reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Hej dziewczyny, chwile mnie nie było a tu tyle się dzieje :szok: ja robiłam znowu krew, mam niedokrwistość i dostałam Tardyferon-Fol ale beta nadal 0,1 więc historia z zaśniadem chyba za mną :D Niestety nie dostałam jeszcze zielonego światełka na starania.. Podobno dopiero ten czwarty cykl po zabiegu był normalny... @kari21 mogłabyś mi na priv napisać co to z lekarz ? Chciałabym się skonsultować z jakimś lekarzem w Krakowie.. Chociaż nie wiem czy młody będzie wiedział coś o zaśniadach i ciąży po tej chorobie...

reklama
Kari kochana jak sie postarsz to 2 miesiace i dasz rade przytyc, wierze w Ciebie, wcinaj ile sie da i dzialaj z mezem a nie czekaj do 2018 ;) ja moge Ci moje 2-4 kg oddac :) Pozdrawiam

:) kochane jakbym mogla to i 10 bym zabrala :) kazda niech sie zrzuci po 2 i wszyscy szczesliwi.
Monia obys miala racje, moze by mi sie prezent pod choinkowy trafil :) chyba bym sie osikala ze szczescia :)
Lassha on sie nazywa Krzysztof Serafin. Ja do niego chodzilam w Nowym Saczu ale on tam przykezdzal tylko raz w tyg a reszte dni raczej w krakowie i Tarnowie bodajze.
Migdalove w krakowoe jest tez swietny ginekolog endokrynolog, tylko on juz jest mega nie sympatyczny ale co jak co, wie czlowiek co robi. Znam przypasek kiedy dziewczyna 2 lata walczyla i nikt nie wiedzial jak ja podciagnac hormonalnie, ma policystyczne jajniki ale wszystkie leki zawodzily bo proponowali zazwyczaj antykoncepcyjne na wyciszenie pracy jajnikow i zeby po odstawieniu probowac. A on ja zamknal w szpitaku na 3 dni i zrobil takie badania o jakich pierwsze slyszala,pod roznymi obciazeniami. Potem odvzytal wyniki, dal leki i kolejnego okresu juz dziewczyna nie dostala bo byla w ciazy :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

:) kochane jakbym mogla to i 10 bym zabrala :) kazda niech sie zrzuci po 2 i wszyscy szczesliwi.
Monia obys miala racje, moze by mi sie prezent pod choinkowy trafil :) chyba bym sie osikala ze szczescia :)
Lassha on sie nazywa Krzysztof Serafin. Ja do niego chodzilam w Nowym Saczu ale on tam przykezdzal tylko raz w tyg a reszte dni raczej w krakowie i Tarnowie bodajze.
Migdalove w krakowoe jest tez swietny ginekolog endokrynolog, tylko on juz jest mega nie sympatyczny ale co jak co, wie czlowiek co robi. Znam przypasek kiedy dziewczyna 2 lata walczyla i nikt nie wiedzial jak ja podciagnac hormonalnie, ma policystyczne jajniki ale wszystkie leki zawodzily bo proponowali zazwyczaj antykoncepcyjne na wyciszenie pracy jajnikow i zeby po odstawieniu probowac. A on ja zamknal w szpitaku na 3 dni i zrobil takie badania o jakich pierwsze slyszala,pod roznymi obciazeniami. Potem odvzytal wyniki, dal leki i kolejnego okresu juz dziewczyna nie dostala bo byla w ciazy :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem z Pomorskiego, już mi bliżej do mojego poprzedniego super lekarza, który przyjmuje w Łodzi ;) ale dziękuję za radę :)

Stokrotka, super ! [emoji4]

To chyba nic innego jak przyjemne staranka, nie ?? [emoji16]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wlasnie wrocilam od dentysty, bylam juz 2 tygodnie temu z lekkim bolem ale,ze bylam wtedy w ciazy to nie zgodzilam sie na rentgena na oko nic zlego nie widzial, dzis poszlam jeszcze raz i mowie,ze niestety poronilam ale teraz moga mi przeswietlic poki nastepny raz nie jestem w ciazy ;) no i jest duza infekcja, kanalowego jeszcze raz robic nie beda bo to pewnie i tak nic nie da a kupe kasy wydam, wiec dali mi antybiotyk i za tydzien do wyrwania :(
Myslicie,ze antybiotyk na etapie dni plodnych i ewentualnego zaplodnienia jest szkodliwy, chyba jeszcze nie prawda? zreszta i tak nie mam chyba wyjscia :(

Do góry