reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Hope świetnie to opisałaś, generalnie też uważam,że ogromny wpływ na wszystko ma nasza psychika,o ile oczywiście fizycznie wszystko gra. :)
Mój syn właśnie pożera kanapkę z szynką,majonezem i cebulą. Ostatnio wyjadł samą cebulę,a z kolei młoda nie chce cebuli na oczy widzieć. :D
A ja się powoli zbieram do sklepu. Wiecie co? Chyba faktycznie będę testować,bo jakoś naprawdę nie wiem co z tą @...

reklama
Cześć dziewczyny, też chciałabym do Was dołączyć :) Ja mogę rozpocząć starania w marcu i już nie moge się doczekać, pierwszą ciążę niestety poroniłam.

Cześć dziewczyny, też chciałabym do Was dołączyć :) Ja mogę rozpocząć starania w marcu i już nie moge się doczekać, pierwszą ciążę niestety poroniłam.
Witaj lassha :-) masz już malucha czy dopiero będziecie starać się o pierwsze? Czemu dopiero w marcu jeśli mogę zapytać i w który tyg poronilas :( ?

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Przeczytałam i bardzo mi przykro z tego powodu co musiałaś przejść. Na szczęście do wiosny już wcale nie tak daleko zobaczysz że szybko minie :-) ale na pewno warto poczekać mimo że pragnienie posiadania dziecka jest tak.silne już teraz :-)

@Mecenasowa27 a żołnierzyki mąż badał? Gdzieś przeoczyłam jak długo się staracie ale skoro już tak dużo badań zrobiłaś to wypadałoby, żeby i on zrobił coś w tym kierunku. Powoli zbliżamy się do tego, że prawie połowa przypadków niepłodności dotyczy mężczyzn, nie kobiet. Duma w kieszeń i teraz jego kolej ;-) ;)

@LassHa witaj i od razu przyjmij wyrazy współczucia, wyjątkowe paskudztwo Ci się trafiło :sad:

@karotka00 a to cebulak, już bym nie całowała :-D Testuj, test nie zaszkodzi. Mnie zawsze test odblokowywał i przychodziła spóźniona @ No, chyba, że były dwie kreski ;-) ;)

Dziś powtórzyłam test, kreska ciemnieje.
Majóweczki dopiero się zaczynają, więc może pociagnę Was za sobą :-) :)
46bd372e82aa.jpg

a>

46bd372e82aa.jpg.html

@Hope dziękuję, mam nadzieje,że niedługo i mi sie uda :)
@Mecenasowa27 pragnienie posiadania dziecka jest tak silne,że już mam pierwsze body :rolleyes2:Wiem,że to dziwne, zwłaszcza,że nasze starania mogą potrwać długo ale z niewiadomych przyczyn musiałam..
Mam nadzieję,że do marca czas umile sobie tutaj ;)

Hope do tej pory nie staraliśmy się jeszcze o dziecko, to dopiero drugi cykl starań a wlasciwiepierwszy taki prawdziwy, ja wcześniej zrobiłam tylko badania kontrolnie by sprawdzić czy wszystko jest ok i czy mogę bezpiecznie starać się o dziecko. Myślę że jeżeli przez pół roku nic nie zbroimy to pójdę do mojego prywatnego ginekologa i powiem jaka jest sytuacja. Jak pójdę prywatnie to może nie będzie mi kazał czekać koniecznie rok

Cześć! Bardzo mi przykro z waszej straty. Ja wraz z narzeczonym planujemy tak orientacyjnie od przyszłego roku w zależności co powie lekarz.
@Hope dziękuję, mam nadzieje,że niedługo i mi sie uda :)
@Mecenasowa27 pragnienie posiadania dziecka jest tak silne,że już mam pierwsze body :rolleyes2:Wiem,że to dziwne, zwłaszcza,że nasze starania mogą potrwać długo ale z niewiadomych przyczyn musiałam..
Mam nadzieję,że do marca czas umile sobie tutaj ;)
Oj ja też mam parę gadżetów dla maluszków, ale to też ze względu, że już w jednej ciąży byłam, niestety pozamacicznej. W tamtym roku nawet wygrałam w konkursie karuzelę z pozytywką na łóżeczko. ;)

reklama
Do góry