reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

reklama
Nie ma za co dziewczyny, jestem do waszych usług jak tylko będę miała wolną chwilę. ;) A tych chwil póki co mam dużo, ciągle wysyłam CV i czekam jak głupia aż ktoś oddzwoni. A jak się ma tylko podstawowe obowiązki domowe to i czas wolny jest. Z resztą lubię robić takie rzeczy jak ta tabelka na przykład. :)
Dzisiaj dostałam @,cykl 26 dniowy ale jeszcze z tabletkami anty. Teraz już nie będę ich brać i czas do lekarza podskoczyć. Ciekawe jak ta zmiana na jajniku, oby znikła...

Nie ma za co dziewczyny, jestem do waszych usług jak tylko będę miała wolną chwilę. ;) A tych chwil póki co mam dużo, ciągle wysyłam CV i czekam jak głupia aż ktoś oddzwoni. A jak się ma tylko podstawowe obowiązki domowe to i czas wolny jest. Z resztą lubię robić takie rzeczy jak ta tabelka na przykład. :)
Dzisiaj dostałam @,cykl 26 dniowy ale jeszcze z tabletkami anty. Teraz już nie będę ich brać i czas do lekarza podskoczyć. Ciekawe jak ta zmiana na jajniku, oby znikła...
Zawsze masz cykle.26dniowe ?ja tak mialam przed ciążą z córeczką i zaszłam w ciążę w 8dc a zawsze jak glupia czekalam na owulacje później i nic nie wychodziło ... a w cyklu w ktorym zaszłam tylko wlasnie.raz doszlo do zbliżenia tego 8dc i bummmm ciążą .
Teraz mam cykle 28-30dniowe ale najczesciej 28 i od kiedy zaczęłam sie starać nie wyliczam.owulacji tylko po prostu z moim M "przytulamy się "od samego poczatku po skonczonej @@@:-) :-) :-) owulacje myślę że miałam teraz miedzy 12-15dc bo czulam klocie jajnika lewego a ja.wlasnie tak mam.teraz ze w.srodku cyklu czuje bóle chyba owulacyjne

Zawsze masz cykle.26dniowe ?ja tak mialam przed ciążą z córeczką i zaszłam w ciążę w 8dc a zawsze jak glupia czekalam na owulacje później i nic nie wychodziło ... a w cyklu w ktorym zaszłam tylko wlasnie.raz doszlo do zbliżenia tego 8dc i bummmm ciążą .
Teraz mam cykle 28-30dniowe ale najczesciej 28 i od kiedy zaczęłam sie starać nie wyliczam.owulacji tylko po prostu z moim M "przytulamy się "od samego poczatku po skonczonej @@@:-) :-) :-) owulacje myślę że miałam teraz miedzy 12-15dc bo czulam klocie jajnika lewego a ja.wlasnie tak mam.teraz ze w.srodku cyklu czuje bóle chyba owulacyjne
Ja dzięki tabletkom OC 35 (zalecane na zmianę dwukomorową w jajniku) miałam 3 cykle regularne właśnie +-20dniowe. Przez ostatnie ponad 3 lata miałam 23 cykle, dlaczego tak mało? Były one 60,80 a najdłuższy ponad 100dniowy. No a co za tym idzie owulacji brak od czasu ciąży pozamacicznej.

reklama
Do góry