reklama
niestety, ewidentnie negatywny, nie ma nawet cienia cienia. Choc nie jestem do.konca pewna czy wszystko dobrze poszlo, bo.kreska.testowa pojawila sie dopiero po 2-3 minutach, co mnie zdziwiło, bo przeciez normalnie jest prawie od razu.
Jestem dodatkowo zdemotywowana, bo obudzil mnie bol piersi
@AniaS35 a Ty jak tam? Juz mozna gratulowac oficjalnie?
Dzieki za wszystkie kciuki
AniaS35
Fanka BB :)
Ja nawet jeszcze testu nie mam dopiero pojade hehe @Inka91 wiesz tak naprawde u mnie.jak i u ciebie testy zostaly wykonane przed @@ wiec tak naprawdę nic jeszcze nie jest przesądzone pozatym chyba wolałabym już ten negatyw niż jakieś nie dające jasności kreski :-( bo to czasem daje nadzieje i później jest trudno się pogodzić z faktem że jest inaczej gdy pewnego dnia odwiedza Nas to wredne.malupisko ...ale tak czy tak kochana próbujemy dalej jesli sie jie uda tzn .nie wiem jak Ty ale.Ja juz sie staram tak na.calego wiec nie odpuszcze fajnie jednak by bylo jakbys dotrzymała mi tempa może w trakcie zmienisz zdanie i postanowisz ze jednak nie.czekasz do przyszlego roku hehheniestety, ewidentnie negatywny, nie ma nawet cienia cienia. Choc nie jestem do.konca pewna czy wszystko dobrze poszlo, bo.kreska.testowa pojawila sie dopiero po 2-3 minutach, co mnie zdziwiło, bo przeciez normalnie jest prawie od razu.
Dziubek6666
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny, Potrzebuje się poradzić Was albo może podpowiecie mi na jaki wątek zajrzeć.... Otóż w wielkim skrócie - okres regularnie jak w zegarku 30 dni i lekki ból piersi na 3-4 dni przed. Od czasu jak zaczęliśmy się starać ( piąty cykl) organizm zwariował! Ból piersi na bite 2 tygodnie i to taki ze dotknąć się nie można, okres po 28 dniach i [emoji22] byłam u lekarza, zrobiłam podstawowe badania, wszystko ok, monitoring owulacji książkowy. Ale ten cykl pobił wszystko, ból piersi już ponad 2 tygodnie, cycki są wielkie twarde brodawki też chcą peknac! I to okropne samopoczucie, będąc pewna ze się udało poszłam zrobić betę na 4 dni przed okresem i nie ma śladu po ciąży! Okres dostałam wczoraj, po 28 dniach ale jest bardzo skapy, ledwie plamienie. Piersi nadal bolą, ani trochę ból nie przechodzi. domyślam się że szaleją hormony bo pragnienie posiadania dziecka jest ogromne.... Ale chciałam się poradzić, może jakieś badania? W internecie piszą że może prolaktyna lub progesteron za wysokie, może któraś z Was też się z tym spotkała? Poradzcie
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
@AniaS35 no my sie z mezem nie zabezpieczamy jakos szczegolnie, nie ma jakiejs spiny, ze o rany kojota byleby tylko nie ciaza. Jesli sie zdarzy dziecko, to po prostu wrocimy do Polski takze jest szansa, ze jeszcze bedziemy razem testowac. Ja juz teraz testu nie kupuje, poczekam jeszcze co z ta @
A Ty w koncu jak? Zrobilas jiz? Bom ciekawa
@Dziubek6666 ja Ci z badaniami nie pomoge, bo.temat mi na razie obcy. Wiem tylko, ze podswiadomosc lubi platac rozne figle
A Ty w koncu jak? Zrobilas jiz? Bom ciekawa
@Dziubek6666 ja Ci z badaniami nie pomoge, bo.temat mi na razie obcy. Wiem tylko, ze podswiadomosc lubi platac rozne figle
encirclede
Hej dziewczynki
Matko wieki mnie tu nie było, wszystko dlatego, że jesteśmy w trakcie załatwiania kredytu na mieszkanie
Postaram was się nadrobić, ale odnosić się już raczej do niczego nie będę
Matko wieki mnie tu nie było, wszystko dlatego, że jesteśmy w trakcie załatwiania kredytu na mieszkanie
Postaram was się nadrobić, ale odnosić się już raczej do niczego nie będę
reklama
AniaS35
@Inka91 u mnie chyba tez dupa tzn zrobilam drugi test i znow tylko jakis cien cienia piernicze wiecej nie robie zwariowac można tez spokojnie poczekam do @@@@ poki co bolą mnie lekko piersi i podbrzusze ale tak.przed @@@ zawsze.mam jedynie co to zastanawiaja mnie zaparcia ale to pewnie ze stresu i z tego mojego zastanawiania sie nad ta druga felerna kreska heheh
@Dziubek6666 moze prolaktyna ci skacze ja tez sie za bardzo nie znam ale gdzies mi sie obilo o uszy ze dlugotrwaly ból piersi na dlugo przed @@@ moze oznaczac podwyzszona prolaktyne jednak ty piszesz ze robilas badania wiec nie wiem co ci doradzic sprobuj popytać na.wątku "staraczki 2017 " tam dziewczyny wiecej cos moga ci doradzic bo przedewszystkim jest ich wiecej ...:-) :-) :-)
@encirclede miło znów Cie widzieć niby raz na.ruski rok ale i tak milo hahahaha
@Dziubek6666 moze prolaktyna ci skacze ja tez sie za bardzo nie znam ale gdzies mi sie obilo o uszy ze dlugotrwaly ból piersi na dlugo przed @@@ moze oznaczac podwyzszona prolaktyne jednak ty piszesz ze robilas badania wiec nie wiem co ci doradzic sprobuj popytać na.wątku "staraczki 2017 " tam dziewczyny wiecej cos moga ci doradzic bo przedewszystkim jest ich wiecej ...:-) :-) :-)
@encirclede miło znów Cie widzieć niby raz na.ruski rok ale i tak milo hahahaha