reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Juz czekam z niecierpliowscia na wynik Twoj :D ja to bym sie chciala zaczepic gdzies na dłużej, popisac, dzielić smutki i radosci. Tym bardzien, ze w realu nie ma bardzo z kim pogadac.

reklama
Juz czekam z niecierpliowscia na wynik Twoj :D ja to bym sie chciala zaczepic gdzies na dłużej, popisac, dzielić smutki i radosci. Tym bardzien, ze w realu nie ma bardzo z kim pogadac.
Jak bedziesz miała jakiś problem wal do mnie śmiało tak.naprawdę to jesteś jedyna.osoba tutaj z którą udało mi sie w tak.krotkim czasie tyle.popisać takze jest Nas dwie :-) :-) :-)

Hej dziewczyny! Co do tych cieni na teście to ja już nie biorę ich pod uwagę. Ostatnio też świrowałam, że jestem w ciąży, z moim się kłóciłam, że tam jest kreska a on twierdził, że jej nie ma. No i póki nie zobaczę wyraźnych kresek to jest dla mnie negatywny. :) A najlepsza jest beta, wynik konkretny i nie ma do czego się przyczepić. :)

@Migdalove z lista wole sie jeszcze wstrzymac, czas do polowy przyszlego roku wydaje mi sie byc wiecznoscia :D
Co do cieni na testach, to ja bym chyba nie mogla nie brac ich w ogole pod uwage...:)

@Migdalove z lista wole sie jeszcze wstrzymac, czas do polowy przyszlego roku wydaje mi sie byc wiecznoscia :D
Co do cieni na testach, to ja bym chyba nie mogla nie brac ich w ogole pod uwage...:)
Inka.mam tak samo hahaha.:-) :-) :-) kazdy jakis cień cienia to jakby nie bylo druga kreska hahahah jeszcze jak ja widac golym okiem to juz w ogóle ... cos o mnie.hmmm mam na.imie Ania Mam córeczkę ktoa ma.9lat i teraz od dwoch cykli staramy sie o braciszka.dla niej.lub siostrzyczke :-) :-) o mała staralam sie 14 cykli ciekawe jak bedzie teraz :-) :-)

@AniaS35 zycze Ci, zeby teraz bylo.zdecydowanie szybciej :D
My jeszcze nie mamy dzieci, jestesmy krotko po slubie, ale moj czas juz chyba nadszedl, bo wszystko we mnie az krzyczy, ze to juz ten moment, by zaczac sie starac. Niestety trzeba jeszcze troche poczekac:)

reklama
Jeszcze sie stabilizujemy ze tak powiem:) na razie od.niedawna jestesmy za granica, zeby cos.zarobic na start. Poza tym, moj maz chcialby miec najpierw wszystko poukladane. Takze planowanie teraz nie wchodzi w gre, ale gdyby sie przypadkiem zdarzylo to co.innego:) cieszylibysmy sie jak dzieci:D mi to.sie ogolem wydaje, ze dziecko daje kopa, pozwala sie zmobilizowac i systematyzuje rzeczywistosc.

Do góry