reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Nie ma za co dziewczyny, jestem do waszych usług jak tylko będę miała wolną chwilę. ;) A tych chwil póki co mam dużo, ciągle wysyłam CV i czekam jak głupia aż ktoś oddzwoni. A jak się ma tylko podstawowe obowiązki domowe to i czas wolny jest. Z resztą lubię robić takie rzeczy jak ta tabelka na przykład. :)
Dzisiaj dostałam @,cykl 26 dniowy ale jeszcze z tabletkami anty. Teraz już nie będę ich brać i czas do lekarza podskoczyć. Ciekawe jak ta zmiana na jajniku, oby znikła...

Nie ma za co dziewczyny, jestem do waszych usług jak tylko będę miała wolną chwilę. ;) A tych chwil póki co mam dużo, ciągle wysyłam CV i czekam jak głupia aż ktoś oddzwoni. A jak się ma tylko podstawowe obowiązki domowe to i czas wolny jest. Z resztą lubię robić takie rzeczy jak ta tabelka na przykład. :)
Dzisiaj dostałam @,cykl 26 dniowy ale jeszcze z tabletkami anty. Teraz już nie będę ich brać i czas do lekarza podskoczyć. Ciekawe jak ta zmiana na jajniku, oby znikła...
Zawsze masz cykle.26dniowe ?ja tak mialam przed ciążą z córeczką i zaszłam w ciążę w 8dc a zawsze jak glupia czekalam na owulacje później i nic nie wychodziło ... a w cyklu w ktorym zaszłam tylko wlasnie.raz doszlo do zbliżenia tego 8dc i bummmm ciążą .
Teraz mam cykle 28-30dniowe ale najczesciej 28 i od kiedy zaczęłam sie starać nie wyliczam.owulacji tylko po prostu z moim M "przytulamy się "od samego poczatku po skonczonej @@@:-) :-) :-) owulacje myślę że miałam teraz miedzy 12-15dc bo czulam klocie jajnika lewego a ja.wlasnie tak mam.teraz ze w.srodku cyklu czuje bóle chyba owulacyjne

Zawsze masz cykle.26dniowe ?ja tak mialam przed ciążą z córeczką i zaszłam w ciążę w 8dc a zawsze jak glupia czekalam na owulacje później i nic nie wychodziło ... a w cyklu w ktorym zaszłam tylko wlasnie.raz doszlo do zbliżenia tego 8dc i bummmm ciążą .
Teraz mam cykle 28-30dniowe ale najczesciej 28 i od kiedy zaczęłam sie starać nie wyliczam.owulacji tylko po prostu z moim M "przytulamy się "od samego poczatku po skonczonej @@@:-) :-) :-) owulacje myślę że miałam teraz miedzy 12-15dc bo czulam klocie jajnika lewego a ja.wlasnie tak mam.teraz ze w.srodku cyklu czuje bóle chyba owulacyjne
Ja dzięki tabletkom OC 35 (zalecane na zmianę dwukomorową w jajniku) miałam 3 cykle regularne właśnie +-20dniowe. Przez ostatnie ponad 3 lata miałam 23 cykle, dlaczego tak mało? Były one 60,80 a najdłuższy ponad 100dniowy. No a co za tym idzie owulacji brak od czasu ciąży pozamacicznej.

reklama
Do góry