reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

reklama
Wszystko jest możliwe :) chociaż kiedyś myślałam że takie forumowe znajomości kończą się na internecie to na własnej skórze się przekonałam że można fajne znajomości nawiązać jeszcze na żywo :)

Wszystko jest możliwe :) chociaż kiedyś myślałam że takie forumowe znajomości kończą się na internecie to na własnej skórze się przekonałam że można fajne znajomości nawiązać jeszcze na żywo :)
A ja Cię chyba znalazłam na insta. :D Taka byłam ciekawa czy się znamy. :D Zaobserwuje Cię, daj znać czy jakaś Gosia z Malborka Cię zaobserwowała. :p

Czesc dziewczyny milo was poznac mam 38lat i podjelam decyzje o jeszcze jednym malenstwie tym razem synku? Mam dwie cory juz duze bardzo bym chciala jeszcze jedno dziecko choc nie ukrywam ze troche tez sie boje ze wzgl na wiek na razie sie przygotowuje biore kwas foliowy i witaminki :-)

Czesc dziewczyny milo was poznac mam 38lat i podjelam decyzje o jeszcze jednym malenstwie tym razem synku? Mam dwie cory juz duze bardzo bym chciala jeszcze jedno dziecko choc nie ukrywam ze troche tez sie boje ze wzgl na wiek na razie sie przygotowuje biore kwas foliowy i witaminki :-)
Hej! Zapisz się proszę na listę. :) Na poprzedniej stronie jest post z wyjaśnieniem zapisu. :)
Znajdź dobrego lekarza, to podstawa. :)

Witam sie z Wami kochane w sobotnie popoludnie i pozdrawiam każdą z.osobna bardzo bardzo serdecznie .
U mnie w domu trwa remont więc tak tylko na.chwile wpadłam się przywitać co byście nie pomyślały że o Was zapomniałam :-) :-) no cóż remont remontem ale starania też nie mogą zejść na drugi plan dlatego jeszcze dziś wykorzystałam sytuacje pomimo tego że moj M zmeczony pracą w domu :-) :-) takie spontaniczne "przytulasy" :-)
Pozatym nigdy nie wiadomo kiedy ta podstepna Owu naprawdę zawita z nią to zupełnie jest tak nieprzewidywalnie jak z wredna ,niedobra, i nie chcianą @@@ prosze Was kochane o &&&& za mój trwający cykl i ja również za każdą z.Was tez &&& trzymam :-) :-) :-)

Eeee no laski co tu taka cisza dzisiaj :-) ani widu ani słychu :-) liczę że jak tu ponownie wejdę bede miała do nadrobienia przynajmniej z 5 stron hehehe:laugh2::wink::-D

reklama
U nas też remont, ale strasznie się przeciąga... Jak ja bym chciała kuchnieeee... Gotowanie na korytarzu już mnie męczy. A tu dopiero w sumie początek.
W poniedziałek rejestruję się w końcu do ginekologa.

Do góry