reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Hej dziewczyny:)
Rzadko się udzielam bo w sumie to nie mam za bardzo co pisać, ale czytam was codziennie,więc jestem na bieżąco.
Witam nowe staraczki:)
AniaS35 piękny cień cienia :) trzymam kciuki za kolejne testowanie.
Inka91 za Twoje testowanie również trzymam kciuki :)
Mi teraz spóźniała się 1 dzień @ i oczywiście zaczęłam się już zastanawiać, że może jednak się nie pojawi, nawet już miałam test w ręce do kupienia, ale go odłożyłam bo stwierdziłam, że jeszcze poczekam no i wróciłam do domu i dostałam @. Także ja jeśli kiedyś będę testować to pewnie odczekam kilka dni po spodziewanej @

Po terminie @ zawsze bezpieczniej. Bo chyba lepiej nie wiedzieć jeśli jest biochemiczna, ale ja tez nie wytrzymałam i robiłam przed terminem@, i był negatyw, w dniu @ cień cienia a tydzień pózniej słaba kreseczka, dopiero tydz pózniej ładne kreseczki.

Trzyma dziewczyny kciuki za testy, niech bedą piękne kreseczki [emoji1307][emoji1307]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Inka91 &&&&&& mocno mocno zaciskam kochana mimo że twierdzisz iż to nie najlepszy moment na.dzidziusia to ja ci tego bombelka życzę już teraz z calego serca :-* @Natyyy za ciebie też &&& może jednak przyłączyaz sie do naszego grona i zatestujesz z Nami jutro :-) :-) :-) @leeleeth tak tak wiem wiem ze bezpieczniej po @@@ale no rzadko która z Nas taka cierpliwa hahaha

@Natyyy testuj z nami, w grupie raźniej ;)
Alez jestem ciekawa co nam to jutro wyjdzie :D byleby tylko w nocy @ nie przyszla
Hehe zapomniałam dopisać że ta spóźniająca sie @ to temat z przed 2 tygodni. Obecnie u mnie 14dc a kolejna spodziewana @ przypada na 6.11 także może wtedy kto wie ;) Na razie biorę euthyrox na zbiecie tsh bo miałam podwyższone.Za 3 tygodnie mam powtórzyć badania i okaże się co dalej.

reklama
Do góry