Bardzo mi przykro że to cie spotkało, najgorszemu wrogowi tego nie życzę :-( ja od lipca jak odstawiłam tabletki to mam regularne 29,27 dni cyklu, ciekawe jaki będzie ten niby okres powinnam dostać 19 września ale chyba w sobotę zrobię test mimo że może nic nie wykazać ale dla.swojego spokoju godzinę zrobię bo idziemy na wesele, wiec nawet jak cień kreski bedzie to nie będę pić alkoholu ale wydaje mi się ze i tym razem nic z tego nie będzie
a wiecie co jest najgorsze, właśnie się dowiedziałam że jedna koleżanka z pracy w podobnym wieku do mnie jest w ciąży a wiem że nie ma chłopaka oficjalnie i druga koleżanka która siedzi od pół roku w Holandii tez.Właśnie zaszła w niechcianą ciążę z murzynem poznanym raz na imprezie. Najgorsze w tym wszystkim jest to że one nie chciały być w ciąży a my tego pragniemy i jak na złość to trwa, co miesiąc czekamy na objawy, na dwie kreski i mamy cichą nadzieję że ta wredna @ nie przyjdzie, a one jak i wiele i innych kobiet przez chwilę nie uwagi,zapomnienia spodziewają się dziecka eeeh
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom