reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Ania No jest piękny cień!! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Robisz następny? Czy wolisz iść na betę?

Inka za Ciebie tez kciukasy, niech @ nie przychodzi [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Trzymam kciuki za cien cienia :D bedziesz powtarzac?
Ja sie wybieram dopiero po test, jesli @ nie zdazy przyjsc to bede robic jutro. Bardzo bym chciala, zeby nie przyszla:)
Wiesz kochana jak to jest z tymi cieniami chociaz mojego to widac gołym okiem nie trzeba nawet wystawiac na dzialanie promieni slonecznych ktorych i tak.dzis.nie ma za.oknem hahaha wole sie nie nakręcac bo te testy to też nie raz sa "swirniete"

Ania No jest piękny cień!! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Robisz następny? Czy wolisz iść na betę?

Inka za Ciebie tez kciukasy, niech @ nie przychodzi [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Szkoda Leeleeth że to tylko piękny cień a nie piękna różowa kreseczka hahaha bo te cienie to juz nie raz narobily dziewczyna nadzieji a potem z nich zadrwily chociaż różne czyta sie historia nawet i takie.co byly negatywy a ciaza.byla takze chyba trzeba miec nadzieje !'

No ja mialam jedna sytuację z cieniem cienia. Kreska byla cieniutka, slabiutka, ale zabarwiona. To było dwa tygodnie temu. Mialam dziwne zawirowania i pomyslalam, ze zrobie test. Ale dwa kolejne byly juz negatywne ewidentnie. Odczekalam dwa tygodnie i bede sprawdzac ostatecznie. Takze ja to.dopiero swirnieta :D jeszcze sie nie staramy, a juz mam schizy :D
Mam nadzieje, ze u Ciebie Aniu bedzie tylko ciemniec krecha;)

No ja mialam jedna sytuację z cieniem cienia. Kreska byla cieniutka, slabiutka, ale zabarwiona. To było dwa tygodnie temu. Mialam dziwne zawirowania i pomyslalam, ze zrobie test. Ale dwa kolejne byly juz negatywne ewidentnie. Odczekalam dwa tygodnie i bede sprawdzac ostatecznie. Takze ja to.dopiero swirnieta :D jeszcze sie nie staramy, a juz mam schizy :D
Mam nadzieje, ze u Ciebie Aniu bedzie tylko ciemniec krecha;)
Moja.w.sumie nie jest cieniutka tylko taka jak kontrolna tylko ze slabusienka.jak widać zobacze jutro może powtorze test ... ehhhh glupia ja wściekła kestem na siebie że sie skusiłam na ten test

Nie chcialam Cie jakos zdemotywowac tym moim cieniem. Mysle, ze u Ciebie to jest jednak to:)
A mi sie wydaje że takie sprowadzenie na.ziemie jest konieczne i powinnam.ci za to podziekowac przepraszam za te stawiane kropki w srodku zdanie no ale to jest wlasnie ta nowoczesnosc i inteligentne telefony :-) :-) :-) :-)

reklama
@Inka91 no to masz szczęście że póki co rzadko sie tu kobietki udzielaja mimo mojej motywacji do tego by cos wiecej.szkrobnely :-) :-) @leeleeth sie nie dziwie bo dzidziuś malusi to i czasu mniej no i same chlopy w domu to tym bardziej ma biedna przesrane solidarnosc plemników :-) :-) :-) moj plan dzialania ...hmmm znajac siebie pewnie jutro zrobie kolejny test hahaha

Do góry