reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Widzę, że dzisiaj cichutko tutaj. To nic, pochwalę się Wam czymś... Otóż w końcu zdeterminowałam się do ruchu! 2 x 10km rowerkiem po 17 minut, dobre kardio. Mój kochany też ma odstający brzucho i sam ze strychu przyniósł rowerek. Codzienne ćwiczenie na rowerku będę przeplatać ćwiczeniami na różne partie ciała co drugi dzień i w końcu uda mi się pozbyć tego, czego nie lubię. A że mój narzeczony też się zaangażował to idzie motywacja w obie strony. Trzymajcie za mnie kciuki obym wytrwała. Ruch jest bardzo zdrowy a tym bardziej dla osób starających się o dziecko, niestety sama wiem po sobie, że ciężko jest się ruszyć. Co jeszcze najważniejsze - nawadnianie! Zatem wszyscy pijmy najmniej 1,5l wody mineralnej dziennie. :)

reklama
Hej! Ja dzisiaj mam dla Was nowinkę, może już niektóre widziały albo mają tą książkę, ale ja widzę pierwszy raz. Dostałam maila z kliniki Invicta (pytałam tam o badania), książka wygląda tak:
Dieta-a-plodnosc-800x500.jpg

A tutaj link ze szczegółami Link do: Dieta dla płodności - książka Sylwii Leszczyńskiej | INVICTA

Witam się wieczornie....:-)
Dziś piękna pogoda była wiec wybraliśmy się na wycieczkę do Niedzicy także dopiero co wróciliśmy i mam troszkę czasu by napisać...
Jak tam staraczki u Was czy któraś może planuje testowanie w nablizsze dni ..?ja juz mam 18dc przewiduje ze bedzie 28dniowy wiec jeszcze 10dni :-) zobaczymy czy cos z tego bedzoe czy nie bedzie :-) :-) :-)

Witam się wieczornie....:-)
Dziś piękna pogoda była wiec wybraliśmy się na wycieczkę do Niedzicy także dopiero co wróciliśmy i mam troszkę czasu by napisać...
Jak tam staraczki u Was czy któraś może planuje testowanie w nablizsze dni ..?ja juz mam 18dc przewiduje ze bedzie 28dniowy wiec jeszcze 10dni :-) zobaczymy czy cos z tego bedzoe czy nie bedzie :-) :-) :-)
To ja już trzymam kciuki! :)
My zmarnowaliśmy ładną pogodę na porządki w domu, ale jutro ma być ładnie to może mojego wyciągnę nad morze po pracy. :) On aktualnie pomyka na rowerku, ja odpoczywam po 10km. :D Pilnuje też nawodnienia, ale mój organizm nie jest przyzwyczajony do takich ilości płynów, więc dopiero 50% dziennego zapotrzebowania na płyny zaliczone. :) No i jajnik z tą torbielą mnie boli po ćwiczeniach... Ale i tak się nie poddam. :)

To ja już trzymam kciuki! :)
My zmarnowaliśmy ładną pogodę na porządki w domu, ale jutro ma być ładnie to może mojego wyciągnę nad morze po pracy. :) On aktualnie pomyka na rowerku, ja odpoczywam po 10km. :D Pilnuje też nawodnienia, ale mój organizm nie jest przyzwyczajony do takich ilości płynów, więc dopiero 50% dziennego zapotrzebowania na płyny zaliczone. :) No i jajnik z tą torbielą mnie boli po ćwiczeniach... Ale i tak się nie poddam. :)
Grunt to się nie poddawać dobrze że jest w tobie taka wielka wola walki i siła by nie uledz i nie zatrzymać się w swoich postanowieniach .
Dziekuje za kciuki ..:-) moje kciuki też mocno zaciśnięte za Ciebie co byś wytrwala w tym.do czego zmierzasz kochana.
zycze spokojnej nocy i milych snów dla Ciebie i dla Was wszystkich !

No dzień dobry dziołuszki co tam u Was ?co tak cicho tutaj no ej trzeba troszke rozruszać to forum przecież możemy tutaj pisać o wszystkim i o niczym zawsze jakiś temat się znajdzie.:-) milego dzionka buziaki

Migdalove, super! Jest motywacja to i będą sukcesy. Byle się nie poddać przy pierwszych gorszych dniach i przetrwać to pójdzie elegancko! O książce nie słyszałam ale widać dobra pozycja.

My też korzystaliśmy z uroków pięknej aury i bardzo ciepłego dnia wczoraj. Spacer z rodzinką, las, mlody na rowerku biegowym jechał ale miał radoche, potem kawusia u siostry. Bardzo udany dzień.

Dzieci na spacerze podjęły temat rodzeństwa. Chopaki stwierdzili, że chcieli by siostrę ale brat też ok. Za to córka się obraziła i stwierdziła że jak będzie siostra to nie ma szans żeby ją kochała...eh.

Hej hej! Ja dzisiaj skorzystam z pogody i... zrobię pranie! :D Nie ma to jak wysuszone na dworze. :)
@mamunia86 to nie ciekawą masz sytuację z córką, ale myślę, że raczej tylko teraz tak mówi. Nie wiem czy dobrze pamiętam, bo na telefonie nie widzę sygnatur ale chyba córka jest już trochę starsza, może włącza się bunt nastolatki? Wiem sama po sobie jak byłam 'początkującą nastolatką' to wszystko na nie.

reklama
Co myślicie dziewczynki o tym chińskim kalendarzu płci dzidziusia sprawdza się czy nie ?tak sie zastanawiamnad tym bo marzy mi sie synuś a jakbym dobrym trafem zaszłam w tym miesiacu wychodziło by na.druga dziewczynkę :-) w sumie aż tak przesadnie nie przywiązuje do tego wagi ale wiadomo jak sie ma już coreczke to chcialoby sie miec i syna :-)

Do góry