak przyłączyaz sie do naszego grona i zatestujesz z Nami jutro :-) :-) :-) @leeleeth tak tak wiem wiem ze bezpieczniej po @@@ale no rzadko która z Nas taka cierpliwa hahaha

@Natyyy testuj z nami, w grupie raźniej ;)
Alez jestem ciekawa co nam to jutro wyjdzie :D byleby tylko w nocy @ nie przyszla
Hehe zapomniałam dopisać że ta spóźniająca sie @ to temat z przed 2 tygodni. Obecnie u mnie 14dc a kolejna spodziewana @ przypada na 6.11 także może wtedy kto wie ;) Na razie biorę euthyrox na zbiecie tsh bo miałam podwyższone.Za 3 tygodnie mam powtórzyć badania i okaże się co dalej.

reklama
Do góry