reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Daga co u Ciebie tak w ogóle :-)?

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Chwilowo jeszcze jestem na urlopie, wiec odpoczywam :) na wizycie wszystko ok, kolejna pod koniec wrzesnia :) cycki bola, jem non stop haha. Nie no, tak na powaznie to czuje sie srednio- co chwile mnie mdli :/

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Mecenasowa27 możesz serduszkować się codziennie, możesz określić dni płodne, oboje możecie być zdrowi i płodni a w ciążę możesz zajść za rok. Musi nastąpić szereg pozytywnych okoliczności, żeby się udało a my nie mamy na nie wpływu. Nie od Ciebie zależy jaki będzie stan jajeczka w danym cyklu, który plemnik będzie najszybszy, czy komórki dobrze się podzielą i zagnieżdżą. Nie doszukuj się problemów tam gdzie ich nie ma. @ Dostałaś prawidłowo, cykl pewnie był owulacyjny. Kochajcie się, czekaj, cieszcie się sobą. Jeśli do przyszłych wakacji się nie uda, zacznij myśleć o lekarzu.
Na razie wystarczy kontrolne usg, cytologia i kwas foliowy.

Chwilowo jeszcze jestem na urlopie, wiec odpoczywam :) na wizycie wszystko ok, kolejna pod koniec wrzesnia :) cycki bola, jem non stop haha. Nie no, tak na powaznie to czuje sie srednio- co chwile mnie mdli :/

To po urlopie może lepiej od razu na l4 tym bardziej że jesteś w grupie zwiększonego ryzyka zachorowań na przeziębienie i grypę :-)

@Mecenasowa27 możesz serduszkować się codziennie, możesz określić dni płodne, oboje możecie być zdrowi i płodni a w ciążę możesz zajść za rok. Musi nastąpić szereg pozytywnych okoliczności, żeby się udało a my nie mamy na nie wpływu. Nie od Ciebie zależy jaki będzie stan jajeczka w danym cyklu, który plemnik będzie najszybszy, czy komórki dobrze się podzielą i zagnieżdżą. Nie doszukuj się problemów tam gdzie ich nie ma. @ Dostałaś prawidłowo, cykl pewnie był owulacyjny. Kochajcie się, czekaj, cieszcie się sobą. Jeśli do przyszłych wakacji się nie uda, zacznij myśleć o lekarzu.
Na razie wystarczy kontrolne usg, cytologia i kwas foliowy.
Dzięki za słowa otuchy, może faktycznie nie powinnam o tym wszystkim myśleć i się nakręcac tylko spać czas ale łatwo jest mówić trochę trudnej zrobić :-)

Wracam na dosłownie 9 dni i ide na l4 :)

Mi też już się marzy dłuższe wolne od pracy bo mam jej dość ale teraz tylko tak mówię narzekam a faktycznie jakbym była w ciąży to bym chodziła do pracy bo bym zwariowała całe dnie sama w domu :-) no chyba że lekarz by zabronił to co innego

Hej kochane :) Miałam chwilowe problemy z netem,dlatego nic nie pisałam. No więc robiłam teściora,1 krecha,ale minęło jednak kilka dni i @ nadal nie ma...:no: Tak sobie myślę...może za wcześnie zatestowałam? Z drugiej strony ja mam nieregularne cykle i już sama nic nie wiem.:baffled:

Hej kochane :) Miałam chwilowe problemy z netem,dlatego nic nie pisałam. No więc robiłam teściora,1 krecha,ale minęło jednak kilka dni i @ nadal nie ma...:no: Tak sobie myślę...może za wcześnie zatestowałam? Z drugiej strony ja mam nieregularne cykle i już sama nic nie wiem.:baffled:
Ktory dzien cyklu?

Hej dziewczyny! Powoli łapie mnie mega depresja... Nie mogę znaleźć dobrego lekarza na NFZ w moim rejonie, niedługo zaczynam ostatnie opakowanie tabletek zaleconych przez mojego lekarza poprzedniego, dalej miałam mieć zabiegi... Czy ja w ogóle znajdę tak dobrego lekarza jak tam w Łódzkim. :( :(

reklama
Migdalove, zawsze jakiś dobry lekarz się znajdzie. Z polecenia najlepiej. W internecie laski polecają lekarza, bo był taki miłyyyyy i pocieszył [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry